X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:06

Imię_Róży, ojejku, Paolala, Morwa, Blondik, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hopeless, trzeba myśleć o tym co mamy dobrego...
    masz męża i dziecko czyli pełną rodzinę.
    Owszem, nie masz mamy - to wielki ból ale popatrz co muszą przeżywać osoby które w te dni są totalnie same i np. do tego chore.
    Trzeba zawsze szukać tego co mamy dobre... myślenie o złych i smutnych rzeczach nie pomaga i do niczego nie służy.
    Zyczę Ci abyś mimo wszystko czuła radość i miłość w Święta :*

Impresja, Arwi, Karolczyk, Imię_Róży, emaj, Morwa, zFolwarku, Blondik, Corcula, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless, przepraszam, ale szczerze wątpię, że Rabarbar (rozumiem, że to Twoje dziecko) będzie miał cudowne święta. Najpiękniejsze co możesz dać swojej Rodzinie to radość, że jesteście razem. Niezwykłe smutno czyta się to, co piszesz, bo co powiedzieć osobom, które naprawdę nie mają nikogo.

Marcia, cudownie napisałaś. Czy mogę pamiętać Cię z sierpniówek? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 16:03

Imię_Róży, ojejku lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolczyk, jasne że możesz mnie pamiętać stamtąd :-)
    nie wiem czy lipcówki i sierpniówki to nie jedyne miesiące gdzie wpisywałam się na listę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 16:08

• kate55 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z dziewczynami ! Masz już jedno dziecko Abby, niektóre z nas dopiero o to pierwsze maleństwo walczą. Musisz docenić to i na tym się skupić. Wątpię, żeby smutna mama była elementem pięknych Świąt dla Twojego dziecka :(

Imię_Róży, ojejku, Impresja, emaj, Blondik, kate88:), Demsik lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dopiero wróciłam z pracy...
    Niestety na kwietniówkach dzisiaj dwie bardzo złe wiadomości, to chyba potęguje mój zły stan psychiczny.
    Co do moich połówkowych wczorajszych - tak, były w luxmedzie, ale u kobiety z certyfikatem do wykonania tych badań. Mój lekarz, który we wtorek wieczorem robił usg połówkowe również ma certyfikat. Problem jednak był w tym,ze dziecko było wciśnięte głowa w miednicę i nie do końca mógł te obszary zbadać i zmierzyć. Będę czekać do powtórnego usg, mimo wszystko jestem dobrej myśli i wiem, że to może się zmienić, tzreba to skontrolować i tak muszę do tego podejść, nie będę nigdzie robić trzeciego usg połówkowego już.
    Abby, ja zgadzam sie z dziewczynami, masz w domu wspaniałą córeczkę, męża... a że nie masz mamy wiele z nas jej nie ma, jesteśmy w tym wieku, ze rodziców nie mamy juz w komplecie, ale zakładamy swoje rodziny i chcemy dać im z założenia wszystko co najlepsze. Nieszczęśliwa mama niestety nie ukryje swojego nastroju przed malutkim dzieckiem, możesz sobie udawać a ona i tak wie dobrze, co czujesz. Może potrzebujesz jakiejś pomocy specjalisty, bo naprawdę masz więcej powodów do radosnych świąt niż większość z nas tutaj, a Twoje posty czyta się jakbyś była najbardziej nieszczęśliwa z nas.

• kate55 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku a co na tych kwietniówkach się dzieje ? :(

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Ojejku a co na tych kwietniówkach się dzieje ? :(
    na kwietniówkach Neharika straciła dziś synka w 24tc - dziecko miało konflikt serologiczny, a ona przeciwciała bardzo wysokie, na dziś była zaplanowana transfuzja wewnątrzmacicznaa, i Jastin straciła córeczkę, chyba też w 24tc, od 16tc walczyła z bezwodziem, AFI1, pożegnała się z nią dziś. Te ciąże były bardzo trudne, ale ciągle wierzyłam, że dzieciaki zawalczą... i długo walczyły. Nie wyobrażam sobie nawet ich bólu. Ale powtarzam - to nie były książkowe ciąże, niech Ci się nie udzieli stres, dzieciaki od dawna walczyły. Mi jest po prostu cholernie przykro, że tak się to wszystko zakończyło :(

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze 2 h w pracy.. wypiłam 2 kawy a dalej chce mi się spać

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku, jej co za smutne informacje :(:(
    i to tuż przed Świętami... nawet cięzko mi sobie wyobrazić co teraz przeżywają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 17:26

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, biedne te dziewczyny na kwietniowkach, straszne co muszą przeżywać:( A u Ciebie na pewno wszystko będzie dobrze!!!

