Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emajku z tego co pamiętam, to masz jeszcze 2 cykle do IUI, wiec na razie o tym nie myśl;) a ja trzymam kciuki, żeby IUI nie była konieczna:* ale jak już będzie musiało do niej dojść to pomyśl że to jest krok do ciąży;) ja z jakiegoś powodu naturalnie zajść nie mogę, może wybijam wszystkie plemniki zanim zdążą zdecydować się iść dalej, a dzięki IUI jednak 2 razy w ciąży byłam;) no i nasienie można dowieżć co z góry polecam jeśli chodzi o szpital;)
wiecie co a ja mam kryzys na starania i niechęć, nawet stelaż wykazuje chyba większe zaangażowanie w tym temacie...sam ku mojemu zaskoczeniu zgłasza że mu się andrzejek (czyt androvit) kończy i może by tak wziął z powrotem fertilman plus żeby się wzmocnić przed IUI ehhh może to strach przed ciążą/przed poronieniem...mam nadzieję, że mi zapał wróci wraz z przyjściem nowej dostawy supli...Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Ja za to zwariuje, 22dc i plamienie gratis. Ostatnim razem tak wczesne plamienie skończył się cp wiec proszę o kopa w zad na opanowanie wysokiego poziomu strachu
idź do mnie na ovu na wykres i sobie popatrz co miałam w 22 dc moje plamienie właśnie kończy 25 tydzień i zdobywa nowe umiejętności w kopaniu w nowe narządy :*ZakreconaŻona, Impresja, kate88:), emaj, Arwi, bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Corcula, który monitor masz z Angelcare? Ten taki wszystko w jednym (monitor oddechu z audio i video nianią) czy ten bez kamerki? Warto? Widzę, że całkiem niezłe ceny na tle innych mają.
Impresja, mi ostatnio Pani w sklepie mówiła, że te monitory Angelcare niby są popularne i ludzie je często kupowali, ale jak się okazało nie mają jakiś atestów medycznych i nie mogą być sprzedawane podobno jako monitory oddechu...
Dlatego teraz polecają Babysense, taki zestaw monitor + niania kosztuje około 600 zł na Allegro -
Ja uzywalam angelcare i bylam mega zadowolona. Ten w zestawie z niania.
W Pl wszedl teraz przepis, ze jesli cos ma byc sprzedawane jako monitor oddechy to musi byc zarejestrowane jako urzadzenie medyczne (czy jakos tak). Na stronie jest mapisane, ze sa w trakcie procedury.Karolczyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co kraj to inne przepisy
My zdecydowaliśmy się na Babysense bo z tego co widziałam na stronkach to zestaw wychodzi taniej niż Angelcare, a też czas włączenia alarmu jest krótszy, bo po 15 sekundach, zaś w Angelcare jest po 20 sekundachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:37
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:A ten model, co masz, to jest tylko monitor oddechu?
Jest też niania jeszcze go nie kupiłam, ale na dniach będę go zamawiać, chyba że w tej samej cenie znajdę go w sklepie stacjonarnym
http://allegro.pl/zestaw-monitor-oddechu-babysense-5-niania-sc-210-i6621835462.html
Co do zadowolenia z Angelcare to moja bratowa też go sobie chwaliła, miała wersję tylko samego monitora. Ja się jakoś kierowałam tym certyfikatem medycznym i dlatego kupujemy BabysenseWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:46
-
Impra mialam wersje bez kamery. Ten banysense tez wyglada ok, tylko o ile dobrze wszystko wyczytalam to ma jeden minus. Alarm uruchamia sie nie w niani ktora mamy przy sobie w nocy (odbiorniku) tylko w tym urzadzeniu przy lozku? Czyli niania i monitor nie sa ze soba zsynchronizowane? Bo jeśli tak to mozna kupic sam monitor babysense i jakakolwiek nianie.
W angelcare z tego co pamietam alarm wlacza sie tez w niani i to jest fajne -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, właśnie zauważyłam, że farmaceutka ma bladziocha! Mam nadzieję, że wkrótce się tu odezwie i zostanie z nami na 9 długich miesięcy
Impresja, Madziulla, ZakreconaŻona, ojejku, Corcula, Karolczyk, emaj, bita_smietana, kate88:), ktosiowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOh Impra pozwól sobie na emocje, to już za całkiem niedługo będziesz miała swoje dzieciątko na rękach
Qasha dzięki za dobrą wiadomość z rana takie njusy to ja lubię
Idę próbować przetrwać ten tydzień w pracy, o ile ja bym dała tak poleniuchować chociaż trochę -
nick nieaktualny