Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam wychodowane 3 pęcherzyki. Każdy wielkości 18-20 mm. Seksy od jutra 3 dni pod rząd. W sobotę zastrzyk ovitrelle. i 22 stycznia wysikuje 2 kreski. Taki jest plan
ZakreconaŻona, Jagah, marzusiax, bita_smietana, emaj, ktosiowa, pepsunieczka, Ania_84, odrobinacheci, Demsik, Corcula, Arwi, kate88:), Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jak dziewczynki to maja kaja i gaja;) 3 jaja 3 strzaly;);)w dzien dziadka sikasz;)
Ktosiowa przytulam.nawet zle parametry u meza a kobiety w ciaze zachodza.trzymam kciuki
Ja odebralam wyniki,z krwi ok jedynie hgb spadla do najnizszej normy a w moczu ciala ketonowe w malej ilości wiec albo przez to ze byla za dluga przerwa od ostatniego posiłku albo wykluje sie jakas cukrzyca niebawem to zwariuje bo ja do diet to nie nadaje sie zupełnie...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Demsik może nie będzie dieta konieczna :*
emaj lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Nie zrobił, a lekarza odwołał.
-
nick nieaktualny
-
ktosiowa wrote:Chwilowo straciłam siły do walki. Nawet sexic mi sie nie chce....Demsik
hormony ok
-
Ktosiowa ponoć są specjalne kondomy do pobierania nasienia do badań. Sexik w domu, sperma między cycki i szybko do kliniki. Nie poszedł by na coś takiego? Wiem, że to mega stres dla faceta, ale czasem się trzeba wysilić My kobiety dużo bardziej odczówamy drogę do macierzyństwa. Jak by faceci mieli chodzić w ciąży i rodzić to ludzkość by wymarła...
bita_smietana, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ktosiowa slonce, slyszalam ze niektore centra daja tez takie specjalne pojemniczki! w domu mozna zalatwic sprawe i w ciagu godziny dowiezc; on moze czekac w samochodzie a ty zaniesiesz to co trzeba do laboratorium!
zadzwon w kilka miejsc, na pewno jedno z labow ma taka opcje!!
ktosiowa, ojejku, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtosiowa ja też trzymam kciuki żeby jednak się dał namówić.
A ja zrobiłam kilka badań które zlecił lekarz no i kiły, hiv'a i wirusowego zapalania wątroby nie mam, za to różyczka mi wyszła dodatnio czyli mam przeciwciała tak? Bo moja mama twierdzi że nie miałam różyczki, ale może byłam szczepiona sama nie wiem. Ph moczu wyszło mi podwyższone 8. A w morfologi podwyższone MCHC i NEUT to drugie to chyba z powodu przeziębienia, które mnie nie opuszcza drugi tydzień. Glukoza na czczo 83.
Wczoraj zaczęłam 9 tydzień, a teraz odliczam do 12.01 bo mam wizytę
Dziś rano ogarnęłam dom do czystości więc teraz mogę odpoczywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 13:09
ZakreconaŻona, ojejku, Demsik, Corcula lubią tę wiadomość