Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Corcula bedzie relacja live na fb!
za kazdego lajka bede puszczac wam oczko
- pamietam Twoje wpisy . jak robilas bete jak nawiedzona!! ja sie klulam lacznie chyba 4-5 razy, kto da wiecej? ojejku? ty tez zwiedzalas laboratoria niczym nagrzany student archeologii muzea
a teraz rozmawiamy o porodzie klockow
marzusia tylko dwa kilo? a idzcie wy wszystkie do lasu!
kiedy masz zaplanowana cc? wiesz co, ja wypralabym ciuszki bedzie pachnialo proszkiem do prania dla dzieci w calym domu
dziewczyny glupie pytanie, prosze sie nie smiac..po co mam prasowac dziecku ciuchy, jak ono i tak je obrzyga albo narobi ? no nie bede jak nawiedzona kaftanikow prasowala - mezowi koszul nie prasuje do pracy nie mam deski do prasowania a zelazko oddalam mamiemarzusiax lubi tę wiadomość
-
No to teraz mnie będzie gryzło - prać czy nie prać o to jest pytanie? Mam jeszcze czas. Pewnie na tydzień przed terminem mnie ''stuknie'' i wypiorę
Farmaceutka rozumiem wkrety to sama owe miałam. Trzeba być dobrej myśli, że to właśnie ten moment i będzie zdrowy dzidziuś na jesienibita_smietana, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Bita niby przed 38tc mają mnie ciąć, ale to jeszcze czas pokaże. A ciuszki się prasuje, bo jak ci się bobas ala księżniczka na ziarnku grochu trafi to jedno zagniecenie będzie u niego wywoływało frustrację a ty nie wpadniesz na to, że to nie wyprasowane skarpetki
bita_smietana lubi tę wiadomość
bita_smietana wrote:Corcula bedzie relacja live na fb!
za kazdego lajka bede puszczac wam oczko
- pamietam Twoje wpisy . jak robilas bete jak nawiedzona!! ja sie klulam lacznie chyba 4-5 razy, kto da wiecej? ojejku? ty tez zwiedzalas laboratoria niczym nagrzany student archeologii muzea
a teraz rozmawiamy o porodzie klockow
marzusia tylko dwa kilo? a idzcie wy wszystkie do lasu!
kiedy masz zaplanowana cc? wiesz co, ja wypralabym ciuszki bedzie pachnialo proszkiem do prania dla dzieci w calym domu
dziewczyny glupie pytanie, prosze sie nie smiac..po co mam prasowac dziecku ciuchy, jak ono i tak je obrzyga albo narobi ? no nie bede jak nawiedzona kaftanikow prasowala - mezowi koszul nie prasuje do pracy nie mam deski do prasowania a zelazko oddalam mamie
Ahahaha bylam pewna, ze napiszesz, ze za kazdego lajka bedziesz puszczala bąka!!
Taaak, nabiegalam sie. To mnie jaralo .
Co do prasowania. Jak masz suszarke to nie prasuj. Bo:
Ubranka prasuje sie, ze pozbyc sie zarazkow (nigdy tego jakos nie kumałam... nie czulam tej fazy za zarazki) oraz zeby nie byly w dotyku po dzieciowym proszku jak szary papier toaletowy.
Takze Smietano, oficjalnie zwalniam Cie z obowiazku prasowania ubranek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 17:55
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Bita, niby się prasuje, bo to odkażająco działa. Jak Cię łapnie infekcja w podwoziu to majtochy też warto prasować Teraz to milion proszków, które dopierają każdy syf w 30 stopniach C, ale nic tak obcej flory nie wybije jak pranie w wysokiej temperaturze i prasowanie. Szczególnie uwielbiam pościele, które można wrzucać na 95 stopni C. Tylko ciul, że tutaj pralki to praktycznie nie mają programów powyżej 60 stopni
P.S. NIENAWIDZĘ PRASOWAĆ!
Edek: Corcula, przekonałaś mnie! Mam suszarkę, pieprzę prasowanie
O tototo! -
Oooo wy lenie!!! To wy mnie tu nagabujecie abym prała a wam się prasować nie chce?! Ja kurka nie mam suszarki. Moja suszarka to wystawienie na balkon No i oczywiście żelazko potem
Corcula, Impresja, kate88:), bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Zasyyypiam....ovitrelle robi swoje. Nie ogarniam co się dzieje leżę na kanapie i normalnie zasypiam
Impresja, Madziulla, Corcula, pepsunieczka, ojejku lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Marzu, a obecna pralka czasem Ci nie szwankuje?
Może trzeba jej nieco pomóc w dokonaniu żywota...
A wtedy maślane oczy do Stelaża o wersję z suszarką.
Bonus - sporo ciuchów W OGÓLE nie wymaga prasowania później
Corcula, mój Stelaż w okresie jesienno-zimowym, kiedy na koszulę zakłada sweter, prasuje tylko kołnierzyki Brzmi znajomo?
Cos tam jakby kojarze . Ale koszule mojego meza prasuje inna kobieta. I nie jest to jego kochankabita_smietana lubi tę wiadomość