Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik gratulacje ♡ slicznosci ♡
Ojejku ciesz się z wolnego póki możesz
jeszcze zamarzysz za możliwością błogiego lenistwa bez zakłóceń 
Pepsi jak u Ciebie ? ♡
Ja z ciekowosci zmierzylam tempkę wczoraj i dziś i jest wysoko wiec mam nadzieje ze niedługo przyjdzie @ i będziemy mogli zacząć od nowa
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raczej nie
seksy były po poronieniu 2 razy i jest to bardzo mało prawdopodobne
ale jak nigdy z utęsknieniem czekam na nowy cykl i wtedy możliwość zaciązenia będzie zmaksymalizowana
Corcula, mitonia lubią tę wiadomość
-
Peps gratuluję!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Widziałam takie przypadkiCorcula wrote:Kate w takim razie trzymam mocno kciuki za szybkie pojawienie sie @. A jest mozliwosc zeby wysoka temp to byla ciaza?
Dziewczyna spanikowała, że jej beta nie spada po poronieniu a to była niespodzianka
Corcula, Arwi, kate88:), Karolczyk lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jeden dzień człowieka na forum nie ma i taka produkcja:D ogarne Was, przynajmniej nie dzisiaj, stopień niezdarności i rozkojarzenia dzisiaj u mnie 100%
pojechalam na stacje, zatankowałam i poszłam płacić - na karcie 9zł i bez gotowki;)
Peps cudowna wiadomość
:D:D jaram sie jaram, wszystko bedzie super:)
Demsik super wieści:) :*
Ojejku Twoja reakcja na L4 jest chyba normalna:D ja już przeżywam jak kiedyś mi przyjdzie pójść na L4 od razu na poczatku cionrzuni;)
Bita wózek zaaaaajebisty:D jak bedziesz sprzedawac to kupuje:P chyba ze zostawiasz na drugie;D
Emaj śliczna dziewczyno:D zdecydowanie wózki z dziedzicami bedziemy pchac;D udalo sie spotkac:D na krótko ale mam nadzieje ze nadrobimy na kawie:D Ojejku trzymam za słowo, że do nas przyjedziesz:D
haha Marzu widzialam Cie ale Ty nie widzialas mnie wiec sie nei liczy:P
aaaa no moja torbiel zaszalała zmniejszyła sie z 6,5 na 6,14cm:P wiec stymulacji nie bedzie wiec inseminacji tez nie bedzie, ale spoko za chwile nowy rok, w poniedzialek ide na podglad torbieli a ze to bedzie juz nowy rok to licze ze torbiel zmniejszy sie chociaz o polowe:P
Demsik, ktosiowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Hehe wszystko się moze zdarzyć
ale nie w tym przypadku
uważalismy i chyba umarlabym ze strachu gdyby się okazało ze jakimś cudem jestem w ciąży ale w przyszłym cyklu jak najbardziej będę działać na dwie kresunie i liczę ze się uda
Arwi, ojejku, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wyszłam ze szpitala po poronieniu jakoś 18 czerwca, cykl po tym krwawieniu trał ze 30 dni, 19 lipca zaczęłam bieżący cykl trwa to juz prawie 160 dni, około 100 jeszcze potrwa,mam nadziejękate88:) wrote:Hehe wszystko się moze zdarzyć
ale nie w tym przypadku
uważalismy i chyba umarlabym ze strachu gdyby się okazało ze jakimś cudem jestem w ciąży ale w przyszłym cyklu jak najbardziej będę działać na dwie kresunie i liczę ze się uda 
Trzymam kciuki za ten sam scenariusz u Ciebie Kate :*
pepsunieczka, Corcula, Demsik, Madziulla, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Impresja, Madziulla, emaj, bita_smietana, Karolczyk, Paolala, kate88:), odrobinacheci lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2182954ce992.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 15:52
Impresja, Madziulla, marzusiax, emaj, bita_smietana, Ania_84, kate88:), Ania-nowa, odrobinacheci, Demsik, ktosiowa lubią tę wiadomość
...może teraz...

-
nick nieaktualny
-
Marta jak sama wiesz...sikanie to poczatek,pozytywne sikanie super poczatek,czym dalej tym trudniej...kurde ale do trzech razy sztuka...
Biore to na spokoj i opanowanie
Impresja, ZakreconaŻona, bita_smietana, ojejku, Arwi, odrobinacheci lubią tę wiadomość
...może teraz...

-
nick nieaktualny

3230g 54cm