Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w trakcie tworzenia listy i odkopalam jakas z poprzednich 2 razow . Wklejam, moze sie komus przyda (dodam, ze stworzona byla pod moje potrzeby):
Lista zakupow dla dziecka:
1. łóżeczko
2. materac do łóżeczka
3. meble
4. monitor oddechu z niania angelcare
5. Karuzela na łóżeczko z kolysankami np. fisher price
6. pościel wypelnienie
7. poszewki na posciel i ochraniacz na szczebelki x3
8. przescieradlo na gumki
9. bawełniany kocyk x 2
10. otulaczek motherhood
11. rożek
12. 12.pieluchy tetrowe x20
13. Pieluchy flanelowe x15
14. przewijak badz komoda z przewijakiem
15. wanienka mała
16. stelaż do wanienki
17. lezaczek
18. hustawka
19. podklady do przewijania
20. laktator medela mini electric
21. butelki do karmienia tommee tippee poj. Okolo 200ml lub avent
22. smoczek do uspokajania NUK
23. sterylizator elektryczny
24. aspirator do noska
25. poduszka/ rogal do karmienia
26. fotelik samochodowy maxi cosi lub recaro
27. wózek
28. pampersy male opakowanie 1nek i opakowanie 2jek
29. chusteczki nawilzane nivea pure
30. sol morska do noska disnemar
31. woda destylowana w ampulkach
32. jalowe gaziki
33. waciki
34. patyczki do uszu
35. octanisept do pepka
36. oilatum soft plyn do kapieli
37. oilatum soft krem
38. alantan plus masc lub linomag do pupy
39. bepanthen masc na podraznione sutki/ do pupy
40. wyprawka do szpilata mothercare (3x pajac, body, czapeczka etc)
41. body na krotki rekaw rozm. new baby x6sztuk rozmiar 0-3 x6
42. pajacyk dlugi new baby x6-10 rozmiar 0-3 x6-10
43. body dlugi rekaw new baby x3/6 rozmiar 0-3 x6
44. spioszki zapinane na ramionach x3
45. polspioszki (spodenki) x3
46. jakieś pierdolki ubraniowe typu spodenki, bluzeczki, skarpetki, rajstopki, czapeczki
47. body rozpinane kopertowo new baby x3
48. kombinezon
49. ciepłe czapeczki
50. spiworek do fotelika samochodowego
51. esputicon na kolki
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Stereo teściowe - lol!!!!!!!
Edycja: a czuję się ... rozczarowanie czuję ... niepotrzebny był ten wczorajszy dzień dający nadzieję... Na miesiączkę się nie czuję, ale to u mnie normalne... bóle zaczynam odczuwać dopiero wraz z krwawieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 13:12
-
ktosiowa wrote:Stereo teściowe - lol!!!!!!!
Edycja: a czuję się ... rozczarowanie czuję ... niepotrzebny był ten wczorajszy dzień dający nadzieję... Na miesiączkę się nie czuję, ale to u mnie normalne... bóle zaczynam odczuwać dopiero wraz z krwawieniem.
Ktosiowa:*:*:* bedziemy jeszcze sie bujac z brzuchami z Emaj po Krakowie:*
Madziulla powodzenia w wynikach:* mnie tez nawiedził Ridz w 1 dzien świąt i zafundował wielki dół i płacz:/ nawet nie dlatego że Ridz przyszedł tylko jakaś bezsilność ehhh bo gdyby nie konował pseudolekarz to byc moze szykowalabym sie na porodowke:/ i jeszcze bylismy u tesciowej w szpitalu i tylko cierpienia sie naogladalam bleh:/
na razie mam plan krotkoterminowy:) w czw usg i mam nadzieje ze torbieli nie ma!
Żono trzymam mocno kciuki, niech Ci sie trafi mądry lekarz:*
ktosiowa, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Madziula mi też to wygląda na pco. Clo jak najbardziej jest wskazane jeżeli to jest to. Na usg nie miałaś za dużo pęcherzyków?
przez przypadek polubilam...
nie ostatnio napewno nie...
kiedys pare lat temu mialam usg gdzie sporo pęcherzyków mialam ale ówczesny gin nie zwrocil na to uwagi a ja tym bardziej nie bo bylam zielona w te klocki bo sie nawet nie staralismy wtedy. przez przypadek znalazłam to usg jak gromadzialam jakis czas emu wyniki dla lekarza -
nick nieaktualny
-
Witem sie po świętach, no i juz w 17tc
Żono trzymam kciuki i czekam na wieści z wizyty, Madziulla za Ciebie też kciuki oby działanie i plan był owocny... niby czytałam wszystko a nie pamiętam co komu chciałam odpisać...
jestem przejedzona po świętach, a tyle jeszcze dobrych rzeczy w lodówce...mitonia, kate88:), ojejku, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Madziulla mam nadzieję, że też to będzie To
Paolala trzymam kciuki za plan
Styczniowa lubię za 17tc i lodówkę
A ja leżę, bo ci mi innego zostało tyle, że przez to Gosia więcej szaleje, tzn. Przestawia mi jelita, wątrobę, a i macica więcej twardnieje... grrrr....
A i zgaga bije rekordy aktywności, chociaż dzięki temu wiem, że mała się nie obniżyła bliżej kanałuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:30
-
ktosiowa - wkurwilam sie na Twoja temperature rosnie, spada - niezdecydowana bestia tule mocno :*
mitonia - mala bedzie miala bujna czupryne przez taka zgage domyslam sie, ze musi byc tobie ciezko ale jeszcze tylko kilka tygodni
ostatnio zgubilam gdzies wene do pisania na forum ale podgladam was niczym zawodowy zboczeniec mam wolne, bylam w PL u rodziny jednak rodzina to rodzina jutro idziemy ogladac wozki, dzisiaj ogladalismy mebelki i w czwartek do innego sklepu obejrzec mebelki
ojejku tez czekam na ta magiczna granice tak samo jak Ty aaa i tez rodze w 38tc chociaz moja mama kazde przenosila mnie na sile w 42tc rowno wyciagali
trzymajcie sie dziewczyny! :* -
Madziulla rodzisz w 2017!!!! tak jak Morwa!!! ktosiowa!!!! Paolala!!!! emajek!!!! pepsunieczka!!! Zonka!!!! Abby!!!!! i cala reszta staraczek z LWD!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:46
ktosiowa, pepsunieczka, marzusiax, ojejku, emaj, ZakreconaŻona, Arwi, olis87, Morwa lubią tę wiadomość