X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ja w biegu miedzy kuchnia a kuchnia hehe.

Wszystkim tu życzę spełnienia marzeń i radości oraz wszystkiego naj...naj...najlepszego.

Impresja, Ania-nowa, ojejku, kate88:), Demsik, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mało się udzielam, ale podczytuje. Życzę wszystkim wszystkiego dobrego na nadchodzący czas świętowania. Rodzinnej atmosfery, spokoju w serduszku, miłości, zdrowia i siły do spełniania marzeń!

Ania-nowa, pepsunieczka, Arwi, kate88:), emaj, Demsik, zFolwarku, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń <3

Ania-nowa, pepsunieczka, Arwi, kate88:), emaj, Demsik, Blondik, zFolwarku, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie życzę każdej z Nas spełnienia marzeń. Niech magia tych Świat owładnie nas, niech znikną wszelkie troski, niech będzie to wspaniały czas!
    Tym które są Mamami - dumy z pociech i dużo siły na codzień
    Tym które oczekują maleństwa - bezproblemowych ciaż i lekkich porodów, a później przespanych nocy :)
    Tym które wypatrują wciąż cienia cienia na teście - Aby Nowy Rok przyniósł Nowe Życie!

Wesołych Świat i błogosławieństwa Nowonarodzonego Dzieciątka Jezus!

Ania-nowa, pepsunieczka, Arwi, kate88:), emaj, Demsik, Blondik, zFolwarku, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam pieczenie i gotowanie :)

Wesołych Świąt :*

kate88:), emaj, Demsik, Blondik, zFolwarku, Ania-nowa, pepsunieczka, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam abyście te święta spędziły w gronie najbliższych by były pełne radości, beztroski i uśmiechu :) niech wszelkie problemy omijają Was szerokim łukiem a Nowy rok przyniesie spełnienie najskrytszych marzeń :)
    Dla ciężarówek zdrówka, łatwych i szybkich porodów a później wytrwałości i radości z pociech ♡
    Dla ciągle oczekujących na ten mały= wielki cud byscie w tym nadchodzącym roku doczekały się malutkich istotek pod sercem♡
    WESOŁYCH ŚWIĄT :) ♡♡

emaj, Demsik, Blondik, zFolwarku, Arwi, Ania-nowa, pepsunieczka, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesolych Swiat i wszystkiego najlepszego w nowym roku :) Duzo.szczescia, milosci i dzieciakow.dla Was wszystkich :*

emaj, Demsik, kate88:), Blondik, zFolwarku, Arwi, Ania-nowa, pepsunieczka, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych rodzinnych Świąt i spełnienia marzeń!!! <3

emaj, Demsik, kate88:), Blondik, zFolwarku, Arwi, Ania-nowa, pepsunieczka, Impresja, Karolczyk, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d68e6c5f99d0.jpg

Ja bede jeszcze wieczorny grzebek kuchniowy bo jutro oficjalan 40meza mego z cala rodzinka.oj bedzie sie dzialo;)

zFolwarku, Arwi, kate88:), pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt kochane!!

kate88:), pepsunieczka, Impresja, Karolczyk, Demsik, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radosnych, spokojnych świąt
    Pełnych ciepła i rodzinnej atmosfery,
    Odpoczynku od zawodowych zobowiązań,
    I suto zastawionego stołu w Wigilię i Boże Narodzenie.

kate88:), pepsunieczka, Impresja, Ania-nowa, emaj, Karolczyk, Demsik, odrobinacheci lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inline.gif

kate88:), pepsunieczka, Impresja, emaj, ojejku, Karolczyk, Demsik, odrobinacheci lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:06

pepsunieczka, Arwi, Ania-nowa, emaj, kate88:), ojejku, Karolczyk, Demsik, ZakreconaŻona, ktosiowa, Blondik, Corcula, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Święta przesunięte, mieliśmy zasiadać do stołu o 17, ale mamę wezwali na dyżur do pracy, więc wszystko przesunięte na 20:00. Umrzemy z głodu, ale poczekamy! :D

Zadzwoniłam do mojej nie-teściowej z życzeniami świątecznymi i imieninowymi, produkuję się i w ogóle, miły ton i te sprawy, a ona mi na to "No spoko, hej" i się rozłączyła XD
    No babka ma klasę, nie ma co! :D
    Ale ja przynajmniej mam czyste sumienie, że kulturalnie zadzwoniłam z życzeniami, bo dobra duszyczka jestem :)

Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!

