Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://youtu.be/CGUWJUsqs9g
emaj lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Abby widzę, że humor dopisuje
Dziewczyny musicie mieć osobno przewijak? Siostra korzystała z takiego nakładanego na łóżeczko, z resztą używała w różnych częściach pokoju przy 2 dzieci i się dobrze sprawował - może taki stojący to zbędny grat? Bo komodę rozumiem, można zawsze w inny sposób wykorzystać, przestawić...
A przewijak na łóżeczko jest super. I pojemniki z ikea które wyglądają jak prosto z prosektorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:36
Corcula lubi tę wiadomość
-
Puk puk, dzień dobry
Można się zakraść do Was?
Ja tutaj, tak samo jak było po różowej stronie, nie będę zapewne zbyt często, ale chętnie czasem zajrzę co u Was słychać.
Buziaki!marzusiax, ojejku, Impresja, ktosiowa, pepsunieczka, odrobinacheci, Demsik, tysiaa93, emaj, zFolwarku lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:Puk puk, dzień dobry
Ja tutaj, tak samo jak było po różowej stronie, nie będę zapewne zbyt często, ale chętnie czasem zajrzę co u Was słychać.
Buziaki! -
myshka84 wrote:Puk puk, dzień dobry
Buziaki!
Abby chodzi Ci o te biale pojemniki do zawieszenia np na lozeczko? Bo chyba chce je miecmyshka84 lubi tę wiadomość
-
Corcula wrote:Witamy witamy
Abby chodzi Ci o te biale pojemniki do zawieszenia np na lozeczko? Bo chyba chce je miecCorcula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impra u nas z miejscem tak średnio trochę to rozwiązanie bardzo się nam spodobało A że ja alergik tragiczny jestem to niestety wszelkie gryki, kokosy itp., nie wchodzą w grę, więc materace albo z pianki poliuretanowej albo ewentualnie lateksowe. Niby dziecko na tym będzie spało, ale ktoś pościel musi zmieniać, usypiać malucha itp., a akurat piankowe i lateksowe materace w Ikei są tanie Wiec lepiej nam wyjdzie dokupić potem sam materac niż łóżeczko + materac
No i do tego takie mi się przede wszystkim podoba
Jak patrzyłam na łóżeczka Ikei to chyba tylko dwa modele mają szufladki, a kosztują 300zł+, więc wcale nie są aż takie tanie
A używanych jakichś fajnych jeszcze nie widziałam. Ale teraz jak tamto podrożało to kto wie jak to się skończy Widziałam śliczne przewijaki na łóżeczko w Smyku za 50zł to będę musiała je przemyśleć Akurat łóżeczko będzie kupione jak będziemy urządzać pokój Kubusia na dobre, więc gdzieś w marcu
No i ja już po zakupach W takim stroju paradowałam po centrum handlowym
Kupiłam ten bon na 100zł do Smyka na prezent i dodatkowo dorwałam w Smyku na przecenie (20zł) to:
Matka wariatka stopuje z zakupami, bo na karcie świątecznej została dychaodrobinacheci, Impresja, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/007e60117ea4.jpg
Melduje brzuchol w 24tc;)
Marzusiaz tule mocno.ile w kobiecie mysi byc sily by wszystko przetrwac.podziwiam cie i wspieram jak moge.niedlugo pojawi sie na swiecie twoje szczescie i wynagrodzi ci wszystkie lzy.odrobinacheci, farmaceutka77, Corcula, Arwi, Impresja, bita_smietana, kate88:), marzusiax lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny