Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ODświeżałam str o kilka minut
Kate przykro mi kochana [*] bo nic innego nie umiem napisaćJednazWielu lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:Mitonia juz mozesz odliczac dni do porodu tylko nie znikaj jak aleala po urodzeniu corki.
Moja macica tak trenuje, że jutro jak ktg gin zobaczy to zaraz będzie chciał mnie na oddział na to liczę bo wymiękam już fizycznie Kubę urodziłam 37+1, wypada w tą sobotę
Straszne wieści od Kate [`]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 09:24
-
Dziewczyny bliska naszemu sercu osobe spotkala straszna tragedia.
Uszanujmy jej "prywatnosc" i zostawmy temat w tej grupie. Chociaz oczywiscie zagladaja tu rozne osoby i rowniez je o to prosze. Skala tragedii jest ogromna, ale dajmy mozliwosc dzielenia sie swoim smutkiem z tymi z ktorymi byla blisko i z ktorymi czuje potrzebe sie podzielic. Takie jest moje zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 09:51
kate88:), Ania_84, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Straszne to...
A Kate prosiła o przekazanie tej informacji tu na forum? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
...Pewnie jak wy wszystkie tu, próbuje zrozumieć,ogarnąć,znależć usprawiedliwienie w jakiejkolwiek kategorii,nie umiem...Nie rozumiem życia,losu...Boże wierzę w ciebie ale za cholerę nie mam pojęcia jaki masz w tym cel?,gdzie jest sens?,tak doświadczać ludzi...
Jest mi tak cholernie przykro...
Corcula lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Pepsi ja mam to samo.chyba kazda z nas potrzebuje teraz chwili oddechu i czasu na zrozumienie.widzisz jaka cisza...
Mitonia jak twoje ktg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 20:29
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Od wczoraj tutaj zagladam, i niestety nie znajduje zadnych pasujacych slow do sytuacji, totalna pustka i taki wewnetrzy zal do losu..
Kate- wyrazy wspolczucia dla Was. Zycze duzo sily, i pamietaj, ze masz tutaj mocna grupe wsparcia, pisz jakby cos, cokolwiek.. -
nick nieaktualnyMi także nic mądrego do głowy nie przychodzi myślałam, że przywykłam do tego cholernego losu który przynosi nam takie nieszczęścia, a jednak każda taka historia zwala mnie z nóg. Mam nadzieje na to ze Kate wróci do nas kiedyś w przyszłości, że dadzą teraz radę to przeżyć.
Pepsunia kiedy masz pierwszą wizytę? Czekam na jakieś dobre wieści :* -
Jestem.
Na ktg skurcze jak Mount Everest, ale nieregularne. Do tego szyjka z usg ma prawie 4cm aż. W gratisie grzybica, a co! Młoda głową w dół, ale pod nią jeszcze pepowina.
W poniedziałek powtórka badania i usg, żeby sprawdzić jak duża przy cukrzycy urosła. Może zwolniła to wtedy siii juuuuu lejter na porodówce
Arwi lubi tę wiadomość