Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate zycze by do ciebie szczescievwrocilo jak najszybciej.wiesz ze cie wspieramy,was z calych sil,zawsze i wszedzie.
U mnie po wizycie wszystko super.mala rosnie wg tyg ciazy.fika jak maly plywak.
Witam sie w 24tckate88:) lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Hejka wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Przyjmij je a na priv dam Ci namiary na mojego fb
Zrobione Dzięki
Dziewczyny mam takiego stresa ;( O 13:40 USG genetyczne..... od 6.12 nie miałam USG, więc nawet nie wiem czy mój dzieć malutki ma się dobrze ;( Matko ale sie bojeMadziulla, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Zrobione Dzięki
Dziewczyny mam takiego stresa ;( O 13:40 USG genetyczne..... od 6.12 nie miałam USG, więc nawet nie wiem czy mój dzieć malutki ma się dobrze ;( Matko ale sie boje
Bedzie dobrze!!! trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 08:56
kamika23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate, ode mnie życzenia wytrwałości, dużo siły. Wracaj do nas kiedy tylko za chcesz naszego towarzystwa. Wszystkie tutaj mocno Cie wspieramy. Ja sama jestem czasami w szoku jak kobiety w obliczu tragedii i w ogóle trudnego czasu jakim sa te cale starania o dziecko, potrafią sie jednoczyć i wspierać.
Kamila powodzenia, daj znać koniecznie po wizycie.
Ja od rana na glukozie - jeszcze nie pobrali wiec ponad dwie godziny przede mną, dobrze że kindla wzięłam wyposażonego w dwie fajne książki nie cierpię badań na czczo, już mnie boli glowa, nie wiem jak dalej to przetrwam. Na 13 mam lekarza w luxmedzie czyli cały dzień w przychodni... Jedyny plus to taki, ze piętro pod przychodnia mam tkmaxx i jak tylko skończ te glukozę to idę na łowy. Jest słabo bo przez zakupy chustowe tak się spłukałam ze dzis musiałam z oszczędnościowego konta przelać środki, jestem kiepską gospodynią domową, ale za to chusty kupiłam przepiękne -
Kamilka na pewno dzieć ma sie dobrze!!!
Farmaceutka dobrze Cię tu w końcu widzieć
Madziulla też chcę do Was na fejsa... no nie moze tak być! Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek... no chyba ze mnie nie chcecie...przebojeję chodź z krwawiacym sercem...
Co do porodów to ja przy próbie sn nie chciałam gazu rozweselającego... no ale na tym etapie gdy go zaproponowali to ja jeszcze go nie potrzebowałam... teraz marzy mi sie sn, chciałabym na zywca bez wspomagaczy no ale mam świadomosć ze to moje sn jest bardzo mało realne
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
Kate, dużo siły :* Ważne, że macie wsparcie z Mężem w sobie wzajemnie, w rodzinie i przyjaciołach, to ważne Każdego dnia będzie troszkę lepiej, tak jak pisałam, niedługo zaświeci dla Was słońce i wszystko się ułoży
Leoś będzie nad Wami czuwał i na pewno jako starszy brat zadba tam z góry o swoje przyszłe rodzeństwo.
A rok szybko zleci, ani się zobaczycie a będziecie mieli zielone światło na starania !
Trzymajcie się :* -
Kate aż się poplakalam:( tak mi przykro:( bardzo mocno Cie przytulam:*
A ja dzis sie stresu najadlam, bo wczoraj mialam te bole i w nocy zachcialo mi sie paluchy do szyjki pchac zobaczylam zywa krew....
Zaraz lyklam nospe i dwa duphastony...i krwawienia nie ma, jest może delikatniutkie plamienie...jakby resztki tej krwi soe oczyszczaly z ogromem wodnistego sluzu..myślę ze sobie uszkodzilam paznokciem cos mimo ze nie mam dlugich i stad ta krew(po pobraniu krwi zrobil mi sie mega siniak i dlugo sie saczyla krew, mysle ze to przez acard) albo jakies plamienie zwiazane z terminem @ teraz rano bylam na powtorce bety(wyniki po 16) siedze jak na szpilkach!
A wczorajszy bol w plecach i brzuchu taki pulsujacy zwalam na kiwi! Wczoraj się go najadlam a dzis myslalam ze z kibla nie zejde! Nic nie bylo w stanie tego zagluszyc takze pewnie cala noc sie tam kotlowalo;D lyklam jeszcze enterol, moze mnie troche zaprze:) ale jaka ulga jakbym się 10kg pozbyla:)
-
nick nieaktualny
-
Jesteeeem, pewnie, że jestem!
Kate, myślami cały czas jestem z Wami. Wspaniale, że masz taką wspierającą rodzinę i przyjaciół. My tu cały czas jesteśmy dla Ciebie
Tę glukozę badali i badali, jakby złota szukali, dopiero dzisiaj dostałam wyniki. Na czczo 71, po godzinie 89, po dwóch 87,5. Mam nadzieję, że to dobrze Tokso nie mam, morfologia przyzwoita, bardzo jestem z siebie zadowolona Ale... zmusiłam wczoraj mojego mężulka, żeby też zrobił sobie morfologię. I kurka blada, marne ma te wyniki. Chyba z sześć parametrów poniżej/powyżej normy. Cholesterol całkowity niby w normie, ale ten zły LDL ma za wysoki. A to taka chudzina, niejadek, ciężko mu dogodzić. Chyba muszę zadbać o niego. W ogóle wyobrażacie sobie faceta, który nie lubi jeść? Sorry, lubi jeść obiad na śniadanie
Farmaceutka- bardzo się cieszę, że tutaj jesteś!!! Nie ruszaj się stąd na całe 9 miesięcy, siedź z nami i rośnij zdrowo A te paluchy to poobcinam, po co pchasz, gdzie nie trzeba?!
Kurde, dziewczyny, nie dość, że jesteście piękne, mądre, zabawne to jeszcze odważne W mojej głowie jest plan, że na porodówkę wchodzę z kartką na szyi "bez znieczulenia nie rodzę"
Aaaa i piąteczka od mojego wierzgającego w brzuchu mamuciątka, witamy się w trzecim trymestrzekate88:), bita_smietana, Demsik, emaj lubią tę wiadomość
-
Farmaceutka nie gmeraj wiecej nie ma takiej potrzeby.od tego jest gin i tyle.my mozemy sobie nie potrzebnie zaszkodzic.daj zac jak beta
Ojejku melduj potem wyniki krzywej.ja jak o niej mysle to juz mi nie dobrze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;