Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
pepsunieczka wrote:Oj tam oj tam farmaceutka u mnie w cyckach też biednie ale za to w pośladach obficie.
Qasha tobie te tosty sie tak rozkładają hehe
Odrobina gdzie jesteś...pepsunieczka, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:U mnie z cyckami krucho:P
Mi urosły gdzieś w okolicach 10 tygodnia, tak o dobre 2 rozmiary, więc wszystko przed Tobą
farmaceutka77 wrote:Ooo to tak jak u mnie grawitacja sciaga w dol to co powinno byc w cyckach:)
Oj to wy moich ud i pupy nie widziałyście Wydaje się proporcjonalna, bo cycki urosły, ale tak jak zawsze ciuchy nosiłam XS i S u góry, tak spodnie zawsze w okolicach L A teraz się w nie nawet nie mieszczę, haha
Ja czuję, że te kg na + to nie tylko w cyckach i brzuszku siedzą, no ale co poradzić Tycie jest wliczone w koszta, ważne żeby nie jeść słodyczy tonami i nie roztyć się jak dzika świnia, bo to źle dla zdrowia własnego i maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:51
-
Ja niedługo między cyckami zamiast medalika będę miała pępek a jeszcze nie karmiłam Nie wiem kto wymyślił stanik ale to genialny wynalazek. Tu się upchnie tam podniesie i wracają na swoje miejsce
pepsunieczka, Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyHejjj jestem u lekarza była obsuwa bo kazali mi przyjechać na 15.10 a weszłam 15.40, potem jeszcze założenie karty ciąży.
Przedstawiam Wam dziewczyny mojego 2,5 cm dziedzica któremu serce bije 174/min
pepsunieczka, Ania-nowa, Arwi, ojejku, marzusiax, kamika23, ZakreconaŻona, farmaceutka77, Morwa, Impresja, Corcula, Jagah, emaj, bita_smietana, kate88:), Madziulla, Paolala, Demsik, tysiaa93, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
Hallo! Witam się że szpitala. Od rana krwawię, ale poza tym nieregularne skurcze. Rozwarcie aż na 1cm. Trzymajcie kciuki żeby się rozkrecilo bo inaczej w weekend do domu
ojejku, Impresja, bita_smietana, kate88:), Madziulla, Demsik, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Hejjj jestem u lekarza była obsuwa bo kazali mi przyjechać na 15.10 a weszłam 15.40, potem jeszcze założenie karty ciąży.
Przedstawiam Wam dziewczyny mojego 2,5 cm dziedzica któremu serce bije 174/min
Cudny bąbelekodrobinacheci, Madziulla lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Hallo! Witam się że szpitala. Od rana krwawię, ale poza tym nieregularne skurcze. Rozwarcie aż na 1cm. Trzymajcie kciuki żeby się rozkrecilo bo inaczej w weekend do domu
Ja coś czuję, że rano pojawi się informacja, że ktoś się pojawił w nocy na świecie ;>ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdrobina piękny mały człowiek
mitonia trzymam kciuki z całych sił
Niech mnie któraś wytłumaczy co może kłuć w podwoziu? szyjka? do licha ciężkiego od kilku dni mnie coś mierzwi i nie wiem czy to dziedzic czy to ridż albo może jakieś dziadostwo. Miała któraś z Was jakieś coś takiego? pierwszy raz mam coś takiego :<odrobinacheci, bita_smietana, Madziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Odrobina piękny mały człowiek
mitonia trzymam kciuki z całych sił
Niech mnie któraś wytłumaczy co może kłuć w podwoziu? szyjka? do licha ciężkiego od kilku dni mnie coś mierzwi i nie wiem czy to dziedzic czy to ridż albo może jakieś dziadostwo. Miała któraś z Was jakieś coś takiego? pierwszy raz mam coś takiego :< -
nick nieaktualny