Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam madziulla za was bardzo;)ja dzis bylam w labo na wynikach krwi i moczu,mam nadzieje ze beda ok.brzuchol mi rosnie juz wygladam jak maly hipcio;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Czasami cisza jest bardziej wymowna niż wszystkie słowa.. ♡
Madzia kciuki zaciśnięte z całych sił ♡
Demsik daj znać jak wyniki
Mitonia juz niedługo cierpliwości
A ja czekam na ta @ jak na zbawienie juz bym chciała żeby przylazla i żebym mogła zacząć wszystko od nowa
-
nick nieaktualnyOoo dziewczyny jesteście
Madzia, powodzenia
Mitonia, wstrzymaj sie jeszcze 2 tygodnie i do roboty, okna możesz umyć nawet u mnie
A ja przed 7 rano się budze, bo mój syn się budzi... razem ze Stelażem, który wstaje do pracy. Serio, już mu dziś powiedziałam, ze to dziecko ma jego geny i jego rytm snu, bo ja np chciałabym iśc spać o 22 a Stelaż o 22 zyskuje na siłach i mam wrażenie ze dopiero się budzi, dokładnie jak młody w brzuchu. I ja tak czekam aż przestanie wariować do 1-2 w nocy. Odczuwam coraz mocniejsze kopniaki, każdego dnia jest coraz silniejszy. Ale tez rośnie jak szalony, a ja powinnam chyba więcej sie ruszać aby to zatrzymać, w 24+0 ważył aż 830g, lekarz się śmiał ze do przedszkola od razu pójdzie po narodzinach - no ale, krzywa cukrowa jeszcze przede mną....
A teraz musze zjeść śniadanie, i pojechać do rynku zawieźć L4 - mówię Wam roboty po pachy, nie wyrabiam na zakręcie na tym L4 no i jadę tramwajem, całe 15 minut mam, bo za karę ze poszłam na L4 musiałam oddać juz służbową furę, tego mi najbardziej zalbita_smietana lubi tę wiadomość
-
Marta,co tu pisać o sobie...
Ostatni test wyszedł najbaedziej pozytywnie,ciągnie mnie w podbrzuszu ogólnie ok.
Pisałam do lekarki w pl.czekam na decyzję czy mam być szybciej czy tak jak wstrzeliłam wizytę na 3 luty.
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Madziula, trzymam kciuki!
Kate, wywołujemy @ i zabierajcie się do pracy
Ojejku- nigdy nie uwierzę, że to napisałam, ale mega Ci zazdroszczę, że możesz przejechać się zatłoczonym tramwajem Kuźwa, no słowo Wam daję, nawet poszłabym pobiegać, gdybym mogłaojejku, kate88:), pepsunieczka, bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Marta,co tu pisać o sobie...
Ostatni test wyszedł najbaedziej pozytywnie,ciągnie mnie w podbrzuszu ogólnie ok.
Pisałam do lekarki w pl.czekam na decyzję czy mam być szybciej czy tak jak wstrzeliłam wizytę na 3 luty. -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
mitonia - do mnie tez wpadnij, mam duzo schodow i okna do umycia
pepsi ktory masz dzisiaj dzien? chcesz czekac jeszcze caly miesiac?
Madziulka - zadne PCOS a zajebiste jajca gotowe do zaplodnienia :*
ps. a kate wroci, w tym roku, wiem to, nie ma innej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 11:20
-
Demsik wrote:Trzymam madziulla za was bardzo;)ja dzis bylam w labo na wynikach krwi i moczu,mam nadzieje ze beda ok.brzuchol mi rosnie juz wygladam jak maly hipcio;)
teeeee a od kiedy male hipcie mieszcza sie w normalne spodnie i nie musza nosic ciazowych ?
jak ty jestes maly hipcio to ja kurde orka paszczakDemsik lubi tę wiadomość
-
Moje nerwy właśnie nie są w najlepszej formie,ale nauczona doświadczeniem wiem że wityta teraz i tak by za wiele nie powiedziała,niczego nie zmieni,jak bedzie to bedzie.Bo ja to tym razem chce iść i oblukać lokatora z bującym serduchem(takie mam marzenie)
Luteine mam na dwa tygodnie i jeśli nie bede wcześniej jechać do pl to sie bede uśmiechać do was.
bita_smietana lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:pepsi - to czekam w takim razie z toba na fote twojego lokatora z bijacym serduchem
Tymczasem, za chwilę wychodzę z domu i jadę TRAMWAJEM 4km. Fotorelację Wam zrobić z trasy?pepsunieczka, ZakreconaŻona, kate88:), Corcula, bita_smietana, Karolczyk, Demsik, Arwi lubią tę wiadomość
-
A nie nie ja miłośniczka komunikacji miejskiej nie jestem absolutnie ale...u mnie jeden ludz na dzien jak sie pojawi to jest sukces,no oprócz codziennej poczty,więc ludzie ,ogólnie życie tego mi bardzo brakuję w mojej głuszy...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...