Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Corcula bedzie relacja live na fb!
za kazdego lajka bede puszczac wam oczko
- pamietam Twoje wpisy . jak robilas bete jak nawiedzona!!ja sie klulam lacznie chyba 4-5 razy, kto da wiecej?
ojejku? ty tez zwiedzalas laboratoria niczym nagrzany student archeologii muzea
a teraz rozmawiamy o porodzie klockow
marzusia tylko dwa kilo? a idzcie wy wszystkie do lasu!
kiedy masz zaplanowana cc? wiesz co, ja wypralabym ciuszkibedzie pachnialo proszkiem do prania dla dzieci w calym domu
dziewczyny glupie pytanie, prosze sie nie smiac..po co mam prasowac dziecku ciuchy, jak ono i tak je obrzyga albo narobi ? no nie bede jak nawiedzona kaftanikow prasowala - mezowi koszul nie prasuje do pracynie mam deski do prasowania a zelazko oddalam mamie
marzusiax lubi tę wiadomość
-
No to teraz mnie będzie gryzło - prać czy nie prać o to jest pytanie? Mam jeszcze czas. Pewnie na tydzień przed terminem mnie ''stuknie'' i wypiorę
Farmaceutka rozumiem wkrety to sama owe miałam. Trzeba być dobrej myśli, że to właśnie ten moment i będzie zdrowy dzidziuś na jesienibita_smietana, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Bita niby przed 38tc mają mnie ciąć, ale to jeszcze czas pokaże. A ciuszki się prasuje, bo jak ci się bobas ala księżniczka na ziarnku grochu trafi to jedno zagniecenie będzie u niego wywoływało frustrację a ty nie wpadniesz na to, że to nie wyprasowane skarpetki
bita_smietana lubi tę wiadomość
bita_smietana wrote:Corcula bedzie relacja live na fb!
za kazdego lajka bede puszczac wam oczko
- pamietam Twoje wpisy . jak robilas bete jak nawiedzona!!ja sie klulam lacznie chyba 4-5 razy, kto da wiecej?
ojejku? ty tez zwiedzalas laboratoria niczym nagrzany student archeologii muzea
a teraz rozmawiamy o porodzie klockow
marzusia tylko dwa kilo? a idzcie wy wszystkie do lasu!
kiedy masz zaplanowana cc? wiesz co, ja wypralabym ciuszkibedzie pachnialo proszkiem do prania dla dzieci w calym domu
dziewczyny glupie pytanie, prosze sie nie smiac..po co mam prasowac dziecku ciuchy, jak ono i tak je obrzyga albo narobi ? no nie bede jak nawiedzona kaftanikow prasowala - mezowi koszul nie prasuje do pracynie mam deski do prasowania a zelazko oddalam mamie
Ahahaha bylam pewna, ze napiszesz, ze za kazdego lajka bedziesz puszczala bąka!!
Taaak, nabiegalam sie. To mnie jaralo.
Co do prasowania. Jak masz suszarke to nie prasuj. Bo:
Ubranka prasuje sie, ze pozbyc sie zarazkow (nigdy tego jakos nie kumałam... nie czulam tej fazy za zarazki) oraz zeby nie byly w dotyku po dzieciowym proszku jak szary papier toaletowy.
Takze Smietano, oficjalnie zwalniam Cie z obowiazku prasowania ubranek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 17:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Bita, niby się prasuje, bo to odkażająco działa. Jak Cię łapnie infekcja w podwoziu to majtochy też warto prasować
Teraz to milion proszków, które dopierają każdy syf w 30 stopniach C, ale nic tak obcej flory nie wybije jak pranie w wysokiej temperaturze i prasowanie. Szczególnie uwielbiam pościele, które można wrzucać na 95 stopni C. Tylko ciul, że tutaj pralki to praktycznie nie mają programów powyżej 60 stopni
P.S. NIENAWIDZĘ PRASOWAĆ!
Edek: Corcula, przekonałaś mnie!Mam suszarkę, pieprzę prasowanie
O tototo! -
Oooo wy lenie!!! To wy mnie tu nagabujecie abym prała a wam się prasować nie chce?! Ja kurka nie mam suszarki. Moja suszarka to wystawienie na balkon
No i oczywiście żelazko potem
Corcula, Impresja, kate88:), bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Zasyyypiam....ovitrelle robi swoje. Nie ogarniam co się dzieje leżę na kanapie i normalnie zasypiam
Impresja, Madziulla, Corcula, pepsunieczka, ojejku lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Marzu, a obecna pralka czasem Ci nie szwankuje?
Może trzeba jej nieco pomóc w dokonaniu żywota...
A wtedy maślane oczy do Stelaża o wersję z suszarką.
Bonus - sporo ciuchów W OGÓLE nie wymaga prasowania później
Corcula, mój Stelaż w okresie jesienno-zimowym, kiedy na koszulę zakłada sweter, prasuje tylko kołnierzykiBrzmi znajomo?
Cos tam jakby kojarze. Ale koszule mojego meza prasuje inna kobieta. I nie jest to jego kochanka