Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Abby my tylko sie o ciebie martwimy:)tyle..chcemy bys byla szczesliwa;)
Madzia o ktorej wyniki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e9c0c62ed7a.jpg
A to moj brzusio w 21 tc w dzien wigilii;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 13:12
emaj, Arwi, kate88:), bita_smietana, ojejku, pepsunieczka, odrobinacheci, Ania-nowa, Karolczyk lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Tak, Demsik najadłam się
Kurde, moja mama chora, zakatarzona, gardło boli, gorączka szaleje, kaszel taki ostry... A internistka dała jej Gripex i witaminę C... :|I się biedna męczy
A mi internistka kazała pić herbatkę z cytryną i miodem... Jakbym tego od początku zimy nie robiła. Bo mnie też już coś bierze, na razie "tylko" gardło boli. Oby mnie też nie rozłożyło -
Na kwietniówkach szał krzywych cukrowych. Jak sobie wspomnę badanie to aż mnie trzęsie. Ja się męczyłam przy pielęgniarce aby wypić glukozę, a na moich oczach starsza kobita zwymiotowała chwilę wcześniej wypitą glukozę na niemowlę. Nie dość, że maluszek tak płakał bo mu krew z paluszka pobierali to jeszcze baba na niego i fotelik samochodowy zwymiotowała, zamiast pójść do łazienki jak się źle czuła. I jeszcze zdziwiona była, że ma iść do domu, bo badanie nie ma sensu
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:CA125 norma do 30 ja mam 120. Także endomenda ma się dobrze...
ed. jakby na to nie patrzeć, to wiem, że diagnoza kijowa, ale lepiej znać wroga i wymierzyć w niego działo, z endomenda też zachodzi się w ciażę, tylko po odpowiedniej kuracji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 14:50
-
nick nieaktualny
-
Babeczki, szykować dla mnie LwD w wiadrach.
Nasz chłopczyk po ojcu niecierpliwy i już tam coś gmera przy szyjce. Z 3,8 cm skróciła się do 2,5 cm. Dostałam magnez, lutkę i za dwa tygodnie decyzja czy zakładamy pessar. Niby bez paniki, doktorka mówi, że gdyby było źle to natychmiast wysłałaby mnie do szpitala, ale wiecie jak to jest. I z tego wszystkiego mało mi opowiedziała o tym naszym przystojniaku. Nawet nie wiem ile waży, a byłam ciekawa czy spasłam go przez święta
Kurcze, pamiętam, że któraś z Was jest tutaj super kumata ze zdrowego odżywiania, albo pewnie mi wszystkie podpowiecie! Jakieś magiczne żarełko/napitka na zaparcia? Może jakieś soki warzywne? Moja jedyna dolegliwość, jeśli chodzi o szyjkę była właśnie po wizycie w kibelku. A raczej po męczarniach, które tam odstawiałam. Teraz po świętach o wiele lepiej, coś dobrze na mnie działa, ale nie mogę wyhaczyć co to. Chyba muszę żreć za trzech, jak przez święta to będzie hulało
Madziulka, ja kompletnie nie znam się na endo, widzę tylko, że liczba duża, więc pewnie masz wroga do pokonania. Czy to na lepsze endo trzeba było pić wino? Mam nadzieję, że taka "smaczna" kuracja będzie dla Ciebie dobra Trzymam kciuki!!! -
kur.wa poszłabym spać do niedzieli, niech ten rok sie skonczy! ktoś kur.wa zrobił zakupy moją kartą nie mając mojej karty, albo ktoś zeskanował kartę wypłacając gotówkę albo przechwycił dane przy zakupach internetowych, które tak naprawde robie b.rzadko! grrrrrr kur.waaa
sorry za słownictwo ale nic innego na język mi nie przychodzi!!!
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
O kurde to sie porobilo.dużo ci zeszlo tej kasy?ja bym ci radzila zablokowac arte niech wyrobia nowa bo koejny raz ktos moze z niej skorzystac.a sobie wyplac gotowke bys miala na czas dostarczenia nowej.
Karolczyk przemow synusiowi do rozsadku ze ma jeszcze troche czasu do wyjścia.na razie to dziura tylko tatusia;)mam nadzieje ze pessar nie bedzie potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 21:12
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;