Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Farmaceutka beta sliczna;)
Quasha to poszalalas,najwazniejsze ze smakowalo.
U nas snieg,obudzilam sie i spac nie moge.rano czeka mnie odsniezanie...zima.
Spijcie dobrzeDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Quasha a to dobrze ze mimo to detektor działa....ja sie zastanowie jeszcze z 5 razy czy go kupic bo przeciez jeszcze troche i moge zaczac czuc ruchy wiec chyba wytrzymam 4 tyg. powiedzmy skoro 5 wytrzymalam bez USG tez juz nie spie bo wierce sie okropnie i pecherz byl pelny:/ dzis chyba na wszystko jedno zamawiam poduche ciążowa bo juz serio sie zaczyna robic zle....spue z poduszkamo wokol siebie i miedzy nogami bo tak mnie mniej plecy bola a w nocy je musze non stop poprawiac:/ co polecacie ? Ja mam na oku supermami w ksztalcie C bo widzialam dobre opinie ale jeszcze bede szperac.....
-
nick nieaktualny
-
kamika23 wrote:Powiem Ci łatwo nie było.... już 4 razy prawie detektor kupowałam ale dowiedziałam się że lepiej się dowiedzieć gdzie się ma łożysko najpierw bo jak z przodu to moze nie być słychać wiec się jakoś powstrzymałam.... przed świętami chciałam lecieć na USG gdzieś prywatnie ale też jakoś się ocknełam
Co do detektora to mam i kocham. Lozysko mam na calej przedniej scisnie ale nie mam problemu ze znalezieniem tetna -
farmaceutka77 wrote:Dziewczyny stalo sie
Nie smakuje mi moje ukochane monte ;(
Jest z a słodkie i mam chec puscic po nim blejka
Co ja biedna teraz poczne...
Laczymy sie w bolu . Albo bulu jak Komorowski. Za kilka lat zacznie Ci smakowac -
No nie gadaj ? Ja monte uwielbiałam zawsze i obecnie też jem ale wchodzi jak zawsze
Kochana życzę ci żebyś nie wymiotowała, bo ja weszłam w 2 trymestr niby a dalej mnie drze co rano..... od 2 tygodni codziennie bez przerwy także wwrrr
Corcula no to dobrze że Tobie też detektor działa Sama nie wiem czy go kupie.... myśle że jeszcze to przemyśle... w tym momencie bardziej mi poducha potrzebna chyba....
EDIT: a jaki masz ten detektor ? Bo na angel ten za 120 jakoś bym sie skusiła... ten drozszy za ponad 200 mnie kusił ale jakoś mam opory dlatego dalej nie zamówiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 07:52
-
Dziewczyny. Potrzebuję lwd
Mam paranoje. 26.01 mam test pappa i mmam świra. Wyobrażam sobie te wszystkie trisomie i koszmary i aborcję i amniopunkcje i co ja zrobię i w ogóle. Ciągle myślę co w tym brzuchu siedzi i co będzie
Nie potrafię się cieszyć tak się boję. Na samą myśl o tym jak będę leżeć a oni będą to usg robić, patrzeć i milczeć... boję się
cholernie...
-
Z folwarku bedzie dobrze,na naszym forum nie ma innej ocji.trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 08:45
zFolwarku lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Qasha to od jedzenia tostów tak ci cycki rosną?
Kamika jak masz luźną kasę to się nie zastanawiaj tylko kupuj detektor. Ja pomimo 2 ciąży ruchy poczułam dopiero w 20tc, a w 24tc z histerią pojechałam na IP, żeby zobaczyć czy dziecko żyje, bo zmusić takiego malucha do aktywności bywa trudne. Jak bym miała detektor to spokojniej przeżyłabym te tygodnie. Jak kiedyś znowu wysikam 2 krechy to pierwsze co zrobię to kupię detektor.
Folwarku dlaczego myślisz negatywnie? Będzie wszystko dobrze. Pappa to tylko statystyka. Maluszek napewno jest cały i zdrowy
Impra ja nad majtkami do nietrzymania moczu zastanawiałam się przy pierwszych Ridżach po porodzie. Po cc wiele się nie leje bo czyszczą macicę, ale Ridże to masakra. Jak by świnie zażynali...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Folwarku a masz wskazania jakiekolwiek do tego żeby robić ten pappa ? Sorki ale nie znam Was wszystkich na tyle by wiedzieć kto ma ile lat i jaką historie za soba dlatego pytam. Ja nie zdecydowałam sie na pappa i po wczorajszym usg genetycznym doktorka stwierdziła ze nie ma zadnych podstaw i powodów żebym je musiała robić. A liczby i tak mam wyliczone na pdst. USG i te prawdopodobieństwa są mega małe
Na bank bedzie okej wszystko u Ciebie :* -
kamika23 wrote:Marzusiax teoretycznie mam luźna kasę.... praktycznie chcemy jak najwięcej odkładać już na rzeczy dla dziecka.... no ale może i masz rację, lepiej kupić chociażby ten tańszy bo one też działają niż się potem zastanawiać
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Kamika, jeśli możecie to kupujcie! My nie zainwestowaliśmy i kiepsko wspominam ten czas, kiedy bąbel jeszcze nie był zbyt ruchliwy, a czas do kolejnej wizyty ciągnął się niemiłosiernie... Wyłam co drugi dzień
Edit: Naprawdę Pappa to podstawowy test? Nam po wynikach USG lekarz powiedział, że raczej nie widzi sensu, bo wszystko wyglądało okej. Gdyby na USG coś poszło nie tak, to pewnie zdecydowalibyśmy się na ten test.
A inna sprawa- ile dziewczyn najadło się strachu i prawie osiwiało, bo po tym teście wychodziły jakieś cuda... To jest tylko statystyka, cholerne liczby. Potem amniopunkcja i okazywało się, że wszystko w najlepszym porządku. Ja nie żałuję, że nie zrobiliśmy
zFolwarku- bądź dobrej myśli Pamiętam ten strach, okropnie bałam się prenatalnych. Zobaczysz, będzie super! My właśnie z tego USG mamy najpiękniejszą fotkę buzi bąbla, która wisi na lodówce. To był jedyny i póki co ostatni raz, kiedy tak wzorowo zapozowałWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 09:33
zFolwarku lubi tę wiadomość