Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktosiowa Zrób sobie hsg jak ma Ci to pomoc fizycznie i psychicznie. Ja jestem przypadkiem ,że nie zawsze CP jest spowodowana niedrożnością jajowodów, a niestety miałam je dwie, w obydwu jajowodach. Ja bym osobiście pewnie będąc na Twoim miejscu zrobiłabym, ale najpierw wzięła bym podstępem stelaża, aby to on się przebadał. To ,że on ma dzieci nie oznacza ,że nadal je może mieć i że ma super nasienie byka rozpłodowego ,które nie trzeba badać, bo na oko jest już takie zajebiste. Nie obraź się ,ale niestety faceci tak płytko myślą i właśnie tak do tego podchodzą. W między czasie mogło dojść do mega komplikacji. Mogły wystąpić żylaki powrózka nasiennego, mogła wystąpić bakteria/e w nasieniu, które je pogorszyły (nawet do morfologia na poziomie 0%) i wiele wiele innych. Nigdy nie badał nasienia ,co nie ? Jak tak to nie ma nawet pewności jakie miał nasienie kiedyś , może już takie na granicy normy ? A teraz może się już w tych normach nawet nie łapać. Musicie to sprawdzić , bo u faceta łatwiej jest szukać przyczyny i łatwiej podjąć leczenie. Trochę takie leczenie może trwać, ale to zawsze łatwiejsze niż szukanie igły w stoku siana ,badając tylko jedna osobę z pary. Jesteście parą ! Wasza niepłodność dzieli się równo po parze i na każdą z osób przypada całe 50% . Nie możesz obwiniać siebie i dźwigać cały ciężar sama! Ktosiowa działaj ,ale tak aby on również działał!
ZakreconaŻona, Paolala, pepsunieczka, odrobinacheci, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Paolala,
to mi się podoba (tylko bez wenfolna!), na żółtaczkę jestem zaszczepiona, a reszta do zrobienia
Morwa dobrze gada! Polać jej! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Potrzebuje mega dużą dawkę luzu w poślady...
Wkr3cam sobie aktualnie ponowne "puste jajo",bo seksy były jakoś cztery dni przed i ze cztery dni po ovu....kuwa mać...to ja bankowo bedzie lipa...ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A co masz na myśli biorąc taki tok rozumowania , bo ja nie kumam ? Co wspólnego mają seksy NIE w okresie owu z pustym jajem płodowym? Są na to jakieś badania o których nie wiem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 23:31
pepsunieczka, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dokładnie, puste jajo płodowe nie bierze się z samej komorki jajowej ale z zapłodnionej komórki jajowej, to że nie widać zarodka to zwyczajne zatrzymanie w ich dzieleniu, ale absolutnie ilość seksow nie ma tu znaczenia
-
nick nieaktualnyPeps ja miałam to samo panicznie bałam się ponownego pustego jaja, ale robiłam betę i ładny przyrost mnie uspokajał. Dopóki nie zobaczyłam zarodka na usg to nie potrafiłam się uspokoić choć naprawdę starałam się myśleć pozytywnie ale ciągle ta myśl była gdzieś obok mnie. No ale co z tego jak teraz świruje czy serduszko nadal bije ale to już chyba tak zostanie
No i my z Ojejku trzymamy się wersji że puste jajo nie zdarza się dwa razy ty też w to uwierzpepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie jak mówi Odro, jedno pste jajo wystarczy, teraz czekamy na wrześniowego dziedzica Pepsa zacznij oglądać wózki bo potem nie ogarniesz, wiesz ile teraz tego robią? I te wszystkie pieluchy muślinowe, bambusowe, algowe, flanelowe, tetrowe, każda inna, na wszelki wypadek kupiłam wszystkie bo nie ogarnęłam To samo z ciuszkami, kosmetykami, gadżetami do łóżeczka - ja łóżeczko kupię w lipcu więc mam jeszcze czas na edukację, ale mówię Ci, bierz się za oglądanie internetowych sklepów z akcesoriami dla dzieci, bo to kupa roboty jest
A my czekamy na początek lutego na dobre wieści, luteinę mogę wysłać w każdej chwili, właśnie idę do apteki zrobić zapasy.
Aha - no i wg internetów czekacie na córkę, zatem mozna tez zacząć przeglądać imiona, bo seksy 4 dni przed Alexis to córka, jak twierdzi wujek googleemaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny