Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobietki Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Oby ten rok był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy
edit
Kate55 tzrymam kciuki za Was na pewno będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 09:47
emaj lubi tę wiadomość
-
Ojp
Kate strasznie mi przykro ze to Cię spotkało nie tak się miała skończyć ta ciąża i nie w tym czasie. Jesteś bardzo dzielna! A wczesniaki są waleczne! Za chwile go będziesz kangurowac. Za chwilę zacznie tyć jak szalony i wrocicie do domu. Trzymam kciuki żebyście dochodzili do siebie bez żadnych fajerwerkówArwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka. no wlasnie dziewczyny zwolnijcie. Wy i maluszki jestescie najwazneijsze!!! wiadomo czasami niestety tak jak w przypadku Kasi nic sie nie da zrobic. nie zapobiegnie sie niestety takim sytuacjom ale nie ma co sie forsowac. porzadki i pranie poczaeka.
ja mam wozek!!! hahahaha nic tylko dzieci robic!!! -
nick nieaktualnyEmaj moj brat po dwojce swoich dzieci oddał mamie do garazu na przechowanie dla mnie. wozek MUTSY nie pamietam dokładnie modelu ale to cos takiego
http://www.mamaija.pl/mutsy-evo-farmer-wozek-gleboko-spacerowy-,d2867.htmlojejku, emaj, bita_smietana, odrobinacheci, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia super ten wózek no i niebawem sie przyda
Impra chyba nie musimy Tobie tłumaczyć ze zostało Ci jakieś 10 tygodni i każdy dzień się liczy. Ja na ten przykład dzis jestem pierwszy dzień na l4 i jeszcze z lóżka nie wstalamArwi, Ania-nowa, Demsik, pepsunieczka, mitonia, emaj, bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość