Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho!!
My po Wigilii wrocilismy do domu .
Obzarci na maksa, dzieki ciazy mam znacznie mniej miejsca na zoladek i mniej sie nawbijalam . Dzieciaki szczesliwe z prezentow. Ja niestety przeziebiona ale walcze. Dzisiaj ciag dalszy świąt. Idę wciągnąć sledzie pod pierzynka. Znacie? Uwoelbiam je .
Marzu kochana nie dziwie sie Twojemu stresowi. Ja ostatnia ciaze zakonczylam w trakcie ciezkiej grypy i teraz w trakcie aktualnego przeziebienia kilka razy dziennie uzywam detektora tetna.
Impresja ja kocham przeprowadzki! Swieta 3 lata temu spedzilismy w nowym domu bez drzwi wewnetrznych i nie dokonczonego dolu domu . Ale to byly naprawdę super swieta w wymarzonym domu.
Blondik zatem rob kaww i potem pedz po test . Trzymam kciuki :*. Wykres bardzo obiecujacy!
-
nick nieaktualnyWczoraj nie zdążyłam napisać więc zrobię to dziś.
Życzę Wam zdrowych, wesołych i pogodnych świąt spędzonych w gronie rodziny. Ale też przede wszystkim tym które oczekują na swoje maleństwo bezproblemowych, spokojnych ciąż i porodów.
Tym które czekają na swój cud aby zdarzył się jak najszybciej, żebyście nie musiały już długo czekać a potem mogły się cieszyć z bijacego serduszko, machajacych rączek czy jak to widać u dziewczyn pokazywania pupy do usg
Wam mamy z dzidziusiami po drugiej stronie brzucha radości z tych szkrabów.
Powiem też Wam że pomimo tego że od poronienia na dwie kreski czekałam ponad dwa lata, były to dwa lata które czegoś mnie nauczyły przede wszystkim cierpliwości i myślę że moje macierzyństwo będzie przez to bardziej odpowiedzialne, rozsądne, nauczyłam się że nie wszystko ma się w życiu na zawołanie.
Jeszcze raz wszystkim wesołych świątBlondik, Ania-nowa, kate88:), ktosiowa, emaj, ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
W ogóle jaka akcja u mnie ma pasterce... Ksiądz zaczął mega politycznie jechać, ogolnie wszyscy mieli dość... i nagle jeden gość wstaje i mówi "Człowieku, dajże spokój, Święta są" i wyszedł.
Ksiądz się zatkał i skończył kazanie
Ja do końca nie dotrzymałam, zrobiło mi się słabo i trzeba było jechać do domu. Ale nie żałuję, że byłamAnia_84, emaj, ojejku lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Marzusiax bardzo dobrze ze pojechałas a cukier spadł ci strasznie ja przyznaje że zbytnio nie trzymałam diety wczoraj tzn ograniczyłam dużo rzeczy ale grzybowej i sałatki warzywnej nie mogłam odmówić .. zapodałam insulnke na noc i cukier rano i w nocy taki jak normalnie nawet ciut niższy bo 92 wiec o tyle dobrze
Blondik piękny prezent a za test trzymam jeszcze kciuki
Quasza może jakby więcej osób tak robiło i w momencie wkraczania polityki w takie msze wychodziło to by poszli po rozum do głowy
ps podziwiem bo j o 22 juz spałamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 12:28
-
Witam sie z wami w 2 dzień świat ).
Wczoraj byłam czepialska i niefajne... pmsowy nastrój miałam... obstawiałam, ze dzisiaj spadnie u mnie temperatura, a tu niespodzianka: trzyma sie!!! wiec nadzieja zakiełkowała. Pytanie czy spadnę z wysokiego konia...ojejku, Corcula, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dawno tego nie robiłam: weszłam na chiński kalkulator płci i wyszedł chłopak... to stwierdziłam, ze sprawdzę jakby co datę porodu: 6 września 2017... 6 września 2009 zmarł mój najukochańszy dziadek... przy mnie zmarł... miał 99 lat... zastępował mi ojca, którego nie miałam.... oczy mi sie zaszklily jak zobaczyłam te datę....
-
Ktosiowa bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żebyś mogła urodzić tego 6 września :* pieknie sie zapowiada! dać Ci liste aptek czynnych całodobowo zebys mogla kupic testa??:D:D
edit: Marzu dobrze że wszystko ok, może po świętach skonsultuj się z diabetologiem?
