Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku, na pewno wszystko będzie ok. Może skonsultuj ten wynik z kimś jeszcze? żeby się uspokoić?
Czasami taka jets "uroda" dziecka...a mamy niepotrzebnie się stresuja
Marzu, ja bym chyba nie brała tego leku. To nie tak jak duphaston, ze nie narobi szkody, ale cieżkiego kalibru lek. Może dla świetego spokoju, po prostu co jakis czas kontroluj te wyniki żeby "ewentualnie (tfu tfu) go włączyć, jka będzie potrzeba
U mnei kicha, temperratura spada, @ pewnie dostanę w wigilię i będę miec ch**** y nastrój, eh... Dzis se zatestowalam. Biel vizira, jednak trzeba podpisac umowe ze żłobkiem i wracać do pracy, a to mnei dołuje bardziej niż brak ciąży
Kopnijcie mnie solidnie ;( -
Corcula wrote:Qasha ja pod wrażeniem jestem! Musisz miec super umiesniony brzuszek, ze tak zgrabnie sie trzymasz .
Daj znac po polowkowym!
Kiedyś miałam jak trenowałam pływanie, ale to było w liceum...
Mięśnie nie znikły całkiem ale zbyt dużo ich nie mam.
Bardziej geny - moja mama brzuszek zobaczyła dopiero w 7. miesiącu! I miała w 9. tak malutki, że sama się mogła ogolić do porodu itp.
Kocham bardzo jej geny, wierzę w brak skłonności do rozstępów, ale brzuszka ciążowego to bym przygarnęła.
Najgorsze dla mnie jest to, że przez brak rosnącego brzucha ciągle się zastanawiam, czy z Kubusiem wszystko ok, czy rośnie itp. -
Qasha Kuba sobie miejsce wygospodaruje. O to sie nie martw
Co do golenia to jakies przeklenstwo! Ja mimo ogromnych brzuchow golilam sie sama do ostatnich chwil ale proste to nie bylo .
Smietana!!!! Nakazuje Ci wyjsc zza krzakow bo stresuje mnie Twoj brak!Arwi, kate88:), Demsik lubią tę wiadomość
-
Witam się w 7. miesiącu i III trymestrze!! Chociaż wg Belly impreza z okazji III trymestru dopiero za tydzień
Qasha, ty zgrabna mamuśko!
Madziula, przykro z powodu negatywu
Marzu, ja niestety nic nie doradzę, nie znam się na tym kompletnie..
Ojejku, super, że połówkowe udane!
Edit: doczytałam dalej. Ale skoro na pierwszym badaniu to nie wyszło, nifty miałaś wzorowe, to może to tylko fałszywy alarm? Mocno trzymam kciuki, pisz co i jak...
Hopeless, nie lubię tych Twoich podpisów Musi być dobrze, uwierz proszę w to :*Arwi, Ania-nowa, kate88:), Corcula, Demsik lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Qasha wrote:To nie zaznaczaj - będziesz mieć niespodziankę przy sikaniu na patyka
a jakoś nie miałam do tej pory tej niespodzianki więc to chyba nic nie zmieni xD
chociaż taki prezent męza urodzinowo-świąteczno-sylwestowy to byłoby cośArwi lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:nie wiem o co chodzi ale dzisiaj mam jakiś świetny humor.
Jadąc metrem do pracy słuchałam sobie latynoskiej muzyki i aż chciało mi się tanczyć xD
Podziel się trochę Ja też mam dobry humor dziś, tzn. jak tylko nie zaczynają mnie boleć zęby
A niestety od godzinki znów dają czadu -
Obstawiam ze mój humor się poprawi jak się skończą te yebane święta
-
Dziewczynki, nie nadazam za Wami. Moze uda sie wieczorem przeczytac, teraz musze makowiec i obiad zrobic. Ale bylam dzis na usg. Jest zarodek, jest puls, wszystko ksiazkowo! Termin porodu z usg pozniejszy bo 19 sierpnia. No to do wieczora... oby... w tej goraczce przedswiatecznej ciezko...
kate88:), Impresja, Madziulla, Imię_Róży, emaj, Karolczyk, Demsik, Arwi, ojejku, Ania-nowa, Paolala, odrobinacheci, Blondik, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:a gdzie się podziewa Morwa?
- Wymaz w kierunku chlamydii trachomatis metodą PCR - 220 zł
- Wymaz w kierunku Mycoplazmy i Ureaplazmy - 95 zł
- Badanie czystości pochwy - 25 zł
- Wymaz ogólny z kanału szyjki macicy - 50 zł
- Cytologia - 40 zł
No i na dniach biorę się za genetykęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 15:25
Impresja, emaj, odrobinacheci, Blondik, kate88:), pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Serio? Yebane święta, kiedy masz rodzinę, z którą możesz je spędzać i małego ciekawskiego świata brzdąca w domu? Abby...
-
Morwa wrote:Morwa czuwa i robi badania do in vitro :p dzisiaj np dowiedziałam się że nie mam HIV-a ani kiły , czyli pod tym względem badania się nie zmieniły wczoraj odebrałam wynik amh (6,35) a za jakiś czas idę na Wymazy z szyjki macicy i z pochwy + Cytologia. Całe 430 zł pójdzie siną w dal :
- Wymaz w kierunku chlamydii trachomatis metodą PCR - 220 zł
- Wymaz w kierunku Mycoplazmy i Ureaplazmy - 95 zł
- Badanie czystości pochwy - 25 zł
- Wymaz ogólny z kanału szyjki macicy - 50 zł
- Cytologia - 40 zł
No i na dniach biorę się za genetykę
morwa, kochanie powodzenia !! :*Morwa lubi tę wiadomość