Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Śmietanka chyba tak heheh widać młodemu się podobało
Demesik Śmietana ma racje nastepnym razem przelej sobie i idz na szał zakupowybita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
-
Mitonia o jaaaacie to juz?????? Trzymam kciuki, niech sie rozwiera tam co trzeba
Demsik z mezami chyba tak juz jest. Tule i licze, ze sie ogarnie. Przelewy mozesz tez mi robic
Ja przez Smietane czuje sie jak slon a to dopiero 26tc. Maupa narobila mi ochoty na ogorkowa a jak juz zrobilam to wpierdzielilam pol garnka.
Zoladek rozpiera mi zebra i czuje, ze zaraz wybuchne
Ania_84 w ktorym szpitalu rodzisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 19:39
bita_smietana, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Corcula wrote:
Ja przez Smietane czuje sie jak slon a to dopiero 26tc. Maupa narobila mi ochoty na ogorkowa a jak juz zrobilam to wpierdzielilam pol garnka.
Zoladek rozpiera mi zebra i jest czuje, ze zaraz wybuchne
no i w czym teraz bedziesz gotowac jak pol garnka wpierdzielilas?????
kurde no, tez musze w koncu ogorkowa ugotowac
Impresja lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Jestem ciekawa kto u mnie sie rozgaszcza ;P
Corcula to u mnie na deser fasolka po bretonsku i gulasz z ziemniakami:)
Mial byc edek a wzielam cytuj... A ciul;PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 19:43
bita_smietana, Corcula, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
aaa soryyy kurwicy ze tak powiem zaraz dostane.. najpierw wyłaczał nam się piec bo robili ustawienia... , później piecyk nie grzał na tyle zeby ogrzac wode... okazało sie ze kamien sie dostał,.. teraz maz schodzi piec nie podaje co sie okazuje zablokował się wał .. nozesz kur...
Corcula a ze świętokrzyskiego jesteś ??
wybrałam Prostą prostej przyczyny .. współpracuje z lekarzami głównie z prosej - więc mnie znają .. anestezjologa znam od dziecka ..położa tez mam tam znajomą i jednak na moje pobyty tam nie moge narzekać wiekszosc w mojej rodzinie tam rodziło
Edek : co do ogórkowej kurde wczoraj ne dodało mi sie - ja jesli nie chce użyc śmietany do zabarwienia zup używam zółtko taki sam efekt a jednak lżejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 19:46
-
farmaceutka77 wrote:Corcula to u mnie na deser fasolka po bretonsku i gulasz z ziemniakami:)
Mial byc edek a wzielam cytuj... A ciul;P
polubilam za to, ze sama siebie cytujesz ja tez siebie lubie ale nie az takCorcula, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Smietana oczywiście wiedzialam, ze przypniesz sie do garnka
Farmaceutko zjadlabym fasolke!!!
Najgorsze jest to, ze ja caly czas czuje glod ale tez dyskomfort z racji braku miejsca na zoladek. Taki psikus.
Ania zasugerowalam sie Twoim podpisem "novuw wawa" i myslalam, ze w Wwie rodzisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 19:50
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heheh nie.. my w Wawie tylko się zapładnialiśmy
a ja mam ochote na rzepe, kajmaka z mojej ulubionej cukerni .. i świeży szpinak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCorcula wrote:Mitonia o jaaaacie to juz?????? Trzymam kciuki, niech sie rozwiera tam co trzeba
Demsik z mezami chyba tak juz jest. Tule i licze, ze sie ogarnie. Przelewy mozesz tez mi robic
Zoladek rozpiera mi zebra i czuje, ze zaraz wybuchne
Ania_84 w ktorym szpitalu rodzisz?
Stelaż zjadł dosłownie jeden talerz a ja ciągle chodzę i dolewam w siebie ma-sa-kra ! Koiec z zupami, bo ile ich nie zrobie to zama zeżrę, czuję ją ciągle pod przełykiem, jak smak zanika to dolewam dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 20:06
Corcula, pepsunieczka, bita_smietana, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny