Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku, mój to na każdym usg śpi, ale zawsze tak, żeby sisuiaka było widać!
Zobaczymy, co zrobi jutro na połówkowym
Planuję przed wejściem do gabinetu wypić jakiś słodki napój i zagryźć galaretką w czekoladzie Bo te 2 razy co czułam jak dokazuje w brzusiu były po słodyczowym szaleństwie -
Nick i podpis pasują teraz idealnie.
-
Moj lekarz od usg za kazdym razem mi mowil, zeby 30min przed badaniem zjesc cos slodkiego . Takze zdecydowania Qasha wciagnij cos.
Ojejku no czasami tak jest, ze badania nie da sie wykonac kompleksowo bo wez tu dyskutuj z takim malym pacjentem .
A jak tam ruchy? Czujesz juz?
Madziulla kiedy testujesz?
Abby decyzja oczywiscie nalezy do Ciebie co do dalszych krokow. Niestety poprzednie sukcesy ciazowe nie przesadzaja o tym, ze teraz tez nic nie stoi na przeszkodzie. I rzeczywiscie to moze byc banał. Ale rozumiem, ze moze Ci sie juz nie chciec bo mozna sie wypalic. Tule :*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 09:54
-
nick nieaktualny
-
Ojejku gratuluję facet jak się patrzy daj znać co tam dzisiaj pokaże
Qasha 3mam kciuki za polowkowe i oczywiście pisz od razu dobre wiesci ♡
Madziulka kurna no jak tak czekam na ten twój plusik jak na swój ♡♡♡♡
Abby każde marzenie się może spełnić jeszcze będziesz o nie walczyć z całych sił i się nie poddasz ♡♡ i wierzę że Twoje tez się spełni ♡
A ja jadę zaraz do szwagierki do szpitala 31 tydz i niewydolność szyjki, twardy brzuch nadciśnienie może jej założą pessar oby wytrzymała jeszcze parę tygodni ♡ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate - kciuki dla szwagierki, jestem pewna, ze opanują sytuację :*
Madzia - kciuki za test, siknij jutro :*
Abby, ściskam najmocniej na świecie
Quasha, masz połówkowe zaraz po mnie, trzymam kciuki Marcin przyjeżdża?
Karolczyk, bo Ty też z Wro jesteś no nie? Wiec wielce prawdopodobne, ze w jednym żłobku będą świecić fujarami
Paola, czekam na Twój testWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 11:53
kate88:) lubi tę wiadomość
-
Tak, jestem z Wrocławia Spotkają się takie dwa asy i koniec świata
Dziewczyny, kciuki zaciśnięte za Wasze testy
A ja muszę Wam powiedzieć, że moja siostra przywiozła mi 15 kg ubranek dla naszego chłopczyka. Do tego laktator i podgrzewacz do butelek. Jestem w szoku, bardzo mile zaskoczona! Wszystko od jej koleżanek, parę rzeczy kupiła nowych, jako prezent pod choinkę Także nasz syn ma 7 par butów na wiek 3-6 miesięcy Mija siostra mieszka za granicą, przyleciała wczoraj. Oczywiście miała nadbagaż i kontrola na lotnisku trzepała walizkę, ale nie odważyli się kazać jej wyrzucić śpiochów czy nakładek laktacyjnych, hahahaha
-
AiCha4811 wrote:Witam znane i nieznane nicki
mam pytanie: mialam potwierdzoną owu w prawym jajniku a boli i ciagnie mnie lewy a jest 8dpo, zrobilam test LH i wyszła wyrazna kreska ale nie bardzo ciemna, nie byl to pozytywny test LH ale jednak wydawalo mi sie ze LH w II fazie cyklu spada bardzo nisko. Co to mzoe znaczyc? na monitoringu lewy jajnik nie mial zadnego powiekszonego jajeczka i wygladał zdrowo teraz sie troche martwie
A pokaż tego testa. Bo lh w organizmie jest cały cykl. I zależy jakie masz testy ale mi też cały cykl coś wychodzi.
A jajniki dokładnie tez mnie bolą idiotycznie. Ten który nie działa boli mnie w każdym cyklu a ovu jest z drugiego. -
jak miło że tyle z Was mnie pamięta :_)
ojejku, super - gratulacje
ja wczoraj byłam na oficjalnej premierze "Po prostu przyjażń"...był czerwony dywan, ściana na której robią gwiazdom fotki no i same gwiazdy xDCorcula, Paolala, Arwi, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Jeśli masz w kuchni goździki w całości, to weź kilka i zacznij rzuć, najlepiej w okolicach tego zęba. Tylko uwaga, bo to na początku strasznie twarde, a nie wiem, czy masz kruche szkliwo Jak coś to wystarczy nieco w ustach pomiętolić i ślina zmiękcza szybko goździki. Smak ostry, ale rewelacyjnie znieczula i odkaża. Jak ktoś da radę, to i pół godziny może zagryzionego bolącym zębem goździka trzymać. Ja nie jestem taka mocna To stara ludowa metoda na ból zęba
No mnie niestety nie boli jeden konkretny ząb tylko cały górny rząd po prawej stronie... Spałam z mocno zaciśniętymi szczękami I to chyba od tego.
No i nie mam goździków -
odrobinacheci wrote:
A która z obecnych Pań skorzystała z promocji w rossmannie 1 perfum plus 2 za 1 grosz?
Ja się obkupiłam
Ja skorzystałam z promocji ale w super Pharm drugie za pół ceny
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Ja zamiast perfum kupiłam staremu witaminy. Jeszcze 3 cykle przed nami.
ktosiowa, ojejku, Arwi, odrobinacheci, kate88:), Corcula, AiCha4811 lubią tę wiadomość