Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
impra to pas odciazajacy wiec z zalozenia powinien odciazyc kregoslup i pomoc dzwigac brzuch a prawda jest taka ze na kazdego moze to dzialac inaczej. Mysle ze jak go zalozysz i pochodzisz z dzien dwa to zobaczysz czy na Ciebie dziala i pomaga. Ja osobiscie nie stosowalam, ale tejpowanie brzucha przebiega podobnie jak pasy tutaj wiec mam nadzieje ze pomoze dobrze ze teraz zima bo w lecie w takim ustrojstwie nie dalabys rady aaaaa ale przestrzegam przed pasami poporodowymi zwykle rrozleniwiaja miesnie i nie przynosza pozadanych efektow, moje dwa ktore dostala przelezaly w szafie, po porodzie niestety trzeba troche pocwiczycc szczegolnie jesli ma sie rozstep miesnia prostego brzucha a konkretnie kresy bialej...ale o tym moze innym razem albo jak ktos ciekaw to na priv bo nie chce zanudzac
Impresja lubi tę wiadomość
-
Przepraszam nie nadrobie w tej chwili...ale musze wcisnąć swoje "trzy grosze".
Trafiłam chyba do fajnej ginekolog!To był pierwszy podgląd "po",no i była cysta/już niema,wycięła/,reszta wszystko czyściutkie i nawet jestem świeżo po ovu.Nadzieji na ten cykl oczywiście nie mam ale ciesze sie że jestem "czysta"!Polip do badania no i to mi daje do myślenia ...
Dostałam jeszcze kilka supli takze pozostaje tylko atakować stelaża
Jak to mówia nie dziś...to jutro...
PozdrawiamImpresja, odrobinacheci, ojejku, kate88:), zFolwarku, ktosiowa lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Styczniowa, mam nadzieję, że nie odebrała mojego wpisu, jako atak, zupełnie nie to miałam na myśli:) Sama przez rwę kulszową byłam o krok od wizyty u fizjoterapeuty, ale z dnia na dzień ból mnie opuścił. Lekarka wspominała, ostrzegała, ze trzeba być ostrożnym w wyborze fizjoterapeuty. Co śmieszne- mieszkam we Wrocławiu, a kiedy zaczęłam się rozglądać za specjalistą to koleżanki w ciąży i na forach polecały mi tylko jedno nazwisko. Takie ogromne miasto, awsrod ciężarnych przewija się tylko jedna osoba. Opinie ma nienaganne, niemalże ręce, które leczą Jestem bardzo ciekawa, jak to jest z tym brzuchem po porodzie i kiedy można zacząć ćwiczyć. Marzy mi się, że jeszcze wskoczę w spodnie 36
Pepsunieczka, do boju -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Przepraszam nie nadrobie w tej chwili...ale musze wcisnąć swoje "trzy grosze".
Trafiłam chyba do fajnej ginekolog!To był pierwszy podgląd "po",no i była cysta/już niema,wycięła/,reszta wszystko czyściutkie i nawet jestem świeżo po ovu.Nadzieji na ten cykl oczywiście nie mam ale ciesze sie że jestem "czysta"!Polip do badania no i to mi daje do myślenia ...
Dostałam jeszcze kilka supli takze pozostaje tylko atakować stelaża
Jak to mówia nie dziś...to jutro...
Pozdrawiampepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Impresja współczuje tej akcji Ale jak lekarze mówią że jest dobrze, to tak będzie :* trzymajcie się :*
Ja znów potrzebuje porządnej dawki LwD, bo od wczoraj przestałam wymiotować i już mnie nie mdli i teraz sie zastanawiam czy ten czas już po prostu minął, czy moze to wynik przestawienia kolacji z 19 na 21... bo ja zazwyczaj z głodu wymiotowałam albo od jakiegoś zapachu... Jedzac o 21 nie budzę się głodna... i moze to jest powód ? Chyba dla eksperymentu dziś zjem szybciej kolacje
Ciężarówki - kiedy Wam mineły mdłości/wymioty ?
