Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Farma ja nigdy zadnych planien nie mialam aaaale jeszcze zanim potwierdzilam obecna ciaze wiedziala, ze cos jest na rzeczy bo po przytulaniu mialam bardzo delikatne plamienie. Co mi nigdy sie nie zdarza wiec wiedzialam, ze to raczej ciaza bo jak na pewno sama wiesz w ciazy macica mocno ukrwiona i rozpulchniona. Po cytologii w drugiej ciazy tez mialam plamienie. Takze przestan grzebac (chociaz ja tez to robilam ) i bedzie git.
Jak maz zareagowal??? Oraz 16:01 piszesz tu wynik bety albo Cie znajde!
-
Dobrze, juz dobrze, poprawie sie;)zapakowalam skarpeteczki i rekawiczki, do tego test i przewiazalam czerwona kokarda, to wszystko w ozdobny papier i znow przewiazalam kokarda:) polozylam przed kompem bo to stale miejsce mojego meza:) zauwazyl i pyta co to, to mu mowie ze dla niego i zeby otworzyl:) on myslal ze to spozniony prezent świąteczny i bylo tylko spojrzenie na mnie na test i pytanie "serio?" ucieszyl sie bardzo:) juz by meblowal pokoik i zmienial auto na wieksze:D nawet konto oszczędnościowe dla dziecka juz zalozyl;D wariat
ZakreconaŻona, Madziulla, kate88:), ojejku, Demsik, Corcula, odrobinacheci, emaj, ktosiowa, Arwi lubią tę wiadomość
-
Karolczyk wyniki krzywej jak najbardziej ok
Edit ''serio?" To chyba standardowy tekst facetów na widok testa A dla nas ''no kur#a nareszcie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:28
Karolczyk, bita_smietana, Corcula, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Farmaceutka gratulacje i spokojnej cionrzuni:*
Kate wspieram całym sercem, zawsze możesz na nas liczyć:*
Kamika kciuki zaciśniete, wszystko bedzie dobrze:*
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
jeza farmaceutka, jak cie tak korci ze wsadzaniem palcow to wsadzaj do nosa albo w tylek
o 16:00 jestes tutaj z boska beta!
kamika - bedzie wszystko dobrze, innej opcji nie ma! wracasz z zajebista foteczka slodkiego malego czlowieczka
ed: literowkwiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cisnienie spada to dlatego...kawa mocna moze wspomoze choc troche:)
Ja sprzatalam caly dom.kurde na dole meksyk jak kazdy wchodzi w butach a u mnie od razu kuchnia jest i kotlowbia wiec kurzy sie niemilosiernie...ostatnio mylam podlogi w ciagu dnia, 3 razy i czysto nie bylo nosz k...a.szwagierka wlazla w vutach na kawe nawet nie zareagowala jak z jej butow kapalo i brud jak cholera,wiec nastepnym razem wyszlam jej naprzeciw na werande podalam kapcie ze ma zalozyc bo mi ostatnio nabrudzila;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFarmaceutka gratuluję a maluch niech się ładbie zagnieżdża
Kamilka czekam na relacje Ja wizytę mam jutro i też strasznie świruje czy wszystko dobrze, czy serduszko dalej bije, ale mam bardzo dobre przeczucia więc musi być dobrze!
Kate55 tak bardzo brakuje mi słów żeby coś Ci napisać, wspieram Cie całym sercem. Trzymam za Was mocno kciuki żeby wszystko od tej pory układało się już po waszej myśli. Masz wspaniałego męża i rodziców a to bardzo ważne że są przy Tobie. Zagladaj do nas jak tylko będziesz mieć na to ochotę my będziemy czekać.farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny