Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi lekarz wypisal skierowanie do zabiegowego z informacją że mogę sam lek kupić bez konieczności zakupu zabiegu więc ulatwil nam zadanie i nie trzeba było szukać. Stracha najadlam się masakrycznie jak Stelaż wbijal mi igłę w brzuch, ale to wynika z tego że ja z natury strachliwa przed iglami
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś pregnyl zapodała mi z marszu ciocia cukrzyczka.Bardziej ona miala stracha niż ja...komuś niby gorzej zrobić.
Oj ja tez cykor igłowy jestem,nigdy nie patrze przy pobieraniu itp.bo bym odleciała...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Ojejku a po ovitrelle miałaś jakieś efekty uboczne?
-
No to zaczelo sie zakreconej odliczanie,kciukasy;)
Jestem zazdrosna,wy tu sie umawiacie a ja????ze co lusterko sobie postawie?nikogo nie ma z mojego terenu?buuuuDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Abby no sie nie waz mnie zostawic tu tak sama!!!!! Przejezdze Wwe z naglosnieniem o poszukiwaniach pieknej Abby ktorej trzeba w dupe nakopac. Ja w 99% sytuacji zyciowych jestem optymistka wiec zapraszam, zaraze Cie :*
Smietana jak jeansy? Wyjelas czy czekasz az splesnieja i same wyjda? . Ja dzisiaj mezowi ciut zafarbowalam jego ulubione czarne jeansy i przetarcia nie sa juz szare tylko rozowe . Ktos wie jak ten proces odwrocic?
A pranie z suszarki dzisiaj wyjela moja kochana Pani ogarniajaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 01:08
-
nick nieaktualny
-
Haha Ktosiowa, Emaj i Marzu Kopernika to niezbyt atrakcyjne miejsce na spotkania wole gdZieś na kawe z Wami wyskocZyć w Krakowie jakby co jestem chętna na spotkanie:)
emaj lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Ja dziś idę badać ca125.. mam nadzieję że wynik będzie sensowny.
Dżem doberek wszystkim widzę, że Abby nie masz wyjścia i musisz wygrzebac z dna pokłady optymizmu zobaczysz jeszcze będzie cudownie tak jak sobie wymarzyłaś -
No wlasnie abby do jutra jeszcze mozesz sie dolowac a, od pierwszego zmiaa nastawienia-pamietaj poowa sukcesu to pozytywne myslenie!!!
Quasha najadlas sie w końcu?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Corcula ja kiedyś zafarbiłam białą koszulę męża na różowo i ratowałam się produktem z dr. Becmana. Mają odbarwiacz tylko nie wiem jak na kolorowe rzeczy to działa. Po 3 dnach moczenia biel wróciła
Corcula lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cześć wariatki
Żonka no to odliczania czas start a za dwa tygodnie chce usłyszeć dobre wieści
Madzia kciuki za badanko
Abby ogarnij się do jasnej ciasnej!! Piszesz ze Twoje marzenia nigdy się nie spełniają czyżby??! A czy przypadkiem kiedyś nie marzylas o tym by mieć przy sobie Rabarbarke? Moc ja tulic w ramionach? Nie zapominaj o tym co kiedyś było dla Ciebie spełnieniem marzeń i największym szczęściem bo czas leci i później możesz żałować ze tyle go zmarnowałas nad uzalaniem się nad sobą i swym marnym losem! Mam nadzieje.ze nie będziesz mi miała za złe tego posta ale musiałam to napisać ♡
Demsik nie martw się z Kielc raczej też nikogo tu nie ma więc chyba po prostu muszą nas odwiedzić nie?
ojejku, Demsik, marciaa lubią tę wiadomość
-
Strasznie Wam przeszkadza to ze mam dołek. Przykro mi. W takim razie odezwę się jak mi przejdzie.
kate88:) lubi tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:Ojejku a po ovitrelle miałaś jakieś efekty uboczne?
nie mialam nigdy zadnego zastrzyku, padlabym na miejscu, ale slyszalam o takim jednym efekcie ubocznym tego calego ovitrelle
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
CIAAAZA!!!!!
i tego Tobie zycze Zonko
PS. Corcula leniu Ty! ja musialam jeansy jeszcze raz wyprac ale juz wyschly i czekaja na mnie ja modnisia i strojnisia (mam to po babci) w ciazy nosze tylko dwie pary jeansow hahaha, nikt mnie nie poznaje ale szkoda mi kasy bylo wydac na kolejna pare
przechodze czasami kolo sklepow i mysle sobie "ale bym sobie cos kupila " i za chwile czarna mysl "i tak sie w nic nie zmiescisz beczko, idz do domu "
zazdro Pani ogarniajacej, ja potrzebowalabym trzech - do ogarniania chalupy, ogarniania zwierzakow i ogarniania mojego zyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 11:29
ZakreconaŻona, Karolczyk, kate88:), ojejku lubią tę wiadomość
-
Bita, wariatko, kupuj sobie ubrania
Ja też strojnisia, a moje koleżanki z pracy powiedziały, że w ciąży po raz pierwszy zobaczyły mnie w jeansach (mam jedną parę ciążowych ). Oczywiście naciągały fakty złośliwe kobity, bo chadzam w spodniach
Dzisiaj lecę do Reserved i kupię sobie jakąś wystrzałową bluzeczkę na Sylwestra z wyprzedaży za całe 29,99 zł
A teraz siedzę w poczekalni do lekarki.ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Karolczyk wrote:Bita, wariatko, kupuj sobie ubrania
Ja też strojnisia, a moje koleżanki z pracy powiedziały, że w ciąży po raz pierwszy zobaczyły mnie w jeansach (mam jedną parę ciążowych ). Oczywiście naciągały fakty złośliwe kobity, bo chadzam w spodniach
Dzisiaj lecę do Reserved i kupię sobie jakąś wystrzałową bluzeczkę na Sylwestra z wyprzedaży za całe 29,99 zł
A teraz siedzę w poczekalni do lekarki.
jedna para ciazowych? to jeszcze lepiej niz ja
piona strojnisiu
mnie powoli cisnie kurtka zimowa ale mam nadzieje, ze jeszcze da rade
u mnie cala ciaza albo jej 3/4 poszly w tylek no jestem jak kim kardashian mowie wam
pepsa - kreski piekne wysikujesz iiiii na rozowy test, bedzie dziewczynka! cale forum z LWD trzyma kciuki za dobre wgryzanie w macicepepsunieczka, kate88:), Karolczyk lubią tę wiadomość