Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Leos da rade nie ma innej opcji.mam nadzieje ze w szpitalu ktorym jest otoczyli ja odpowiednia opieka psychologa.to bardzo wazne.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
zFolwarku wrote:Gdzie jestescie na fb? Jest jakas grupa?
zFolwarku lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie szkoda mi kate, jak ona sie biedna teraz musi zamartwiać
Mam nadzieję, że zdrowy i szczęśliwy Leoś jej to wszystko za niedługo wynagrodzi.
Podobno pierwsza doba jest najtrudniejsza, ale nasz fighter przetrwał noc i ciągle walczy, a wszystkie e-ciocie go wspierają i w niego wierzą
Powiem wam, że strasznie to przeżywam... parę lat temu moja ciocia urodziła synka w 30 tygodniu,
dlatego zawsze jak czytam historie o zbyt wczesnym porodzie to nawet jak nie znam osoby to staram się śledzić losy mamusi i maleństwa i zawsze podwójnie ściskam kciuki. A za kate to nawet poczwórnie!
Mój pradziadek to był Leon, wojskowy, bałam się go bardzo, zupełnie nie wiem czemu (może przez bardzo grube okulary?), silny facet to był... Urodzony hen hen temu w 34 tygodniu! A wtedy nie było sterydów na płucka, inkubatorów, cieplarek...
Leony to silne chłopy są!
Czekam aż nasz Leoś będzie mógł przytulić się do mamusi, a ona szczęśliwa będzie mogła nam napisać, że wszystko jest już dobrze.
Ach, piszę bez ładu i składu, po prostu wyrzucam z siebie, co mi leży na serduchu. Boję się bardzo o kate i malucha i po prostu emocje mną targają :< Martwię się samopoczuciem kate, chciałabym ją jakoś zapewnić, że wszystko będzie dobrze!
Ale co ja mówię, LEON jest silnym chłopcem i wszystkie e-ciocie na niego czekają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 14:26
kate88:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate Twoje zdrowie i Leona
Ciężarówki Wasze zdrowie aby reszta ciazy przebiegła bez problemu
Staraczki moja ukochana towarzyszki życzę nam aby ten 2017 rok był wypełniony II testami, ciazowymi nudnosciami i dylematami w wyborze wyprawki
Udanych zabaw sylwestrowych i do zobaczenia w kolejnym rokuojejku, Paolala, kate88:), emaj, zFolwarku, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Jako że będę miała sylwestra w stylu gwiezdnych wojen, to na Nowy Rok NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI:D:D:D od jutra zaczynamy nowy mam nadzieje cudowny rok:) szczęścia kochane:)
ZakreconaŻona, ojejku, Arwi, kate88:), emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny