X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Jeśli to jakieś biochemy to ja nie chce ich mieć na papierku. Wole udawać ze takie testy mi się trafiają. Wole myśleć ze poronilam raz i raz byłam w zdrowej ciąży. Nie chce myśleć ze poronilam raz, zaliczyłam 3 biochemy a zdrowa ciąża to przypadek.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby nie do konca. Gdyby nie moje biochemy to bym w zyciu nie zdiagnozowała problemów z autoimmunologia i nie dostałabym sterydu i bardzo prawdopodobne ze nadal bym testowała. Ale to decyzja, albo chcemy wiedzieć o wszystkim albo wolimy nie wiedzieć.

Arwi, Paolala, Morwa, pepsunieczka, Blondik, Corcula lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja wolę nie wiedzieć. Wolę myśleć, że mam szanse. I tak mój dedlajn się kończy. Widocznie tak właśnie miało być.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonko 3mam kciukasy ♡♡♡
    Ania, Kate gratuluje dobrych wieści :)
    Madziulka ładnie wyglądasz :) tylko się uśmiechnij :) :D
    Cześć Marcia :) pamiętam pamiętam :)
    Na wigilię: grzybowa,karp,dorsz,sałatka jarzynowa, śledzie, pierogi, kompot i chyba tyle :)
    W sklepach masakra ale prezenty zakupione :) dla siebie też :)

ZakreconaŻona, Ania-nowa lubią tę wiadomość

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Tak ja wolę nie wiedzieć. Wolę myśleć, że mam szanse. I tak mój dedlajn się kończy. Widocznie tak właśnie miało być.
    ??? Jaki dedlajn? Cześć Marcia:)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:

A co jeśli jest jakiś bardzo łatwy sposób, żeby temu zaradzić? Nie wolała byś mieć szansy, żeby mu zaradzić?
    To oczywiście twoja decyzja, ale może warto to jeszcze raz przemyśleć :)
    Czasem jest tak, że do jakiegoś wieku jest wszystko okej, a potem np. babeczka ma już 2 dzieci, 35 lat, chce trzecie i okazuje się, że pojawił się jakiś problem, którego wcześniej nie było.

Ja to traktuję tak jak problem np. z hiv, może i fajniej jest nie wiedzieć, ale jak sie wie to można się leczyć i dać sobie szanse.

Ale okej, już nie mędrkuję :D
    Nie obraź sie na mnie, proszę, mówię to tylko z troski. Zrobisz jak uważasz za słuszne <3

Morwa lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie ciaze w ciągu 2 lat. Jedna w 2 Cs druga w 1. Usg ok. Nic więcej nie chce badać. Nie sądzę żeby coś było nie tak.

Paola taki mój prywatny dedlajn. Nie chce urodzić dziecka po 38 roku życia. Każdy pewnie ma jakiś swój. To jest mój.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless ostatnio moje bobo testy wysychały podobnie,bladziochy po czasie i nie było nic.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Hopeless ostatnio moje bobo testy wysychały podobnie,bladziochy po czasie i nie było nic.
    Wiem. Mi też. Teraz tak samo mi wysychaja tez testy z allegro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 19:24

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wpadam tylko zameldować sie po wizycie. Tym razem wizyta ekspres bez podgladania maluszka (było tydzień temu) więc na potwierdzenie płci bede czekała do stycznia. Dostałam tylko leki na infekcje i zwolnienie cd.

Demsik lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam znane i nieznane nicki :)
    mam pytanie: mialam potwierdzoną owu w prawym jajniku a boli i ciagnie mnie lewy a jest 8dpo, zrobilam test LH i wyszła wyrazna kreska ale nie bardzo ciemna, nie byl to pozytywny test LH ale jednak wydawalo mi sie ze LH w II fazie cyklu spada bardzo nisko. Co to mzoe znaczyc? :( na monitoringu lewy jajnik nie mial zadnego powiekszonego jajeczka i wygladał zdrowo :/ teraz sie troche martwie

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku no baty masz! Spalam juz ale przebudzilam sie zeby zerknac jak po usg a tu cisza. Nie ladnie! ;D

Arwi, ojejku lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję, ze połówkowe w dechę, poza tym, ze dziedzic schował twarz w miednicę i nie dał sprawdzić buzi, tych rozszczepów itp, to resztę sprawdziliśmy. Waży ĄŻ 515g !! 9 dni temu ważył 350... Zamiast buzi pokazywał pytonga, na wszystkie możliwe sposoby, na ekranie był pytong, znowu pytong i co? I znowu pytong! Bezwstydny ten mój syn :)
    Dziś idę jeszcze na połówkowe do luxmedu, to może mordę zamiast jaj zobaczę, już z nim wczoraj rozmawiałam, żeby się zachowywał, ale nie wiem jak moje techniki wychowawcze - jeszcze nikogo nigdy nie wychowałam :P :D

Karolczyk, Paolala, Demsik, Imię_Róży, emaj, Arwi, odrobinacheci, kate88:), Jagah, Ania-nowa, ZakreconaŻona, pepsunieczka, ktosiowa, marzusiax, kate55 lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku super!

Ja czekam na @.

Wesołych Świąt dziewczyny!

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku super ze wszystko jest ok!!
    Jeśli moja druga faza cyklu mimo szybciej owu ma zamiar trwać 14 dni jak to u mnie jest przeważnie to dziś termin @

• Karolczyk Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku- bomba! :)

Przybijam Ci piątkę, jako matka zatroskana o moralności syna, bo u mnie była ta sama historia :D Nic buziaka nie pokazał, najpierw wbił się w miednicę, po czym odwrócił się czterema literami i poszedł w kimono ;)

Jak te nasze chłopaki spotkają się rzypadkiem np. w szkole, to biada damskiej części społeczeństwa ;)

ojejku lubi tę wiadomość

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku dobre wieści :* też czekałam wczoraj i czekałam na wieści i padłam! Madziulla trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła :) jak się czujesz? Abby ściskam :* styczniowa styczeń tuż tuż zaraz się dowiesz że będzie córka

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla bedziesz testowac?
    Oj te wasze chłopaki,swieca klejnotami na ekranie.no chwala sie tym co tam dynda;)super ojejku ze wporzadeczku.moze dzis ujrzysz.....twarz;)
    Witam sie w 21tc;););)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala jesli chodzi o wujka to z kazdym dniem troche lepiej
    a o objawy @ czy ciazowe to nic nie czuje wiec ciezko powiedziec cokolwiek

Demsik moze juto lub pojutrze sikam na testa

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Madziulla kciuki za testa i dwie krechy:-)

Hopeless tulam... kochana zmień ten swój podpis na moje marzenie się zawsze spełniają czego ci życzę:-) ja urodziłam 1 dziecię w wieku 37, a teraz tuż po 40 czekam na drugie, mówię ci marzenia się spełnią. Wysyłam ci dużo pozytywnych wirusków.

Ojejku noooo...chłop jak chłop siusiak najważniejszy:-P. I tak mu już zostanie... moje dziecko jest zafascynowane swoim siusiakiem i zawsze sie nim chwali;-PPP ....życzę ci abyś i twarzyczkę mogła podejrzeć:-)

Arwi, ktosiowa, zFolwarku, kate55 lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