• Morwa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    morwa, kochanie powodzenia !! :*
    Podziękuję jak urodzę :p Trzymam za Ciebie kciuki i również życzę powodzenia :)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że chcecie mi pomóc. Ale dajcie mi proszę czuć się jak kupa. Zwłaszcza że nie udało się w tym choooyowym dla mnie czasie. Żadna z Was tak się nie czuła wiedząc że kolejny raz się nie udało?
    Juz kiedyś pisałam ze mnie nieszczęście innych nie pociesza. To ze inni mają gorzej nie wpływa na to ze ja mam lepiej.
    Tu pisze co czuje. To nie znaczy ze moje dziecko nie będzie miało udanych świat. Dla niej to wszystko robie. I serio nie siedzę z nią z miną czarnej dupy i nie chlipie jej w mankiet tylko chodzę na spacery i bawię się. Nie dolujcie mnie proszę. Nie zabierajcie mi możliwości wyrzucenia z siebie tego co jest złe.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morwa, tak będzie :d
    ja też podziękuje jak będę miała już przy sobie to małe wielkie szczęście :-)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://pl.aliexpress.com/item/New-Good-Quality-Vintage-Photo-Frame-Home-Decor-Wooden-Wedding-Couple-Pictures-Frames-pregnant-Gift/32564031685.html?spm=2114.010208.3.93.83QJWK&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_4_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_427_10073_10103_10102_10096_10052_10050_10051%2Csearchweb201603_3%2Cafswitch_5&btsid=24aa1b16-5f26-4e63-ba67-8c605db810d8

patrzcie jakie piękne ramki

ojejku lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku nawet nie zaglądam do kwietniówek bo już mi się ryczeć chce;(

Na grubie fb już pisałam, wyhodowałam torbiel 6,5 cm ;] ale spoko lekarka powiedziała że w trakcie Ridza powinna zniknąć, pęknąć, wchłonąć się czy cokolwiek, w każdym razie ma jej nie być!

Ze względu na to że mogę od jutra do soboty nie wyrobić na zakręcie to chciałabym każdej z Was złożyć absolutnie cudownych i magicznych, rodzinnych Świąt, pełnych ciepła, miłości, uśmiechu, radości:*

giphy.gif[img]edit: pisałam jeszcze do Abby ale skasowałam:)[/img]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 18:01

ojejku, marciaa, odrobinacheci, Blondik, emaj, Demsik, Ania-nowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:06

Corcula, Morwa, emaj, kate88:), pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby, rozumiem że ci ciężko. Że czujesz się zawiedziona i rozczarowana. I oczywiście, że masz do tego prawo! My po prostu chcemy Cię jakoś sprowadzić na tory pozytywnego myślenia! Kochana, całe życie przed Tobą i uwierz mi, jeśli tylko zaczniesz się powoli cieszyć nawet z tych małych rzeczy to ani się spostrzeżesz, a stwierdzisz "Kurde, moje życie jest zajebiste!!" :)
    I kciukam mocno za starania! Spójrz na Demsik - udało się po 6(!) latach!! A mogła już dawno odpuścić i się poddać :)
    Walcz i nie poddawaj się, to w końcu twoje marzenie, nie? :)

Ps. Ja ciągle czekam w kolejce na połówkowe.

Demsik, Karolczyk lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha, kciuki !
    Za chwilę zawoła Cię pan doktor, zrobi monitoring Kubusia, policzy mu wszystkie rączki, nóżki, wszystkie palce i komory w serduszku :D <3
    giphy.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy na następnej wizycie.

Ja dziś byłam u gina jest zarodek i akcja serca :) cudowny widok ta pulsująca kropka <3

Paolala, zFolwarku, Impresja, Arwi, ojejku, Blondik, Corcula, Morwa, kate88:), marzusiax, emaj, Demsik, Karolczyk, Ania-nowa, mitonia, pepsunieczka, ktosiowa lubią tę wiadomość

‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