X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:06

pepsunieczka, emaj, ktosiowa, kate88:), Morwa, Demsik, bita_smietana, odrobinacheci, zFolwarku lubią tę wiadomość

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Bita a jak sie nie sprawdzi ..wymyśle ci kare,oj wymyśle.

a co jak sie sprawdzi????? :P 31.1.2016 napisz na kartce " ja Pepsi Seksi zachodze w ciaze w 2017 roku i rodze zdrowe dziecko w 2017 roku!" i sie podpisz! ja tak zawsze robie B-)

ojejku, ktosiowa, Arwi lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:07

Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie sprawdzi bedzie nagroda no bo jak kara to i nagroda.
    Takze luz jestem sprawiedliwa.

Kartkę tez napisze.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc jestem i melduje się po wizycie. Potrzeba nam było spotkania z tak kompetentnym lekarzem. Czarna rozpacz, która wylewała się ze mnie dzisiaj już z każdej strony została zamieniona w wulkan wiary, że się uda. Po wglądzie w podwozie - 10 dc - endometrium 8mm, pęcherzyk po drożnej stronie- 18 mm. W czwartek zapodaję na tę okazję Ovitrelle i czekamy/działamy ;)
    Lekarz po wglądzie w moje wszystkie wyniki odpuścił zbijanie prolaktyny, zabrał się za tarczycę - euthyrox 25, wprowadził kwas foliowy 5mg i witaminy.
    Jeżeli się okaże, że przy okazji zastrzyk nam nie pomógł to od kolejnego cyklu rozpoczynam przygodę z clo.
    Czuję, że teraz jestem w dobrych rękach mam nadzieję, że nie jest to od nadmiaru euforii która teraz mnie wypełnia.

ojejku, kate88:), emaj, mitonia, Madziulla, Arwi, Morwa, marzusiax, pepsunieczka, Impresja, Demsik, bita_smietana, Corcula, odrobinacheci, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czułam dokladnie to samo jak poszłam do kliniki - nareszcie lekarze którzy dobrze wiedzą co robią, a ja głupia szłam tam załamana. .. <3 jednym słowem extra

ZakreconaŻona, Arwi, Demsik, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Czułam dokladnie to samo jak poszłam do kliniki - nareszcie lekarze którzy dobrze wiedzą co robią, a ja głupia szłam tam załamana. .. <3 jednym słowem extra
    Cieszę się, że ktoś pochylił się nade mną, poświęcił mi czas te 30 min za które płace a nie seryjne 10/15min i "proszę współżyć do skutku"...Otrzymałam również warianty planów działania do wyboru.

Ciekawie będzie jak stelaż zrobi mi zastrzyk - bo sama sobie na pewno nie zrobię :D

emaj, Madziulla, bita_smietana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ovitrelle jest extra, ciesz się ze Kleksa się nie musisz kłuć;) Ovitrelle ma super cienka i ostra igiełąkę, pewnie na youtube są instrukcje filmowe ;)

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się bardzo :) i ciesze się, że możemy działać, zapracować nad naszym noworocznym cudem :)

i tym optymistycznym akcentem wznoszę wszech ogólne zdrówko za wszystkie tu zebrane pysznym winkiem :)

ojejku, mitonia, Madziulla, Arwi, kate88:), pepsunieczka, Impresja, Demsik, bita_smietana, Corcula, odrobinacheci, emaj lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żona cudownie!!! Wspólnie działamy razem!! A potem będziemy razem na spacerki chodzić! Zobaczysz!! <3

ZakreconaŻona, ojejku, Impresja, bita_smietana lubią tę wiadomość

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żona super wieści! Mam nadzieje ze efekty pojawią się wkrótce!!! Ehhhh... ale za to wino to Cie zastrzele... wiesz od jakiego czasu ja jestem abstynentem.... hymmm no od stycznia 2015!!! (miałam dwa wybryki chyba jak już mały mało jadł piersi i dostał butle bo matka sie skusiła na kieliszek winka) A tu w perspektywie jakieś 1,5 roku nie picia jeszcze...

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja to ja wyrobię Twoją normę :D

Impresja, StyczniowaNadzieja lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudnie, że wszystko powoli się układa <3 Rok 2017 będzie na tym wątku obfitował w dzieci :D
    To jak, co najmniej 2 pary bliźniaków?

