Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla to nie ovitrell ... to twoich 3 dziedzicow/dziedziczki ( kombinacja dowolna ) zaczynają wgryzać się w macice by uwić sobie tam cieplutkie gniazdko
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha mój jest boski!!! Od sylwestra na stole leżały chipsy bo nie zjedliśmy ich. Darek wrócił dziś wcześniej z pracy i był przede mną w domu i jak skonylismy obiad mówi Madzia ja Cię przepraszam ale bylem głodny i wpierdzielilem wszystko...a tam na dnie paczki kilka chipsów no to je zjadlam. Teraz Darek pracuje przy kompie ja leżę ledwo przytomna a on mówi Madzia Madzia przynies mi miskę z szuflady! Ja juz wiedziałam o co chodzi otwieram szufladę a tam w misce całą paczka chipsów myślałam że padne śmiechu
Corcula, bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla - zmeczona jestes, to logiczne, w koncu trzy jaja zapladniane sa na raz!
ty lepiej spij ile mozesz, potem przy trojce to do 18-stki nie zasniesz
Marzusia - bo my wszystkie cioteczki dobre rady w trybie przypuszczajacym tak samo jak wypralabym ciuszki to wygralabym tez w lotka ps. ja tez jeszcze nie mam suszarki ale mam zamiar ja zdobyc na maslane oczy kota ze shreka -
Impresja wrote:Marzu, a obecna pralka czasem Ci nie szwankuje?
Może trzeba jej nieco pomóc w dokonaniu żywota...
A wtedy maślane oczy do Stelaża o wersję z suszarką.
Bonus - sporo ciuchów W OGÓLE nie wymaga prasowania później
Corcula, mój Stelaż w okresie jesienno-zimowym, kiedy na koszulę zakłada sweter, prasuje tylko kołnierzyki Brzmi znajomo?
bita_smietana, pepsunieczka, Impresja lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
bita_smietana wrote:Impra po przeczytaniu o prasowaniu samych kolnierzykow i mankietow, przypomnialo mi sie to
ile razy tak robilam
bita_smietana lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Farmaceutka GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
No
A ja dziś szalałam na aliexpress Kupiłam co nieco dla Jakuba naszego kochanego w brzuchu imprezującego i, uwaga, dla siebie!
Wstawiam spreparowanego przeze mnie screenshota zakupów:
1. i 2. to naklejki na ścianę do pokoju Kubusia Miał być miś, ale te sówki są tak cudne i och i ach, że aż Marcin powiedział, że będzie z nimi mniej roboty niż z misiem, więc mam brać!
3. To są naklejki takie przy przełącznikach światła co się daje - były takie podobne też do gniazdek i już wsadziłam do koszyka, ale potem pomyślałam "hola, hola... a to go potem nie będzie zachęcało do wkładania tam paluchów?", więc wywaliłam z koszyka
4. To jest naszyjnik Arweny na który choruje od liceum, ale kurde w PL strasznie drogi (nawet podróbki ze szkielkami kosztują 70zł+) a tutaj 1$ to co się będę!
5. i 6. to zegarki, które znalazłam na polskiej stronie za 7 dyszek i już prawie kupiłam, ale nie mieli opcji przesyłki rejestrowanej. No a kurde 7 dyszek zwykłym listem nie puszczę, no way. I zaczęłam na ali grzebać i znalazłam taki sam za 2 dolce z free shipping xD jestem Januszem byznesu.
7. ASDFGHJKL taka cudna żabcia dla Kubuśka, wzięłam trochę większą, bo na 3-6 miesięcy, to akurat zdążę to tyle razy wyprać, żeby mógł to ten mój mężczyzna mały założyć i dać się obfocić (tak, to TEŻ zakup dla mnie).
ZAKUPY UZNAJĘ ZA UDANE, koszt niecałe 9$ za wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 19:10
ojejku, Impresja, farmaceutka77, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:Impra po przeczytaniu o prasowaniu samych kolnierzykow i mankietow, przypomnialo mi sie to
ile razy tak robilam
Quasha super zakupy, ja jeszcze nigdy nic na ALi nie kupowałam, ale coraz bardziej mnie to wszystko kusi....
Dziewczyny, pokazujcie brzuszki! Dajcie popatrzeć!
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Impresja wrote:Quasha, Ty nam tutaj nie mydl oczu zakupami, tylko fotę bęca wstaw. Chodzą pogłoski, że coś Ci tam urosło I przy okazji potrząśnij Śmietaną, bo też się uchyla od focenia.
Impra na fejsiku są ;> Ale co tydzień robię, więc w czwartek na pewno brzucha obfocę i wrzucę też tu -
nick nieaktualny