Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
o coś takiego jeszcze z niskobudżetowych propozycji:
http://allegro.pl/maseczka-maska-smog-przeciwpylowa-antysmogowa-krk-i6676147694.html
niby zatrzymuje te pyły PM10, PM2,5
Odrobina 3mam kciuki :* Bedzie dobrze....O matko i córko w Rybniku jest najgorzej ! Mamy tam znajomego, mówił że szkoły ostatnio zamykali no i 2 miejsce w Europie to miasto teraz zajeło ze wzgl na zanieczyszczenie
Odrobina nosisz maske ? Jak nie to polecam -
nick nieaktualny
-
Odrobina powodzenia.trzymam kciuki za wizyte.
Ja mam dosc ogolnie wszystkiego,z mezek ciagle klotnie,zero zrozumienia.mam dosc po prostu.wczoraj nawet zle ze porobilam jego przelewy...mam takiego dola ze siedze i rycze.mam nadzieje ze jak pojade po dziecko do przedszkola to mi auto nie stanie bo nawet nie mam zatankowanego...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Z tymi maseczkami to tez cos slyszalam (nie badalam tematu wiec nie wiem czy to prawda) ale malym dzieciom jak moja Corka - nie mozna nakladac bo moga miec problem z oddychaniem My bedziemy jakis tydz w Waw, trudno najwyzej w chacie posiedze
I powiem Wam, ze sa w PL miejsca czyste od smogu Tu gdzie obecnie mieszkam wiekszosc roku jest zawsze zielony "alarm" smogowy Jest to balsam na moja dusze zmartwionej matki polki
Demsik SIL i CIERPLIWOSCI! Z mezami tak czasem bywa...
Odrobina KCIUKI!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Z tymi maseczkami to tez cos slyszalam (nie badalam tematu wiec nie wiem czy to prawda) ale malym dzieciom jak moja Corka - nie mozna nakladac bo moga miec problem z oddychaniem My bedziemy jakis tydz w Waw, trudno najwyzej w chacie posiedze
I powiem Wam, ze sa w PL miejsca czyste od smogu Tu gdzie obecnie mieszkam wiekszosc roku jest zawsze zielony "alarm" smogowy Jest to balsam na moja dusze zmartwionej matki polki
Demsik SIL i CIERPLIWOSCI! Z mezami tak czasem bywa...
Odrobina KCIUKI!
zFolwarku w domu moze byc niestety gorzej niz na zewnatrz. Pyly wpadaja i sa zamkniete w naszych domach. Chyba, ze dom w ktoryk bedziesz ma jakis system wentylacji albo oczyszczacz. Studenci z politechniki zrobili badania i przy stezeniu pylu pm2,5 albo pm10 (nie pamietam którego z tych dwoch) w okolicach 600 na zewnatrz w domu bylo ponad 1000... . -
Quasha no i jest brzuszek super
Dziewczyny moj tesciu kupil wózek gondola plus spacerowka od sasiadki ktora wyjezdzala do anglii za uwaga: 100 zl haha totalnie niezniszczony bo stwierdzili ze super okazja a jak bedziemy do nich przyjezdzac to nie bedziemy musieli brac swojego wozka do malego auta tylko bedzie tam taki na miejscu haha :o prawie padlam na zawal... Zaraz znajde zdjecie bo mi firme podali... Jakas nieznana.mi i chyba tania ale wózek wyglada dobrze :o -
Emaj widzialam ten eksperyment w necie haha sama go musze wyprobowac:)
ESPIRO ATLANTIC 2009
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b071ab9d40a5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/080badf4c395.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:01
ojejku, Corcula, kate88:), Arwi, Demsik, pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość
-
Ojejku dzieki ja tezmyslalam ze jest lepiej.ale wszystko fajnie jak zona pod dyktando robi i wszysrko kreci sie wokol malza.ah szkoda gadac...wrak czlowieka dzisiaj ze mnie...a najgorsze jest to ze nigdy nie uslysze przepraszam bo przeciez o co mi chodzi?
Kamika super wozek i fajnie ze tesc pomyslal.to mily gest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:25
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Qasha wrote:
Serio dziewczyny mówią, te tosty to Ci w cycki idą ;P ja tez tak chceeee;PArwi lubi tę wiadomość