Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mitonia u mnie też okna brudne. Przez te ostatnie huragany wyglądają jak by je ktoś błotem ochlapał.
Żona zaskoczy w cyklu w którym nie będziesz się spodziewać. Jednej staraczce wywróżyłam, że 29cykl u niej się skończy szczęśliwie i miała niespodziankę
U mnie dziś przykra rocznica. Niby mijają 2 lata a nie ma lepiej. Po takich traumach życie już nigdy nie jest takie samo, a ci co twierdzą inaczej poprostu nie przeżyli tego. Nie smęce już bo i tak przeszłości moje smęty nie zmienią
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mitonia życzę szybkiej akcji porodowej
Ja dziś zaczełam dzień od upuszczenia krwi na tarczycowe, bo we wtorek kontrola u endo... a teraz muszę się brać za pakowanie i ogarnianie tego bajzlu bo wyjeżdzamy na weekend do moich rodziców na wieś eh przeżyć jakoś 170 km siedzenia za kierownicą i bedzie ok
-
doradźcie mi proszę na kiedy powinnam się zapisać na połówkowe ? zaznaczę że między wiekiem ciąży z suwaczka a miesiączką jest obecnie 9 dni różnicy (tyle może jeszcze dziecko nadrobić, bo już 5 dni nadrobiło) dlatego mam dylemat na kiedy się umówić....
-
Marzu kochana. Nie wiem jaki jest to bol ale jestem z Toba w tym trudnym dniu.
Kamika masz tak naprawde miesiac na polowkowe bo to jest chyba przedzial 18-22tc. Wiec idz moze w okolicach 20tc wg usg i juz. Nawet jak bedzie przeskok to i tak będziesz w dobrym czasie.
Zona a to juz pewne? Plamienie to tylko plamienie.marzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Corcula niestety nadszedł ridz w pełni idealnie w piątek 13...powoli godze się z kolejną porażką, pewnie nie nastanie nigdy ten moment że przyje ją z honorem. Jutro badania krwi z zalecenia gina a od 3dc ruszam z clo.
Termometr do szafy, a Ty uskuteczniaj sex wino i śpiew; D -
nick nieaktualny