Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolczyk to pewnie teraz poleżysz. Odpoczywaj póki możesz
Paolala współczuję akcji pewnie kartę już dawno zastrzegłaś, a takich ludzi mam nadzieję że spotka karma!
Uwielbiam owsianke a nie wiem czemu zaprzestałam ja robić pół roku temu muszę wrócić do dobrych nawyków no i prawda jelita wtedy pracują -
nick nieaktualnyPaola, cholera, nic mnie bardziej nie denerwuje niż kradzież Mam nadzieję, że dużo nie zeszło... Mój Stelaż ma ustawione zawsze limity do 500zł, a mi się nie chce tych limitów zmieniać i mam po 3000 ustawione. Może dobrym pomysłem jest jednak ustawiac te limity na karcie na różne transakcje...
Ja na zaparcia stosuję błonnik witalny, mieszankę babki pełsznik i jajowatej. Działa Tylko ja na diecie bg jestem, i generalnie z błonnikiem w diecie u mnie ciągły deficyt...
Uważajcie na owsiankę, mi płatki jaglane z bananem rozwaliły gospodarkę cukrową, wpadałam w hikoglikemię do 2h po śniadaniu. Niestety za długo myślałam nad tym co jest tego przyczyną, teraz jem śniadania IO - pół awokado, duży pomidor, sok z połowy limonki, oliwa i 2 małe kromki chleba bg a i czasem jeszcze jajko na twardo do tego, ale to jajko to z rozsądku, bo mam problem z mięsem, to chociaż jajka wciskam jedno dziennie -
Kate- piłam, ale tylko w Wigilię. Kupiłam susz i już nagotowałam kompotu, będę jutro piła razem z Trele Morele brzoskwiniowym
Jem też więcej kiwi, a przestałam jeść jabłka. To byłoby ciekawe:D Ostatnio piłam też soki owocowo-warzywne, może to? Albo buraki/barszcz? Odkopię sokowirówkę i spróbuję. Metoda prób i błędów, zrobię analizę przypadku
kate88:) lubi tę wiadomość
-
Hallo Luzary
Witam się w 37 tygodniu nooo zleciało mi jakoś, chyba
Przepraszam, nie nadrobię, tak tylko chciałam zameldować, że nadal w domu i w 2-packu
powodzenia dla wszystkich
Ps. wszystko co piszą w suwaczku to prawda, oszaleć idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 22:49
ojejku, Arwi, Demsik, emaj, Karolczyk, kate88:), Corcula lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy lubicie horrory ale polecam program na tvn turbo ''złodzieje''. Ja po 2 odcinkach byłam tak wystraszona, jak perfidni potrafią być cyfrowi złodzieje, że włosy mi na głowie stały. Wystarczy się zalogować do wi-fi w centrum handlowym i można się pożegnać z wszelkimi informacjami typu nr konta bankowefo, wszelkie możliwe hasła które wpisaliśmy w komórce itp... To jest chore jakie mamy taz czasy!!! Na każdym kroku można zostać okradzionym Człowiek sobie żyły wyprówa by zarobić na chleb a taki jeden z drugim, na luzaka, w jedną chwilę się dorobi czyimś kosztem
Paola bardzo mi przykro, że musiało cię to spotkać Chodźby ci ukradli 10zł to to były twoje pieniądze i nie mieli prawa tego ruszać
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, kate55 prosila o pezekazanie... :'(
Wczoraj o 21:41 przyszedł na świat Leon... Łożysko się odkleiło nagle. O 16:00 zaczął mnie boleć brzuch, o 18:00 zaczęła mi lecieć krew. Szybko zrobili cc. Pojechał karetką do Gdańska. Proszę o kciuki i modlitwę. Nawet go nie zobaczyłam
-
Wlasnie czytalam na fb.juz sie za nich modle.mam nadzieje ze leos bedzie silny jak tata i pokona trudnosci.dlaczego takie rzeczy musza sie zdarzac..Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
To ja tylko dodam, ze Leos wazy 1180g, jest w ciezkim stanie ale STABILNYM!!
Dziewczyny zbiorowe kciuki dla maluszka!! Leosiu jestes duzym chlopcem i silnym
Leos silny chlopiec! Kate trzymaj sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 09:07
ZakreconaŻona, Corcula, ojejku, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Powtorze sie:
wszystkie Leony to silne chlopaki! Poza tym to nasz Leon po terapii LwD!
Ponad to zostalysmy ciociami a Kate Mamą! Musi byc dobrze. Wierze w to i to czuje.bita_smietana, kate88:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny