Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzu twarda babka jesteś, tule ❤

marzusiax lubi tę wiadomość

• Demsik Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny glowy do gory,dla was tez zaswieci slonce:)juz niebawem

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://youtu.be/CGUWJUsqs9g ;)

emaj lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • emaj Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:22

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Abby widzę, że humor dopisuje :D

Dziewczyny musicie mieć osobno przewijak? Siostra korzystała z takiego nakładanego na łóżeczko, z resztą używała w różnych częściach pokoju przy 2 dzieci i się dobrze sprawował - może taki stojący to zbędny grat? Bo komodę rozumiem, można zawsze w inny sposób wykorzystać, przestawić...
    Tak! Kocham zyebane cykle bezowulacyjne!

A przewijak na łóżeczko jest super. I pojemniki z ikea które wyglądają jak prosto z prosektorium.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:36

Corcula lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk puk, dzień dobry :)
    Można się zakraść do Was? :)

Ja tutaj, tak samo jak było po różowej stronie, nie będę zapewne zbyt często, ale chętnie czasem zajrzę co u Was słychać. :)

Buziaki! <3

marzusiax, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ktosiowa, pepsunieczka, nick nieaktualny, Demsik, tysiaa93, emaj, zFolwarku lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:

Ja tutaj, tak samo jak było po różowej stronie, nie będę zapewne zbyt często, ale chętnie czasem zajrzę co u Was słychać. :)

Buziaki! <3
    A był wątek lwd na różowej stronie?

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:

Buziaki! <3
    Witamy witamy :)

Abby chodzi Ci o te biale pojemniki do zawieszenia np na lozeczko? Bo chyba chce je miec :D

myshka84 lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :) ❤
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula wrote:
    Witamy witamy :)

Abby chodzi Ci o te biale pojemniki do zawieszenia np na lozeczko? Bo chyba chce je miec :D
    Taaak! Są oblesne i zajebiste. Wszystko tam trzymałam. Wszystko miałam pod ręką jak młodą przewijalam. Nawet wodę ciepłą sobie w tym wieszalam do przewijania. Jak się jakaś oliwka czy syrop wylal to sral pies bo super się to czyści :)

Corcula lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    A był wątek lwd na różowej stronie?
    Tak jakby kiedyś był. Ale ja mówię ogólnie o bywaniu na forum :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 16:11

marzusiax, myshka84 lubią tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz <3 wysyłam pozytywne myśli... chociaż wiem, że nigdy nie przestanie boleć...

marzusiax lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra u nas z miejscem tak średnio trochę to rozwiązanie bardzo się nam spodobało :) A że ja alergik tragiczny jestem to niestety wszelkie gryki, kokosy itp., nie wchodzą w grę, więc materace albo z pianki poliuretanowej albo ewentualnie lateksowe. Niby dziecko na tym będzie spało, ale ktoś pościel musi zmieniać, usypiać malucha itp., a akurat piankowe i lateksowe materace w Ikei są tanie :) Wiec lepiej nam wyjdzie dokupić potem sam materac niż łóżeczko + materac :)

No i do tego takie mi się przede wszystkim podoba :D
    Jak patrzyłam na łóżeczka Ikei to chyba tylko dwa modele mają szufladki, a kosztują 300zł+, więc wcale nie są aż takie tanie :)
    A używanych jakichś fajnych jeszcze nie widziałam. Ale teraz jak tamto podrożało to kto wie jak to się skończy :) Widziałam śliczne przewijaki na łóżeczko w Smyku za 50zł to będę musiała je przemyśleć :) Akurat łóżeczko będzie kupione jak będziemy urządzać pokój Kubusia na dobre, więc gdzieś w marcu :)

No i ja już po zakupach :) W takim stroju paradowałam po centrum handlowym :D
    c378a6bcd175bb4cm.jpg

Kupiłam ten bon na 100zł do Smyka na prezent i dodatkowo dorwałam w Smyku na przecenie (20zł) to:
    282410b33f3df03am.jpg

Matka wariatka stopuje z zakupami, bo na karcie świątecznej została dycha :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 16:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Demsik Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/007e60117ea4.jpg
    Melduje brzuchol w 24tc;)

Marzusiaz tule mocno.ile w kobiecie mysi byc sily by wszystko przetrwac.podziwiam cie i wspieram jak moge.niedlugo pojawi sie na swiecie twoje szczescie i wynagrodzi ci wszystkie lzy.

nick nieaktualny, farmaceutka77, Corcula, Arwi, nick nieaktualny, bita_smietana, kate88:), marzusiax lubią tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prdl... Co za buractwo dzis do apteki chodziło... Ja nie wiem czy piatek 13 tak na ludzi dziala czy co??? Wrrrrr.....

Demsik piekna piłeczka :*

Demsik lubi tę wiadomość

xnw4krnt7935gj3w.png
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farmaceutka- podziw dla wszystkich ludzi pracujących w aptekach, ja bym chyba strzelała!

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierz miałam wielką chęć dzis...
    Pierwszy raz mi sie takie cebulaki trafiły... Nie moja wina że lekarz sie pomylil...

xnw4krnt7935gj3w.png
‹‹ ‹ 395 396 397 398 399 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