Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Bita a jak sie nie sprawdzi ..wymyśle ci kare,oj wymyśle.
a co jak sie sprawdzi????? 31.1.2016 napisz na kartce " ja Pepsi Seksi zachodze w ciaze w 2017 roku i rodze zdrowe dziecko w 2017 roku!" i sie podpisz! ja tak zawsze robieojejku, ktosiowa, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak więc jestem i melduje się po wizycie. Potrzeba nam było spotkania z tak kompetentnym lekarzem. Czarna rozpacz, która wylewała się ze mnie dzisiaj już z każdej strony została zamieniona w wulkan wiary, że się uda. Po wglądzie w podwozie - 10 dc - endometrium 8mm, pęcherzyk po drożnej stronie- 18 mm. W czwartek zapodaję na tę okazję Ovitrelle i czekamy/działamy
Lekarz po wglądzie w moje wszystkie wyniki odpuścił zbijanie prolaktyny, zabrał się za tarczycę - euthyrox 25, wprowadził kwas foliowy 5mg i witaminy.
Jeżeli się okaże, że przy okazji zastrzyk nam nie pomógł to od kolejnego cyklu rozpoczynam przygodę z clo.
Czuję, że teraz jestem w dobrych rękach mam nadzieję, że nie jest to od nadmiaru euforii która teraz mnie wypełnia.ojejku, kate88:), emaj, mitonia, Madziulla, Arwi, Morwa, marzusiax, pepsunieczka, Impresja, Demsik, bita_smietana, Corcula, odrobinacheci, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Czułam dokladnie to samo jak poszłam do kliniki - nareszcie lekarze którzy dobrze wiedzą co robią, a ja głupia szłam tam załamana. .. jednym słowem extra
Ciekawie będzie jak stelaż zrobi mi zastrzyk - bo sama sobie na pewno nie zrobięemaj, Madziulla, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCieszę się bardzo i ciesze się, że możemy działać, zapracować nad naszym noworocznym cudem
i tym optymistycznym akcentem wznoszę wszech ogólne zdrówko za wszystkie tu zebrane pysznym winkiemojejku, mitonia, Madziulla, Arwi, kate88:), pepsunieczka, Impresja, Demsik, bita_smietana, Corcula, odrobinacheci, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żona super wieści! Mam nadzieje ze efekty pojawią się wkrótce!!! Ehhhh... ale za to wino to Cie zastrzele... wiesz od jakiego czasu ja jestem abstynentem.... hymmm no od stycznia 2015!!! (miałam dwa wybryki chyba jak już mały mało jadł piersi i dostał butle bo matka sie skusiła na kieliszek winka) A tu w perspektywie jakieś 1,5 roku nie picia jeszcze...
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Cudnie, że wszystko powoli się układa Rok 2017 będzie na tym wątku obfitował w dzieci
To jak, co najmniej 2 pary bliźniaków?
Żonko moja kochana , cudowne wieści :*:* trzymam mocno kciuki za ten cykl :*:*
Ja po świętach próbuje się pozbierać , ciężko mi to idzie. Ostatnia moja imprezka jest w sylwestra później zostaję abstynentką. Muszę.. bo się wykończę :p Człowiek się starzeje, szybciej się upija i bardziej mu odwala
Pozdrawiam ja alkoholikWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 22:36
ZakreconaŻona, bita_smietana, odrobinacheci, kate88:), zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja chcę jedną parę
Żonko moja kochana , cudowne wieści :*:* trzymam mocno kciuki za ten cykl :*:*
Ja po świętach próbuje się pozbierać , ciężko mi to idzie. Ostatnia moja imprezka jest w sylwestra później zostaję abstynentką. Muszę.. bo się wykończę :p Człowiek się starzeje, szybciej się upija i bardziej mu odwala
Pozdrawiam ja alkoholik
Ty masz te bliźniaki już od dawna zaklepane
Dziewczyny, bardzo ważne pytanie... Wiem, że już mi ktoś kiedyś pisał, ale nie zapamiętałam Co na krwawiące dziąsła? Zmieniłam pastę na łagodniejszą, szczoteczkę na miękką i parę dni był spokój, a teraz jest jakiś armagedon... Czytam sobie spokojnie książkę i czuje smak krwi w ustach... myślę, że pewnie usta mi pękły, bo strasznie suche ostatnio mam i idę do łazienki, żeby krwawiącą wargę wsadzić pod wodę. A warga czysta! Za to armagedon z dziąsła przy dwójce... 20min trzymałam paszczę pod zimną wodą (zęby lubią to! ) zanim przestało lecieć ciurkiem i zaczęło tylko tak leciutko, a w końcu przeszło. Ale masakra straszna, potem to dziąsło tak pulsuje...
Do teraz mi się zdarzało tylko przy myciu zębów, że gdzieś zajechałam za mocno... a tu tak samo z siebie
Marcin nazywa mnie swoim wampirkiem :<Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 23:17
-
Witam sie w 22tc i po swietach;)
Dziewczynki nowe cykle,nowe nadzieje=nowe ciaze i basta:)
Ja wlasnie zmierzam na polowkowe a 10,trzymajta kciuki prosze;)maly jedzie z nami;)bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Cześć i czołem dziewczyny
Żona, wyczuwam w Tobie takę energię, że armię wojska możesz spłodzić
Staraczki, przyszły rok będzie Wasz
Quasha- mi pomogła pasta Meridol (przy zapaleniu dziąseł stosowałam ją do każdego mycia, teraz raz dziennie), płukałam rumiankiem i smarowałam maścią (coś jakby Sachol, ale to było coś z rosyjską/ukraińską nazwą, jak znajdę to napiszę dokładnie). Mi pomogło, wprawdzie kurowałam się ponad tydzień, bo stan zapalny był spory, ale już dłuższą chwilę mam spokójktosiowa, ZakreconaŻona, kate88:), Arwi lubią tę wiadomość