Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik gratulacje ♡ slicznosci ♡
Ojejku ciesz się z wolnego póki możesz jeszcze zamarzysz za możliwością błogiego lenistwa bez zakłóceń
Pepsi jak u Ciebie ? ♡
Ja z ciekowosci zmierzylam tempkę wczoraj i dziś i jest wysoko wiec mam nadzieje ze niedługo przyjdzie @ i będziemy mogli zacząć od nowa
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raczej nie seksy były po poronieniu 2 razy i jest to bardzo mało prawdopodobne ale jak nigdy z utęsknieniem czekam na nowy cykl i wtedy możliwość zaciązenia będzie zmaksymalizowana
Corcula, mitonia lubią tę wiadomość
-
Peps gratuluję!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Kate w takim razie trzymam mocno kciuki za szybkie pojawienie sie @. A jest mozliwosc zeby wysoka temp to byla ciaza?
Corcula, Arwi, kate88:), Karolczyk lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jeden dzień człowieka na forum nie ma i taka produkcja:D ogarne Was, przynajmniej nie dzisiaj, stopień niezdarności i rozkojarzenia dzisiaj u mnie 100% pojechalam na stacje, zatankowałam i poszłam płacić - na karcie 9zł i bez gotowki;)
Peps cudowna wiadomość:D:D jaram sie jaram, wszystko bedzie super:)
Demsik super wieści:) :*
Ojejku Twoja reakcja na L4 jest chyba normalna:D ja już przeżywam jak kiedyś mi przyjdzie pójść na L4 od razu na poczatku cionrzuni;)
Bita wózek zaaaaajebisty:D jak bedziesz sprzedawac to kupuje:P chyba ze zostawiasz na drugie;D
Emaj śliczna dziewczyno:D zdecydowanie wózki z dziedzicami bedziemy pchac;D udalo sie spotkac:D na krótko ale mam nadzieje ze nadrobimy na kawie:D Ojejku trzymam za słowo, że do nas przyjedziesz:D
haha Marzu widzialam Cie ale Ty nie widzialas mnie wiec sie nei liczy:P
aaaa no moja torbiel zaszalała zmniejszyła sie z 6,5 na 6,14cm:P wiec stymulacji nie bedzie wiec inseminacji tez nie bedzie, ale spoko za chwile nowy rok, w poniedzialek ide na podglad torbieli a ze to bedzie juz nowy rok to licze ze torbiel zmniejszy sie chociaz o polowe:P
Demsik, ktosiowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Hehe wszystko się moze zdarzyć ale nie w tym przypadku uważalismy i chyba umarlabym ze strachu gdyby się okazało ze jakimś cudem jestem w ciąży ale w przyszłym cyklu jak najbardziej będę działać na dwie kresunie i liczę ze się uda
Arwi, ojejku, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate88:) wrote:Hehe wszystko się moze zdarzyć ale nie w tym przypadku uważalismy i chyba umarlabym ze strachu gdyby się okazało ze jakimś cudem jestem w ciąży ale w przyszłym cyklu jak najbardziej będę działać na dwie kresunie i liczę ze się uda
pepsunieczka, Corcula, Demsik, Madziulla, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Impresja, Madziulla, emaj, bita_smietana, Karolczyk, Paolala, kate88:), odrobinacheci lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2182954ce992.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 15:52
Impresja, Madziulla, marzusiax, emaj, bita_smietana, Ania_84, kate88:), Ania-nowa, odrobinacheci, Demsik, ktosiowa lubią tę wiadomość
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Marta jak sama wiesz...sikanie to poczatek,pozytywne sikanie super poczatek,czym dalej tym trudniej...kurde ale do trzech razy sztuka...
Biore to na spokoj i opanowanieImpresja, ZakreconaŻona, bita_smietana, ojejku, Arwi, odrobinacheci lubią tę wiadomość
...może teraz...
-
nick nieaktualny