Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Peps jesli myslisz o dniu owu jako o dniu wyznaczonym przez wykres to powiem Ci, ze jest to roznie . Ja mialam owu chyba w 15dc niby a wg usg do ciaza byla mlodsza o okolo 5 dni. Wiec nigdy nie wiesz kiedy rzeczywiscie do zaplodnienia doszlo. A wszystko musialo byc git skoro doszlo . No i beta 24tys... to w leb dostaniesz!!!!
Ojejku imie Antos wisi od okolo miesiaca ale to wybór dzieci ktorego ja do konca nie czuje . Mi podoba sie Staś, Ignaś, Leoś, no Antoś w sumie tez. Jeszcze mam chwile na dumanie.
Wczoraj z moja córka przegladalysmy ciuszki jakie dostalam od kolezanki dla malucha. Z pokoju na przemian to z moich to z jej ust plynelo: "o jeeeeju, jakie to slodkie" . Slodziachne sa te malutkie ciuszkibita_smietana lubi tę wiadomość
-
Emaj stelaż wyczuł mam nadzieję Twój stan błogosławiony;) dobra nie nakręcam Cię biegaj po testa na jutro, a ja trzymam kciuki najmocniej na świecie:) my zaraz z Ktosiowa zacionrzamy i w trójkę po Krakowie będziemy śmigać z brzuchami
ojejku, Corcula, emaj, pepsunieczka, bita_smietana, ktosiowa, Demsik lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
34 dzień pp i jest wreszcie @ wiec teraz podgląd i działamy dalej
Miłego weekendu dziewczynki ♡emaj, Paolala, ZakreconaŻona, odrobinacheci, bita_smietana, ktosiowa, Demsik, Karolczyk, ojejku, marzusiax, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny... Pewnie już wiecie, ale nasz Leonek niestety zmarł... Pewnie wrócę do Was za jakiś czas. Dziękuję za całe wsparcie i Wasze kciuki :*Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate55...tak wiemy i zcieło nas to z nóg!Wszystkie jak rzedem nie byłyśmy wstanie napisać jakiś mądrych słów.
Otulam cię ciepłem dobrych myśli...wtacaj jak tylko poczujesz ten moment.
Ucieło mi post...
Ojejku love...
Ovu potwierdzona na usg.
Robimy kulig....
Beta była wtedy teraz nie badam.
OjejkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:02
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Cześć dziewczyny... Pewnie już wiecie, ale nasz Leonek niestety zmarł... Pewnie wrócę do Was za jakiś czas. Dziękuję za całe wsparcie i Wasze kciuki :*
Oh Kate trzymaj się mocno wspieram całym sercem i czekamy tu na Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 13:02
-
kate55 wrote:Cześć dziewczyny... Pewnie już wiecie, ale nasz Leonek niestety zmarł... Pewnie wrócę do Was za jakiś czas. Dziękuję za całe wsparcie i Wasze kciuki :*Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
kate55 wrote:Cześć dziewczyny... Pewnie już wiecie, ale nasz Leonek niestety zmarł... Pewnie wrócę do Was za jakiś czas. Dziękuję za całe wsparcie i Wasze kciuki :*
Kochana, my na Ciebie będziemy czekać cierpliwie. Odpoczywaj, dojdź do siebie -
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Cześć dziewczyny... Pewnie już wiecie, ale nasz Leonek niestety zmarł... Pewnie wrócę do Was za jakiś czas. Dziękuję za całe wsparcie i Wasze kciuki :*
kate kochana, trzymajcie się dzielnie z Mężem :* dużo siły, wytrwałości i miłości zaświeci dla Was jeszcze słońce, niedługo zobaczysz a my tutaj cierpliwie czekamy na Twój powrót!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 15:55
-
nick nieaktualny