Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olis oby ♡♡♡♡ widzę ze dzisiaj zabiło dla Ciebie serduszko ♡ gratuluję i niech kruszynka zostanie już z Tobą na zawsze ♡
Madziulla super wózio to teraz tylko rodzic
Ojejku ciesz się wolnym póki możesz
Peps co u Ciebie? ♡
Corcula lubi tę wiadomość
-
Kate88:), tak dzisiaj doczekałam się tego pięknego widoku, ulga niesamowita, zaczęłam naprawdę wierzyć, że będzie dobrze:) Na tę chwilę martwi mnie odwarstwienie kosmówki, ale dostałam 3x1 duphaston i mam nadzieję, że pomoże. Chociaż czytając podobne przypadki raczej zalecane było leżeniem plackiem, a u mnie żadnych wskazań i zakazów, brak zwolnienia, nawet sexy dozwolone...Teraz pozostaje mi powiedzieć w pracy, z tym, że trochę głupio wyszło, bo od 1 stycznia dostałam umowę na czas nieokreślony, a tu ich zaskoczę taką nowiną. No ale...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 21:39
kate88:), emaj, Demsik lubią tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Witam noworocznie!!!
Niech nam się wiedzie w 2017 .
Trzymam się myśli: brak wiadomości, to dobra wiadomość (Leon)...
Boshe, jak mi się wczoraj nie chciało iśc dzisiaj do pracy!! Kto to widział Sylwestra w sobotę? SKandal!!! Dobrze, że jeszcze tylko 3 dni i wolne!Ania_84, emaj, kate88:) lubią tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Witam noworocznie!!!
Boshe, jak mi się wczoraj nie chciało iśc dzisiaj do pracy!! Kto to widział Sylwestra w sobotę? SKandal!!! Dobrze, że jeszcze tylko 3 dni i wolne!marzusiax, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Witam noworocznie!!!
Boshe, jak mi się wczoraj nie chciało iśc dzisiaj do pracy!! Kto to widział Sylwestra w sobotę? SKandal!!! Dobrze, że jeszcze tylko 3 dni i wolne!
Widzę, że nie tylko mi się dzisiaj nie chciało iść do pracy. Mimo tego, że w tym roku sylwester na spokojnie i bez szaleństw to chodzę zmęczona jakbym tonę węgla przewaliła. Niewiele brakuje to spania w pracy z nosem w klawiaturze...ups
Peps odpoczywaj odpoczywajpepsunieczka lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Mar co u Ciebie? Miejsca jest dużo
ojejku, Jagah, Ania_84, Madziulla, emaj, pepsunieczka, Morwa, odrobinacheci, Demsik, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak ktoras z was bedzie iala wiesci od kate to piszcie prosze.
Witaj mar
Mitonia juz mozesz odliczac dni do porodu tylko nie znikaj jak aleala po urodzeniu corki.mitonia lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;