Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja po kolejnej wizycie i ktg. Wsio szczelnie zamknięte, mała zwolniła z wagą i na dziś ma 3kg. Za tydzień kolejne ktg i sprawdzenie szyjki
Uściski wsparcia dla wszystkich
Lecę leżeć i hodować dalejktosiowa, ojejku, Arwi, ZakreconaŻona, kate88:), Corcula, emaj, Ania-nowa, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja nic nie opadlo. Zgaga na całego rządzi. Na dodatek głowa małej leży na pępowinie. Za tydzień sprawdzi czy mała ja przesuneła. Chyba pachnie nie problemem przy sn.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impra dawaj zdjęcie brzucha!
Edit mnie też czeka remont. Mam dwa pokoje w stanie surowym do zrobienia. Ściany tynk, sufit gołe regibsy. W 1 będziemy robić garderobę, a w drugi będzie w przyszłości dziecięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 21:47
Impresja, bita_smietana lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki! Chwile mnie nie było bo ani nie mialam czasu zni weny do pisania. Mały złapał trzydniówkę z gorączka 40 st której nie dało sie zbić lekami...masakra, no ale juz jest ok.
Mitonia Ty juz odliczasz, ta końcówka zawsze strasznie sie dłuzy... obyś nie przenosiła, nie polecam porodu w 41tc... człowiek czuje sie po terminie jakby na tykającej bombie siedział
Impra cudny brzusio
A ja się witam w 19tc!!! Ale to szybko leciWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 09:14
Demsik, Arwi, Impresja lubią tę wiadomość
-
Co do zmiany pozycji dziecka to moj synek w 41 tc wazac prawie 4,5 kg zmienil pozycje z poprzecznej (bardzo rzadko przyjmowana pozycja przez dzieci, wyklucza porod sn) na glowkowa. Takze wiele sie moze jeszcze zmienic
-
Impra malusi, słodziusi masz brzuszek Ja wchodząc ostatnio na kwietniówki stwierdziłam, że mam mały brzuch. Dziewczyny na późniejszym etapie mogą się pochwalić kąkretnymi brzuchami
Nie orientujecie się czy miejsce starego zrostu może być bardziej wrażliwy na nowy zrost? Cos czuję, że przy starym zroście po drenie zrobił się po cc nowy, bo potrafi mnie zakłuć dokładnie pod starą blizną. Jak będzie się nasilać to muszę szukać wizyty wczesniej. Lekarz obstawia zrost bo na usg nic nie było widaćImpresja lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Pozdrawiam Was z krzywej cukrowej Cytrynowa glukoza daje radę, mam taki mikro odlot, bo kręci się w głowie, ale nie jest tak źle, jak straszyli.
U nas też jeszcze remonty w toku. Pokój młodego pomalowany, ale trzeba zrobić poprawki, bo luby malował Mój mąż inżynier budownictwa, a to jego żona, skromna nauczycielka wzorowo pomalowała chatę I to tyle jest w pokoju, chociaż dzisiaj będzie jeszcze przewijak.
Corcula, rodziłaś naturalnie takiego 4,5kg bąbla?Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla brawa dla Teściowej, musiała mieć kobieta dobre predyspozycje ze sie udało takie smoki urodzić naturalnie. Corcula a córę rodziłaś sn czy cc? Ile jest miesięcy odstępu miedzy synem a córka?
Mój Szczepo też spory bo 4330 i też próba sn była, na szczęście bez takich nieprzyjemnych przygód jak u Ciebie...