Ania-nowa, emaj, Demsik lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu 24 grudnia dowiedziałam się o (kolejnej) ciąży biochemicznej, bHCG zatrzymała się tuż przed świętami, w dźwięk łamanego opłatka mi pękło serce po raz kolejny, w Sylwestra zaczęłam nowy cykl. Potem w czerwcu w dniu urodzin trafiłam do szpitala z pustym jajem płodowym. Pamiętam dokładnie, jakie życzenia w kółko powtarzałam jak mantrę, sama sobie, aż nie dotrze.
    I dziś w Dzień Bożego Narodzenia mój upragniony syn obudził mnie o 5 rano serią kopniaków, które trwały 40 minut, aż wstałam na śniadanie, i jestem w końcu szczęśliwa, to prawdziwy cud.

Każdej z Was, Paola, Pepsa, Emaj, Ktosiowa, Kate88, Morwa, Marciaa Madziulka i Abby życzę aby kolejne święta (moga być Wielkanocne ;) ) tak właśnie przebiegły.

pepsunieczka, Demsik, ktosiowa, Ania-nowa, Paolala, kate88:), emaj, Morwa, Blondik, marciaa lubią tę wiadomość

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, cudownych Świąt! Tutaj, na naszym forum życzenia zdrowia przestają być banalne, szczęście ma dla nas wspólny mianownik, a nadzieja niech będzie w naszych głowach zawsze. Życzę Wam z całego serca, żeby spełniły się Wasze wszystkie marzenia! <3

U mnie nieumyte okna, moja siostra tak zawzięcie odkurzała naszą łazienkę, że stłukła hiszpańskie kafle, które mamy przy wannie (było nas stać na całe dwa rzędy,wiecie, takie moje wymarzone, do pierwszego domu :D ), a ja wczoraj wylałam wosk na piękny bieżnik. I wiecie, co? Święta się odbywają, wszyscy w dobrych humorach i nawet świat się nie zawalił przez te brudne okna. Życzcie mi, żebym miała taki dystans do końca życia i nigdy nie wprowadziła w naszym domu tej świątecznej pedantycznej gorączki ;) Bardzo jestem z tego dumna!

Demsik, Ania-nowa, emaj, Blondik lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczorajszy wieczór wigilijny skonczylam na IP. Nic wiele na wigilie nie zjadłam, bojąc się mega cukru. Na kolacje zjadłam troszkę żytniego żuru i wzięłam insulinę. Po godzinie nogi jak galatera, ręce mi się trzesły, a cukier 60. Szybko pepsi i zaczął się podnosić. Po ostatniej kolacji młody ani drgoł. O 22 decyzja że jadę, bo może ten spadek zwiastował, że dziecku coś jest. Dostałam takiego napadu histerii, że z ledwością wytłumaczyłam lekarzowi co się dzieje. Z młodym wszystko ok, rozbeczałam się i nerwy mi puściły. Młody obudził się o 23, i nie pozwalał mi zasnąć. Kurde pije magnez forte codziennie, a mimo to wystraszyłam się nie na żarty. Coś czuję że u mnie takie ataki dopiero się zaczną :(

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusia- ale najadłas się strachu :( Najważniejsze, że wszystko dobrze, oby do końca ciazy bez takich atrakcji.

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusiax dobrze ze sprawdzilas wszystko na ip.nie ma co ryzykowac.
    Ciesze sie ze u was swieta w cudownej atmosferze.u mnie takze no i awet prezencik dla nikolki znalazl sie pod choinka.jestem przeszczesliwa.dzis Czeka mnie mnostwo latania bo salon do gory,kuchnia na dole ale dam rade.wkoncu 40raz w zyciu.odezwe sie jutro kochane;)no moze wieczorwm jak mi sily pozwola;)

Arwi lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja, aż się popłakalam jak czytałam Twój post. MAleństwo rośnie zdrowo, w pokładach takiej pozytywnej enrgii u mamuski nie ma innego wyjścia :) Urodzi się z usmiechem na ustach :)

Marzu, współczuję nerwów, lepiej to było sprawdzić. Może powinnaś brać insulinę? Domyślam się jak Ci musi byc ciężko :9 Na szczęście to był po prostu maly świąteczny śpioszek :)

Powiem Wam, że barszczyk grzybowy z rana to jest to :)
    jak tam po świątecznym obżarstwie? Madzia mimo, że poszła spać o 23 prawie wstała jak zwykle o 7 :)
    Dostałam od męża mega wypaśny ekspres do kawy (taki za prawie 6 tys)...umawialismy się, że w związkui z budową nic sobie nie kupujemy i ja dla niego nic nie mialam...jak otwieralam prezent (najpierw wór z 5kg kawy w ziarnach) to prawie mdlałam :) Głupio wyszło, że nic nie dostał ode mnei, ale mu to wynagrodziłam :)

Wczoraj test negatywny, ale temperatura poszła w górę, chyba dzis skocze do apteki, pewnie niepotrzebnie się nakręcam, ale nie umiem :) Dajcie trochę luzu i pozbawcie mnie złudzeń :)

Miłego świętowania:*

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