Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Dziś u mnie 13 dpo. Czekamy mniej lub bardziej cierpliwie
to kiedy testujesz?
Abby ten środkowy test to kiedy robiłaś? wygląda jak pozytyw...
Ojejku to już dzisiaj, faktycznie 20 grudzień mamy, ale czas pędzi...kciuki zaciśnięte, ciekawe jak duży Jacek już jest!
Gratuluje wczorajszych wizyt!!!
ja idę podglądać chyba w czwartek mój jajnik prawy, już w sumie przestał boleć do dzisiaj rana, podczasu sexu myślałam że umre tak mnie zabolał...ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Odrobina, piękna beta, gratulacje
Kopnijcie mnie w dupsko, bo juz bym tez najchetniej bezsensu testowała
Co gotujecie na święta?
Ja sie ograniczam do barszczu, uszka mi zrobiła mama koleżanki, pstrąg, szarlotka, sernik, sałatka jarzynowa i kompot i wsio, raczej nie szalejemy z potrawami, zresztą i tak w tym roku wigilia w szpitalu u teściowej...
Blondik wstrzymaj sie z testowaniem pare dni;) jak tam ma się Madzia?Blondik lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:Ja sie ograniczam do barszczu, uszka mi zrobiła mama koleżanki, pstrąg, szarlotka, sernik, sałatka jarzynowa i kompot i wsio, raczej nie szalejemy z potrawami, zresztą i tak w tym roku wigilia w szpitalu u teściowej...
Blondik wstrzymaj sie z testowaniem pare dni;) jak tam ma się Madzia?
Ja robie (a raczej moj maz) 3 rodzaje sledzi barszcz z uszkami, pierogi, salatke warzywna
a ja pasztet, sernika i jeszcze jakies ciasteczka
aaa i mamy jeszcze 3 sloiki zawekowanego bigosu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 11:28
-
Ja robię za cukiernię, zaopatruję moją mamę i teściową w ciacha Także będzie sernik orzechowy, sernik czekoladowy, zielony mech (szpinakowe ciacho ) i piernik staropolski. Oprócz tego mąż robi pastę z wędzonym pstrągiem, śledzie i jeszcze jakąś sałatkę. Resztę dostaniemy od mam w wymianie za ciacha
Ojejku, kciuki za połówkowe!
Madziulka, czekam z niecierpliwościąodrobinacheci lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Jakie śledzie?
Madzia to juz kawał panny, rozrabia, biega i jest cudowna
Ja sobie chyba zatestuje w wigilie, a co mi tam, zapas testow mam
Bigos uwielbiam, ale ja z tych bezmiesnych wiec robie obrzydliwa segregacje na talerzu i odkladam mieso na bok, heheemaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Jakie śledzie?
Madzia to juz kawał panny, rozrabia, biega i jest cudowna
Ja sobie chyba zatestuje w wigilie, a co mi tam, zapas testow mam
Bigos uwielbiam, ale ja z tych bezmiesnych wiec robie obrzydliwa segregacje na talerzu i odkladam mieso na bok, hehe
1. po kardynalsku
2. po wlosku
3. w śmietanie
-
nick nieaktualny
-
hymmmm ale sie tutaj pysznie zrobiło! Ja z przygotowań światecznych mam zrobić tylko rybę na wigilię, całe swięta jesteśmy poza domem wiec nic nie robie, a pewnie wracać od rodziców będziemy z pełnymi michami jedzenia.
Witam sie w 16tc, dziś na 17.20 wizyta, bedzie podglądanie maluszka i dopytam o płeć
Ania super że maleństwo pięknie rośnie!
Abby ja na każdym widzę cień drugiej krechy... Mam nadzieję że przed świetami ujrzysz te wymarzone krechy w regulaminowym czasie!
Żono pamiętamy o Tobie!!! Oczywiście kciuki za wizytę w klinice!!!kate55, ZakreconaŻona, Ania-nowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Styczniowa, powodzenia na wizycie!
Blondik, mój małż robi śledzie pod pierzynką http://www.kwestiasmaku.com/przepis/sledz-pod-pierzynka
A tak na co dzień uwielbiam śledzie w śmietanie z selerem, jabłkiem i cebulkąBlondik lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnya ja robię tylko rzeczy bg, bo i tak nikt inny takich nie robi. W ub roku teściowa chciała mnie częstować sernikiem z odciętym spodem... zapomniała wspomnieć, że mąka była tez w masie serowej (lub w budynku, który dodała do masy). Wiec ja robię ze 2-3 ciasta, uszka bg i pierogi bg.
Moja mama za to w ub roku zrobiła rybę po grecku z rybą obtoczona w mące Więc jak już narzekam to hurtem -
nick nieaktualny
-
Abby ja też zrobiłabym betę, żeby wykluczyć biochemiczną, bo środkowy i prawy dziwnie wyschły. Gdyby nie twoje ostatnie cykle to bym gratulowała.
Cześć marcia, ja też Cię pamiętam
Tylko nie wiem czy z LWD. Nie testowałyśmy razem na jakimś wątku, bodajże lipcowym? -
Oczywoscie ze pamietamy a jakze;)
Abby moze zrob ta bete bedziesz wiedziala czy woz czy przewoz.
Swoja droga trzymam kciukiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;