Ojejku pięknie napisałaś ciąża wydaje mi się bardzo nierealna w tym momencie, ale mam nadzieję, że kiedyś będę mogła napisać tak jak Ty:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 13:15
Arwi, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
No cześć Kubuniu!! ❤. Qasha, nie wybaczam! Nastepnym razem ma byc bez majtek!
Nareszcie wybralam wózek!! Jupi!! . Musze zaczac robic listę rzeczy do kupienia bo na totalnym luzie do tego jak na razie podchodze.
Kiedy planujecie urzadzac pokoje/kaciki dla dzieci?
Halo, kochane testujace. Jak tam na froncie? Tak bardzo chcialabym przeczytać, o kolejnych 2 kreskach i pieknych betach.
To jak sie juz rozgadalam to kontunuuje .
Planujecie jakies wyjazdu zimowe/letnie? Ja co roku o tej porze dumam gdzie sie wybrac. Na ferie jedziemy na narty (tzn kto pojezdzi ten pojezdzi ) a latem chcialabym sie wybrac gdzies ze wszystkimi dzieciakami, tylko na razie w ramach Europuly. A jesienia marzy mi sie wyjazd tylko z mezem ale moze byc ciezko z racji karmienia piersia. No nic, trochę czasu na plany jeszcze mam .
ojejku, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCorcula, co to za wózek ?
Jutro trzymamy kciuki za test Ktosiowej i Blondik
Ja kącika nie urządzam, kupiłam kosz Mojżesza, a kolejne tygodnie spędzam na odpoczywaniu po kilkugodzinnej wizycie u dwóch teściowych (skomplikowana sprawa, ale mam stereo z dobrymi radami) generalnie za mało jem, za mało przytyłam - mam 3,5 kg na plusie a Jacek dokładnie w 50 centylu, pewnie mam za mało wód bo za mało pije, imię chujowe, wózek chujowy, kosz tez i to wszystko mam w stereo, pampersy max 3 na dobę bo zmienia się jak są juz pełne, a nie trochę obsikane, laktator niepotrzebny,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 21:27
-
Ojejku no to fajowo masz! Zlote rady zawszw w cenie .
Wozek to baby jogger city elite. Rewelacyjnie sie sklada i rozklada. Chcialam go kupic jako spacerowke ale dopiero sie dopatrzylam, ze mozna montowac gondole wiec bedzie moj . Jest bardzo przestronny i ma pompowane kola i amortyzacjeojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA widziałam tego wlasnie baby jogger w sklepie i super był polecam
Karolczyk wrote:Corcula, chwal się wyborem, bo zaczynam zagłębiać temat
Ojejku, ja jeszcze dorzucam: "ale dziwnym masz ten brzuch, jakoś tak od dołu Ci rośnie, lekarka mówiła, że to normalne?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 21:49
Corcula lubi tę wiadomość
-
Karolczyk odpowiedz na brzuch jest prosta . Brzuch rosnie od dolu lub od gory w zaleznosci od rodzaju zaplodnienia. Jesli do zaplodnienia dochodzi przez pochwe to rosnie od dolu, jak przez jame ustna (podpowiem: poprzez zrobionego loda ) to od gory. Pewnie zatroskana osoba o tym mogla nie wiedziec?
ojejku, Arwi, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po swietach!! niestety w pierwszy dzien swiat nawiedzila mnie @ i tym samym rozpoczynma pierwszy cykl staran z klinika. od jutra CLO!!
Dzis bylam zbadac hormony te co gin prosil.
AMH, LH, FSH, Estradiol i Testosteron a po skonczonej @ mam zbadac CA125
Strasznie sie boje tego AMH... trzymajcie kciuki!!
marzusiax dobrze ze wszystko juz ok i oby do konca ciazy takich akcji nie bylo!Corcula, ojejku, ktosiowa, odrobinacheci, kate88:), ZakreconaŻona, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Witam po swietach!! niestety w pierwszy dzien swiat nawiedzila mnie @ i tym samym rozpoczynma pierwszy cykl staran z klinika. od jutra CLO!!
Dzis bylam zbadac hormony te co gin prosil.
AMH, LH, FSH, Estradiol i Testosteron a po skonczonej @ mam zbadac CA125
Strasznie sie boje tego AMH... trzymajcie kciuki!!
marzusiax dobrze ze wszystko juz ok i oby do konca ciazy takich akcji nie bylo!
Trzymamy kciuki mocno