ZakreconaŻona, bita_smietana, zFolwarku lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Cudnie, że wszystko powoli się układa <3 Rok 2017 będzie na tym wątku obfitował w dzieci :D
    To jak, co najmniej 2 pary bliźniaków?
    Ja chcę jedną parę :D

Żonko moja kochana , cudowne wieści :*:* trzymam mocno kciuki za ten cykl :*:*

Ja po świętach próbuje się pozbierać , ciężko mi to idzie. Ostatnia moja imprezka jest w sylwestra później zostaję abstynentką. Muszę.. bo się wykończę :p Człowiek się starzeje, szybciej się upija i bardziej mu odwala :/

Pozdrawiam ja alkoholik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 22:36

ZakreconaŻona, bita_smietana, odrobinacheci, kate88:), zFolwarku lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja chcę jedną parę :D

Żonko moja kochana , cudowne wieści :*:* trzymam mocno kciuki za ten cykl :*:*

Ja po świętach próbuje się pozbierać , ciężko mi to idzie. Ostatnia moja imprezka jest w sylwestra później zostaję abstynentką. Muszę.. bo się wykończę :p Człowiek się starzeje, szybciej się upija i bardziej mu odwala :/

Pozdrawiam ja alkoholik :D

Ty masz te bliźniaki już od dawna zaklepane :D

Dziewczyny, bardzo ważne pytanie... Wiem, że już mi ktoś kiedyś pisał, ale nie zapamiętałam :/ Co na krwawiące dziąsła? Zmieniłam pastę na łagodniejszą, szczoteczkę na miękką i parę dni był spokój, a teraz jest jakiś armagedon... Czytam sobie spokojnie książkę i czuje smak krwi w ustach... myślę, że pewnie usta mi pękły, bo strasznie suche ostatnio mam i idę do łazienki, żeby krwawiącą wargę wsadzić pod wodę. A warga czysta! Za to armagedon z dziąsła przy dwójce... 20min trzymałam paszczę pod zimną wodą (zęby lubią to! :|) zanim przestało lecieć ciurkiem i zaczęło tylko tak leciutko, a w końcu przeszło. Ale masakra straszna, potem to dziąsło tak pulsuje...
    Do teraz mi się zdarzało tylko przy myciu zębów, że gdzieś zajechałam za mocno... a tu tak samo z siebie :(

Marcin nazywa mnie swoim wampirkiem :<

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 23:17

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha a nie masz czasem zapalenia dziąseł? To częste w ciazy i wtedy chyba najlepiej po poradę do dentysty?

Morwa w 2017 maja być na tym wątku jeszcze 2 pary bliźniaków poza Twoimi... tak to zrozumiałam ;)

Żono na zdrowie!

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 22tc i po swietach;)
    Dziewczynki nowe cykle,nowe nadzieje=nowe ciaze i basta:)
    Ja wlasnie zmierzam na polowkowe a 10,trzymajta kciuki prosze;)maly jedzie z nami;)

bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam w 29 cyklu...
    A najgorsze jest to, że myślałam, że będę mieć teraz kolorowy wykres a tu dupa ;(.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem dziewczyny :-)

Żona, wyczuwam w Tobie takę energię, że armię wojska możesz spłodzić :D :D :D
    Staraczki, przyszły rok będzie Wasz :)

Quasha- mi pomogła pasta Meridol (przy zapaleniu dziąseł stosowałam ją do każdego mycia, teraz raz dziennie), płukałam rumiankiem i smarowałam maścią (coś jakby Sachol, ale to było coś z rosyjską/ukraińską nazwą, jak znajdę to napiszę dokładnie). Mi pomogło, wprawdzie kurowałam się ponad tydzień, bo stan zapalny był spory, ale już dłuższą chwilę mam spokój :)

ktosiowa, ZakreconaŻona, kate88:), Arwi lubią tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Na przykład taką :D
    http://iv.pl/images/26794442872500803051.jpg

musze powiedziec mojemu, zeby wasa zapuscil hahaha :D

ktosiowa, Corcula, Impresja lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