Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Odrobinko, aaaaaaa, piękny widok!
Wróżę Ci dołączenie do mojej różowej drużyny
Mitonia, my już czekamy z konfetti
Która następna w kolejce do rozpakowania?
P.S. LwD to taki odpowiednik Chujowej Pani Domu. Nie mamy listy, kolorowych tabelek, porządku - cudny chaos i mnóstwo dobrej energii -
nick nieaktualnymitonia wrote:Odrobina cóż za cudny człowiek
Jak mojej Gośce to wybacze nawet ten piątek 13go ;P
Ja jestem urodzona 13 w piątek więc wiesz fajni ludzie się wtedy rodzą a 13 to moja szczęśliwa liczba Trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli, szybko i sprawnie
Edit Impra możecie robić zakłady z Ojejkową bo ona obstawia synka Choć z ojejku mamy wyliczony pewien wzór ciekawe czy się sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 18:08
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
U mnie odkąd mam syna z tego dnia 13-ty jest odczarowany, niefart przeskoczył na 14 tego,niestety...
Zakrecona wierze ze sobie go walniesz,musisz.
Ja wstawiłam a co tam,jakoś tak mi przyjemniej choć sama nie wiem co z tego będzie...
ed.literyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 18:14
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Ja jestem urodzona 13 w piątek więc wiesz fajni ludzie się wtedy rodzą a 13 to moja szczęśliwa liczba Trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli, szybko i sprawnie
Edit Impra możecie robić zakłady z Ojejkową bo ona obstawia synka Choć z ojejku mamy wyliczony pewien wzór ciekawe czy się sprawdzipepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufff ufffff pozułam presje Impresja my planowo ropakowujemy się 9 lutego tydzień przed planowanym nauralnym ale 7 lutego mam się położyć juz na oddziale i jelsi nic nie bedzie się działo to mozliwe ze mne do terminu dotrzymają i wtedy bedą ciachać
Impresja, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Mitonia, a Gosiak rzucił pępowiną za siebie czy nadal wizja cc?
-
Impresja wrote:A jak się czujesz?
U mnie się robi mocno ciasno. Nieźle zaczyna wszystko uwierać, a to "dopiero" 30tc.
wczoraj stelaż sie dobrał do mnie to twierdzam że zaczyna być to dla mnie hardcore
tatus odwiedził synka a synek pózniej mi fikał koziołki przez pół nocybita_smietana, Impresja, odrobinacheci, pepsunieczka, Demsik, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:A jak się czujesz?
U mnie się robi mocno ciasno. Nieźle zaczyna wszystko uwierać, a to "dopiero" 30tc.
Hy hy hy..... poczekajcie do 38 tygodniabita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
odro pieknnyyyy dziedzic!!! prosze go pozdrowic przez pepek (moj maz rozmawia z naszym synem przez pepek bo twierdzi, ze go lepiej slyszy.. )
mitonia jedziesz malenka!!!!!!!!!!!! ile cm juz masz? idz tam spaceruj po schodach, skacz na pilce i gadaj do szyjki, ze chcesz to rozwarcie ciaza donoszona to Gosia moze wychodzic
Zakrecona dziedzic sie wgryza! i to tak ostro, ze az cie w piczy kluje
Ania dostarczyliscie mlodemu endorfin, byl na haju i cala noc skakal
Impresja, ZakreconaŻona, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dlaczego ja nic o tym wzorze nie wiem ? Macie może wliczony wzór kiedy Morwa będzie rodzić ?
Ania_84, bita_smietana, odrobinacheci, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość