Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:oprocz tego moj mlody zapowiada sie (chyba) na kawal klocka i zaczynam sie zastanawiac jak mozna urodzic Bozenka ponad 4kg to kurde 4 paczki cukru, aua :o
dziewczyny jestescie bohaterkamiImpresja, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Laski, bierze któraś pod uwagę znieczulenie czy wszystkie jedziecie na żywca?
ja odkad plauje dziecko chce rodzic w wodzie gazem rozweselającym ale nie wiem czy moje szpitale maja taka opcje. przyjdzie co do czego bede weryfikowac plany. jesli to sie nie uda to napewno ze znieczuleniem -
nick nieaktualnyCholera chyba ze znieczuleniem? Ja nie myślałam o tym jeszcze, ale cos mu w glowie wisiało ze znieczulenie jest zawsze. Jak to na żywca? Mój klocek juz ważył tydzień temu 830g, dzis pewnie ma juz kilogram... Do kwietnia nie wiem czy na 4kg wyhamuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 15:48
bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za Wasze opinie
faktycznie nie zwróciłam uwagi, że w tym rozkładanym później trzeba kupić materac, co generuje znowu koszty więc odpada
Więc albo zdecydujemy się na to z meblika albo faktycznie kupimy takie zwykłe ze szczebelkami, a jak mały podrośnie to kupimy łóżko a łóżeczko będzie na drugiego szkraba -
Kurde brzuchy...ja mam takie be ciąży no bo ta to jeszcze mnie nie rozpycha.
Będę jak wieloryb,w piwrwszej ciąży z synem miałam bicka jak Pudzian.
Impra rodziłam na żywca i jeśli Bozia da drygi raz jak najbardziej naturalnie i na żywca(mam wysoki próg bólu).
Bolało oj bolało ale...zapominasz o tym w sekunde jak widzisz swego maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 15:54
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Jade na zywca hahahaha
(Ciekawe co powiem na porodowce)
mam 24.3 jakies obowiazkowe spotkanie z anastezjologiem ale juz oznajmilam mezowi, ze ja rodze na zywca to ten wydal z siebie odglosy pekania i stekania
Ojejku, dobra, to ty wypychasz przedszkolaka pierwsza i dzwonisz od razu po zdawac relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:00
ojejku, Impresja lubią tę wiadomość
-
Ale mnie uszy pieką!!!
Witam wszystkie luzaczki i każdą z osobna:) Laseczki dopadło mnie, ciąża, ciazuuuunia:)
Moja beta 11 dpo: 86,77 prog 33,88:) teraz chyba czas żeby ojciec się dowiedziałojejku, pepsunieczka, bita_smietana, Karolczyk, Impresja, kamika23, marzusiax, ZakreconaŻona, Corcula, kate88:), ktosiowa, olis87, emaj, Ania-nowa, odrobinacheci, Arwi, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Ale mnie uszy pieką!!!
Witam wszystkie luzaczki i każdą z osobna:) Laseczki dopadło mnie, ciąża, ciazuuuunia:)
Moja beta 11 dpo: 86,77 prog 33,88:) teraz chyba czas żeby ojciec się dowiedział -
Madziulla wrote:ja odkad plauje dziecko chce rodzic w wodzie gazem rozweselającym ale nie wiem czy moje szpitale maja taka opcje. przyjdzie co do czego bede weryfikowac plany. jesli to sie nie uda to napewno ze znieczuleniem
Madziulla, jak szpital sie nie zgodzi to proponuje u Ciebie w wannie z kabaretem "ani mrumru" z youtube -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny