Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho!!
My po Wigilii wrocilismy do domu.
Obzarci na maksa, dzieki ciazy mam znacznie mniej miejsca na zoladek i mniej sie nawbijalam. Dzieciaki szczesliwe z prezentow. Ja niestety przeziebiona ale walcze. Dzisiaj ciag dalszy świąt. Idę wciągnąć sledzie pod pierzynka. Znacie? Uwoelbiam je
.
Marzu kochana nie dziwie sie Twojemu stresowi. Ja ostatnia ciaze zakonczylam w trakcie ciezkiej grypy i teraz w trakcie aktualnego przeziebienia kilka razy dziennie uzywam detektora tetna.
Impresja ja kocham przeprowadzki! Swieta 3 lata temu spedzilismy w nowym domu bez drzwi wewnetrznych i nie dokonczonego dolu domu. Ale to byly naprawdę super swieta w wymarzonym domu.
Blondik zatem rob kaww i potem pedz po test. Trzymam kciuki :*. Wykres bardzo obiecujacy!
-
nick nieaktualnyWczoraj nie zdążyłam napisać więc zrobię to dziś.
Życzę Wam zdrowych, wesołych i pogodnych świąt spędzonych w gronie rodziny. Ale też przede wszystkim tym które oczekują na swoje maleństwo bezproblemowych, spokojnych ciąż i porodów.
Tym które czekają na swój cud aby zdarzył się jak najszybciej, żebyście nie musiały już długo czekać a potem mogły się cieszyć z bijacego serduszko, machajacych rączek czy jak to widać u dziewczyn pokazywania pupy do usg
Wam mamy z dzidziusiami po drugiej stronie brzucha radości z tych szkrabów.
Powiem też Wam że pomimo tego że od poronienia na dwie kreski czekałam ponad dwa lata, były to dwa lata które czegoś mnie nauczyły przede wszystkim cierpliwości i myślę że moje macierzyństwo będzie przez to bardziej odpowiedzialne, rozsądne, nauczyłam się że nie wszystko ma się w życiu na zawołanie.
Jeszcze raz wszystkim wesołych świątBlondik, Ania-nowa, kate88:), ktosiowa, emaj, ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
W ogóle jaka akcja u mnie ma pasterce... Ksiądz zaczął mega politycznie jechać, ogolnie wszyscy mieli dość... i nagle jeden gość wstaje i mówi "Człowieku, dajże spokój, Święta są" i wyszedł.
Ksiądz się zatkał i skończył kazanie
Ja do końca nie dotrzymałam, zrobiło mi się słabo i trzeba było jechać do domu. Ale nie żałuję, że byłamAnia_84, emaj, ojejku lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Marzusiax bardzo dobrze ze pojechałas a cukier spadł ci strasznie ja przyznaje że zbytnio nie trzymałam diety wczoraj tzn ograniczyłam dużo rzeczy ale grzybowej i sałatki warzywnej nie mogłam odmówić.. zapodałam insulnke na noc i cukier rano i w nocy taki jak normalnie nawet ciut niższy bo 92 wiec o tyle dobrze
Blondik piękny prezent a za test trzymam jeszcze kciuki
Quasza może jakby więcej osób tak robiło i w momencie wkraczania polityki w takie msze wychodziło to by poszli po rozum do głowy
ps podziwiem bo j o 22 juz spałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 12:28
-
Witam sie z wami w 2 dzień świat
).
Wczoraj byłam czepialska i niefajne... pmsowy nastrój miałam... obstawiałam, ze dzisiaj spadnie u mnie temperatura, a tu niespodzianka: trzyma sie!!! wiec nadzieja zakiełkowała. Pytanie czy spadnę z wysokiego konia...ojejku, Corcula, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dawno tego nie robiłam: weszłam na chiński kalkulator płci i wyszedł chłopak... to stwierdziłam, ze sprawdzę jakby co datę porodu: 6 września 2017... 6 września 2009 zmarł mój najukochańszy dziadek... przy mnie zmarł... miał 99 lat... zastępował mi ojca, którego nie miałam.... oczy mi sie zaszklily jak zobaczyłam te datę....
-
Ktosiowa bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żebyś mogła urodzić tego 6 września :* pieknie sie zapowiada! dać Ci liste aptek czynnych całodobowo zebys mogla kupic testa??
:D:D
edit: Marzu dobrze że wszystko ok, może po świętach skonsultuj się z diabetologiem?