Pozytywna wiadomość to taka, że wreszcie odzyskałam śluz (przez luteine dopochwową miałam suszę) i z tej radości molestuje męża od samego rana Chyba dziś nie wyjdziemy z łóżkazFolwarku, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Impresja współczuje tej akcji Ale jak lekarze mówią że jest dobrze, to tak będzie :* trzymajcie się :*
Ja znów potrzebuje porządnej dawki LwD, bo od wczoraj przestałam wymiotować i już mnie nie mdli i teraz sie zastanawiam czy ten czas już po prostu minął, czy moze to wynik przestawienia kolacji z 19 na 21... bo ja zazwyczaj z głodu wymiotowałam albo od jakiegoś zapachu... Jedzac o 21 nie budzę się głodna... i moze to jest powód ? Chyba dla eksperymentu dziś zjem szybciej kolacje
Ciężarówki - kiedy Wam mineły mdłości/wymioty ?
Pozytywna wiadomość to taka, że wreszcie odzyskałam śluz (przez luteine dopochwową miałam suszę) i z tej radości molestuje męża od samego rana Chyba dziś nie wyjdziemy z łóżka
Jestem obecnie na etapie mdlosci i wymiotow Jestem juz wykonczona a trwa to raptem tydzien W pierwszej ciazy z Corka trwalo to caly I trymestr. Nie wiem juz co robic Czuje koszmarnie. A rano w lozku cos jesz przed wstaniem?
-
Impra współczuję ♡ ale będzie dobrze twarda babka jesteś i dasz rade wytrwac do końca ♡
Nie zdążyłam doświadczyć mdłości ale z obserwacji zaciazonych koleżanek mijały kolo 13-16
A ja zaraz jadę kupić nowy samochód taki prezent pod choinkę
Miłego weekendu dziewuszki :*zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Impra teraz doczytalam i.... oj... Zdrowka i spokoju zycze Masakryczna akcja.
Swoja droga tez jezdze na rowerku stacjonarnym...
Dziewczyny starajace sie! Mam do oddania dwa opakowania Ziol O. Sroki nr 3 (jedno troche napoczelam). Kupilam 3 paczki a jedna starczyla mi na prawie 3 miesiace. Jest to mieszanka z allegro taka: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html Moze ktos chce to moge w wolnej chwili przeslac.
-
kate88:) wrote:Impra współczuję ♡ ale będzie dobrze twarda babka jesteś i dasz rade wytrwac do końca ♡
Nie zdążyłam doświadczyć mdłości ale z obserwacji zaciazonych koleżanek mijały kolo 13-16
A ja zaraz jadę kupić nowy samochód taki prezent pod choinkę
Miłego weekendu dziewuszki :*
Gratki na nowe autko! Mniam taki prezencikkate88:) lubi tę wiadomość
-
Karolczyk no co ty nie wziełam tego do siebie ani nic z tych rzeczy, niestety wiem jak to bywa z tymi fizjoterapeutami i wiem ze zarówno dla kobiety w ciazy jak i dla małych dzieci cieżko znaleźć osobe kompetentną
Co do rowerka w ciazy to nie jest tak ze jest on zabroniony. Ja w pierwszej ciazy bardzo długo jeździłam na zwykłym rowerze i bylo ok, przestałam jak mi się brzuch na kierownicy zaczynał opierać chyba
Co do mdlosci to zwykle w 2 trymestrze mijają, czasem wcześniej
Aaaaa o tym brzuchu po porodzie to Wam kiedyś cos naskrobię ale nie teraz bo maż mnie goni do robotyKarolczyk lubi tę wiadomość
-
Kate 88, my w środę odbieramy naszą nową furę Wszystko dla dziedzica, bo w naszym teraźniejszym aucie to strach byłoby go wozić.
Przy okazji anegdotka o mężczyznach. Mój mąż rozmawia z Panią z salonu, dogaduje szczegóły zakupu. Temat zszedł na kolor samochodu. Takiego, który chcieliśmy nie ma i słyszę jak babeczka mówi: od ręki mamy dostępny srebrny asteroid. Na co mój mąż: a co to za model ten asteroid? Myślałam, że się posikam, a babka aż zaniemowiła Także będziemy smigali oplem w kolorze srebrny asteroidArwi, Demsik, ojejku, kate88:), kate55 lubią tę wiadomość
-
Magda kiedy test?
-
Demsik wrote:Kate pochwal sie pozniej autkiem;)
Autko juz pod domem ciemno już wiec nie ma co robic zdjęcia ale to mazda3 w kolorze grafitowym slicznosciWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 19:13
ojejku, Demsik, odrobinacheci, Impresja lubią tę wiadomość