Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:Madziulla brawa dla Teściowej, musiała mieć kobieta dobre predyspozycje ze sie udało takie smoki urodzić naturalnie. Corcula a córę rodziłaś sn czy cc? Ile jest miesięcy odstępu miedzy synem a córka?
Mój Szczepo też spory bo 4330 i też próba sn była, na szczęście bez takich nieprzyjemnych przygód jak u Ciebie...
U mnie roznica miedzy dziecmi to 1rok i 9msc. Rodzilam cc. Dopiero teraz sie dowiedzialam, ze juz po pierwszym cc mozna odmowic porodu sn i miec druga cesarke. A ja glupia zaplacilam 16tys za porod zamiast sie wyklocic -
Corcula no mozna mozna od razu cc po pierwszej, a mi wariatce marzy sie próba sn
No ale za to cc to ładnie zabuliłaś...
Emaj na szczęście to jest wirus który dopada dzieci, nie słyszałam o dorosłym który by to miał, u mnie lekki ból gardła i teraz kaszel ale z tym sobie poradze
Co do Ridża to moze źle sikłaś na testa? i Ridża nie bedzie! -
Corcula z tym cc to przegielas
Emaj właśnie może źle sikasz i ridża nie będzie
Karo kciukasy za krzywa
U mnie końcówka @ więc zaraz trzeba działaća jak mój dziedzic wrodzi się w mamusie to tez cc mnie czeka bo ja tylko 4550 ważyłam
taka mala byłam i moja dzielna mama mnie sn urodziła
I ja się pytam gdzie farmaceutka? -
Madziulla- u mojej Teściowej ta sama historia! Może dzieciaki nie aż po 5kg, bo 4,5kg miał największy (ostatnie dziecko, rodziła "młodego" już dobrze po 40, a to było 18 lat temu). Urodziła naturalnie czwórkę dzieci, najmniejszy mój mąż, troszkę ponad 4 kg:)
Corcula- ależ musiałaś najeść się strachu. Po takich przeżyciach rozumiem, że nie bierzesz innej opcji niż cc.
Na pewno dam znać, jak krzywa. Miła odmiana, bo nie mam ochoty na słodyczeZ niecierpliwością czekam też na wyniki tokso (poleciałam dzisiaj hurtem- krzywa, tokso, mocz i morfologia), bo z powodu naszych dwóch kociaków zawsze mam lekki stres.
Marzę o pierogach ruskich -
Dziewczyny, nie wiem czy taki temat był tutaj poruszany, ale co sądzicie o łóżeczkach dziecięcych? Chodzi mi o to czy według Was lepiej kupić takie normalne z wyjmowanymi szczebelkami, czy lepiej takie które potem można przekształcić na łóżko dla starszego dziecka? Mam z tym ogromny dylemat i chętnie wysłucham Waszych opinii
Dodam, że my od razu planujemy produkcję drugiego potomka, więc też patrzymy pod tym kątem
Co do łóżeczek wielofunkcyjnych to podobają mi się te dwa:
https://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wielofunkcyjny-Kompakt-Marsylia-ATB-lozeczko-lozko-biurko/807
https://www.meblik.pl/kolekcja/happy%20Animals%20/431-lozeczko-baby-14070/ -
StyczniowaNadzieja wrote:Corcula i teraz też cc?
Tak, teraz cc ale w panstwowym szpitalu.
Dla mnie to byla cena zdrowia mojego dziecka. Wolalam zaplacic te kase niz potem pluc sobie w brode. Czesc tej kasy zwrocilo nam potem ubezpieczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Ile przybrałyście, dziewczyny?
U mnie 30tc i tak 7-8 kg na plusie. Lekarz narzucił mi limit 25 funtów (11,3 kg) ze względu na wcześniejszą nadwagę. Mam nadzieję, że utrzymam się w ryzachNa pewno jedzenie z glukometrem w ręce w tym pomaga
Marzu, na zachętę wrzucam swój bebzol, jak wszystkie to wszystkie, reszta ciężarnych też z brzuchami zapraszam
http://iv.pl/images/13758997483783150971.jpg
ed. wczoraj pierwszy raz poczułam kopniaki nad pępkiem
wznawiam pomysł o biznesiena usg w centrum handlowym, zaraz obok manicure i pedicure, mam wielką potrzebę sprawdzić co z szyjką, a do wizyty dwa tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 14:03
Impresja, kate88:), Corcula, emaj, ZakreconaŻona, bita_smietana, pepsunieczka, marzusiax, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
starająca się15 wrote:Dziewczyny, nie wiem czy taki temat był tutaj poruszany, ale co sądzicie o łóżeczkach dziecięcych? Chodzi mi o to czy według Was lepiej kupić takie normalne z wyjmowanymi szczebelkami, czy lepiej takie które potem można przekształcić na łóżko dla starszego dziecka? Mam z tym ogromny dylemat i chętnie wysłucham Waszych opinii
Dodam, że my od razu planujemy produkcję drugiego potomka, więc też patrzymy pod tym kątem
Co do łóżeczek wielofunkcyjnych to podobają mi się te dwa:
https://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wielofunkcyjny-Kompakt-Marsylia-ATB-lozeczko-lozko-biurko/807
https://www.meblik.pl/kolekcja/happy%20Animals%20/431-lozeczko-baby-14070/
Starajaca a moze takie rozwiazanie jak u nas: Łózeczko zwykłe, z wyjmowanymi szczebelkami, teraz jak urodzi sie drugi maluszek to na początek kołyska, a jak wyrosnie z kołyski to idzie do lóźeczka, a starszak z łóżeczka na "dorosłe" łóżko które posłuży mu juz do 18-stki
Ojejku!!! Ty NIE MASZ brzucha!!! (jutro wrzuce zdjecie mojego bębenka... do końca II trymestru daleko, na wadze +6kg, a brzuch taki jak niektóre kobiety maja do porodu...)
starająca się15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hyhyhy, smietana was podglada
dzisiaj sobie uswiadomilam, ze jeszcze dwa miesiace musze pracowac
i powiem tylko tyle: "o ja pier%&&$$"
pocieszam sie mysla o jakiejs nowej torebce
idzcie ze swoimi wagami, ja jestem wielka orka ale najszczesliwsza na swieciemoglam tyle ryjem nie chlapac, to bylabym chudsza
-
nick nieaktualny