Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
farmaceutka77 wrote:Dobrze, juz dobrze, poprawie sie;)zapakowalam skarpeteczki i rekawiczki, do tego test i przewiazalam czerwona kokarda, to wszystko w ozdobny papier i znow przewiazalam kokarda:) polozylam przed kompem bo to stale miejsce mojego meza:) zauwazyl i pyta co to, to mu mowie ze dla niego i zeby otworzyl:) on myslal ze to spozniony prezent świąteczny i bylo tylko spojrzenie na mnie na test i pytanie "serio?" ucieszyl sie bardzo:) juz by meblowal pokoik i zmienial auto na wieksze:D nawet konto oszczędnościowe dla dziecka juz zalozyl;D wariat
O kurde, jak fajnie Ja na nic takiego nie wpadłam, po prostu poszłam rano po sikaniu do Marcina i pytam się go, czy on tu coś widzi, czy nie, bo ja widziałam bladziocha, ale bałam się, że po prostu chcę go widzieć
On stwierdził, że w ciąży nie jestem, bo ta druga kreska jest mega blada a jakbym była to byłaby taka ciemna jak ta pierwsza Logika facetów Ale tymi słowami potwierdził mi, że też coś widzi i ja już wiedziałam beta potem potwierdziła -
Melduje bete 243,7!
Progesteron urósł do 35,59:)
Sorki za poślizg, ale nie miałam kiedy w pracy napisacMadziulla, pepsunieczka, ZakreconaŻona, kamika23, Corcula, Arwi, odrobinacheci, Demsik, Jagah, Ania-nowa, Impresja, marzusiax, Morwa, ojejku, kate88:), Paolala, zFolwarku, Ania_84, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
farmaceutka77 wrote:Melduje bete 243,7!
Progesteron urósł do 35,59:)
Sorki za poślizg, ale nie miałam kiedy w pracy napisacfarmaceutka77 lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
farmaceutka gratuluje bety i proga
Nie wiem czy wszystkie jesteście na fb a tam pisałam jak było na genetycznym i wstawiałam fotkę
Napisać Wam tutaj ? Możecie zerknąć do mojego pamiętnika tam dałam to samo co na forum
EDIT: Odrobinachęci na bank będzie okej Ja czekałam od 7t0d na to dzisiejsze USG i też świrowalam a wychodzi na to że nie było powodu trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:26
ZakreconaŻona, farmaceutka77, odrobinacheci, Demsik lubią tę wiadomość
-
Kamilka ja juz pracuję nad tym zeby być i na fb (Madziulla poczyniłam kolejne kroki... btw Piękna z Ciebie Kobieta )
Formaceutka znajde Cię i nakopie do du..:
po 1) za gmeranie paluchami tam gdzie nie trzeba, jak chcesz zaznać troche przyjemnosci to sobie litrowe opakowanie lodów kup, a nie na gmeranie Cie naszło, jeszcze teraz na poczatku ciaży!!! Ty świntuszku!!!
po 2) za ten stres i poślizg w becie, tu są kobiety ciężarne, starające sie, stres w tych przypadkach jest bardzo niewskazany!!!
NO.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Kamilka ja juz pracuję nad tym zeby być i na fb (Madziulla poczyniłam kolejne kroki... btw Piękna z Ciebie Kobieta )
Formaceutka znajde Cię i nakopie do du..:
po 1) za gmeranie paluchami tam gdzie nie trzeba, jak chcesz zaznać troche przyjemnosci to sobie litrowe opakowanie lodów kup, a nie na gmeranie Cie naszło, jeszcze teraz na poczatku ciaży!!! Ty świntuszku!!!
po 2) za ten stres i poślizg w becie, tu są kobiety ciężarne, starające sie, stres w tych przypadkach jest bardzo niewskazany!!!
NO.Impresja, Arwi lubią tę wiadomość
-
kamika23 wrote:farmaceutka gratuluje bety i proga
Nie wiem czy wszystkie jesteście na fb a tam pisałam jak było na genetycznym i wstawiałam fotkę
Napisać Wam tutaj ? Możecie zerknąć do mojego pamiętnika tam dałam to samo co na forum
EDIT: Odrobinachęci na bank będzie okej Ja czekałam od 7t0d na to dzisiejsze USG i też świrowalam a wychodzi na to że nie było powodu trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Kamilka też weszłam na pamiętnik i piękne zdjęcia Powiem Ci ze miałaś nerwy ze stali tak wytrzymać ja czekam od 6+1 jutro zaczynam 10 tydz
Powiem Ci łatwo nie było.... już 4 razy prawie detektor kupowałam ale dowiedziałam się że lepiej się dowiedzieć gdzie się ma łożysko najpierw bo jak z przodu to moze nie być słychać wiec się jakoś powstrzymałam.... przed świętami chciałam lecieć na USG gdzieś prywatnie ale też jakoś się ocknełam -
nick nieaktualny
-
kamika23 wrote:Powiem Ci łatwo nie było.... już 4 razy prawie detektor kupowałam ale dowiedziałam się że lepiej się dowiedzieć gdzie się ma łożysko najpierw bo jak z przodu to moze nie być słychać wiec się jakoś powstrzymałam.... przed świętami chciałam lecieć na USG gdzieś prywatnie ale też jakoś się ocknełam
Ja mam na przedniej ścianie i detektor mi łapie od 9tc
Ale ile.się najpierw swoich jelit i tętnic nasłuchałam... xD Z 40min chyba pierwsze szukanie trwało. Aż w końcu znalazłam TEN dźwięk, 173 u/min
Do teraz mi służy w gorsze dni, jak Kuba ma lenia i się nie rusza -
Jem czwartego tosta w ciągu godziny - taki mam żołądek bez dna. A do tego decyzja o tym, z czym zjeśc tego tosta mnie przerosła. Keczup? Majonez? Musztarda? Pieprzyć, zmieszałam wszystko.
NIE ŻAŁUJĘ.Ania-nowa, Impresja, ojejku lubią tę wiadomość