Ojejku pięknie napisałaściąża wydaje mi się bardzo nierealna w tym momencie, ale mam nadzieję, że kiedyś będę mogła napisać tak jak Ty:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 13:15
Arwi, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
No cześć Kubuniu!! ❤. Qasha, nie wybaczam! Nastepnym razem ma byc bez majtek!
Nareszcie wybralam wózek!! Jupi!!. Musze zaczac robic listę rzeczy do kupienia bo na totalnym luzie do tego jak na razie podchodze.
Kiedy planujecie urzadzac pokoje/kaciki dla dzieci?
Halo, kochane testujace. Jak tam na froncie? Tak bardzo chcialabym przeczytać, o kolejnych 2 kreskach i pieknych betach.
To jak sie juz rozgadalam to kontunuuje.
Planujecie jakies wyjazdu zimowe/letnie? Ja co roku o tej porze dumam gdzie sie wybrac. Na ferie jedziemy na narty (tzn kto pojezdzi ten pojezdzi) a latem chcialabym sie wybrac gdzies ze wszystkimi dzieciakami, tylko na razie w ramach Europuly. A jesienia marzy mi sie wyjazd tylko z mezem ale moze byc ciezko z racji karmienia piersia. No nic, trochę czasu na plany jeszcze mam
.
ojejku, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorcula, co to za wózek ?
Jutro trzymamy kciuki za test Ktosiowej i Blondik
Ja kącika nie urządzam, kupiłam kosz Mojżesza, a kolejne tygodnie spędzam na odpoczywaniu po kilkugodzinnej wizycie u dwóch teściowych (skomplikowana sprawa, ale mam stereo z dobrymi radami) generalnie za mało jem, za mało przytyłam - mam 3,5 kg na plusie a Jacek dokładnie w 50 centylu, pewnie mam za mało wód bo za mało pije, imię chujowe, wózek chujowy, kosz tezi to wszystko mam w stereo, pampersy max 3 na dobę bo zmienia się jak są juz pełne, a nie trochę obsikane, laktator niepotrzebny,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 21:27
-
Ojejku no to fajowo masz! Zlote rady zawszw w cenie
.
Wozek to baby jogger city elite. Rewelacyjnie sie sklada i rozklada. Chcialam go kupic jako spacerowke ale dopiero sie dopatrzylam, ze mozna montowac gondole wiec bedzie moj. Jest bardzo przestronny i ma pompowane kola i amortyzacje
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA widziałam tego wlasnie baby jogger w sklepie i super był
polecam
Karolczyk wrote:Corcula, chwal się wyborem, bo zaczynam zagłębiać temat
Ojejku, ja jeszcze dorzucam: "ale dziwnym masz ten brzuch, jakoś tak od dołu Ci rośnie, lekarka mówiła, że to normalne?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 21:49
Corcula lubi tę wiadomość
-
Karolczyk odpowiedz na brzuch jest prosta
. Brzuch rosnie od dolu lub od gory w zaleznosci od rodzaju zaplodnienia. Jesli do zaplodnienia dochodzi przez pochwe to rosnie od dolu, jak przez jame ustna (podpowiem: poprzez zrobionego loda
) to od gory. Pewnie zatroskana osoba o tym mogla nie wiedziec?
ojejku, Arwi, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po swietach!! niestety w pierwszy dzien swiat nawiedzila mnie @ i tym samym rozpoczynma pierwszy cykl staran z klinika. od jutra CLO!!
Dzis bylam zbadac hormony te co gin prosil.
AMH, LH, FSH, Estradiol i Testosteron a po skonczonej @ mam zbadac CA125
Strasznie sie boje tego AMH... trzymajcie kciuki!!
marzusiax dobrze ze wszystko juz ok i oby do konca ciazy takich akcji nie bylo!Corcula, ojejku, ktosiowa, odrobinacheci, kate88:), ZakreconaŻona, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Witam po swietach!! niestety w pierwszy dzien swiat nawiedzila mnie @ i tym samym rozpoczynma pierwszy cykl staran z klinika. od jutra CLO!!
Dzis bylam zbadac hormony te co gin prosil.
AMH, LH, FSH, Estradiol i Testosteron a po skonczonej @ mam zbadac CA125
Strasznie sie boje tego AMH... trzymajcie kciuki!!
marzusiax dobrze ze wszystko juz ok i oby do konca ciazy takich akcji nie bylo!
Trzymamy kciuki mocno