Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFarmaceutka każda praca z klientem/ ludźmi niestety nie jest łatwa bo różni się trafiają. Zawsze współczuję kasjerka w marketach bo tam chyba najwięcej buraków. Ja pracowałam kilka lat w obsłudze jako kelnerka i też czasami takie typy się trafiały, a jeszcze pracuj z pijanymi. Teraz w przedszkolu z rodzicami niestety też nie jest łatwo. Polacy chyba mają jakąś głupia mentalność że im się należy. A wydaje mi się że kultura osobista to podstawa i nawet jak jesteśmy z czegoś niezadowoleni to powinismy o niej pamiętać.
Myshka jesteś My z myshka razem rodzimy i będziemy się wirtualnie trzymać za rączki bo ja termin na 16.08 a ona 17.08.
Pierogi ruskie mogłabym jeść cały czas, to moja miłość.myshka84, marciaa lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Marzusiu, nie zaszyłaś się w domu, nie zapadłaś w sobie, dałaś sobie możliwość kolejnej szansy na dziecko i jesteś w ciąży Dla mnie jesteś fighterką prawdziwą! I już niebawem czeka Cię za to wymarzona nagroda Przypuszczam, że dzisiaj jest bardzo ciężko, więc przesyłam moc ciepłych myśli. Mam nadzieję, że masz dzisiaj ciepłego stelażowego ramienia pod dostatkiem
MyshkaNo nareszcie! Witamy
Parę stron wcześniej pisałam o tym rozwiązaniu. Dla mnie na "nie" niestety. Po zamianie na łóżko dla starszego dziecka, musisz wymienić materac na większy, a dobry swoje kosztuje. Dlatego moim zdaniem lepsze samo łożeczko, które zamienia się na pierwsze łóżko po odkręceniu boku, bo wykorzystujesz ten sam materac. A do tego przewijak na łóżeczko (dla mnie też na "nie") albo najtańsza komoda lub tani przewijak. Ikea ma taki drewniany surowy, prosty, można sobie przemalować łatwo. Osobiście wybrałam łóżeczko 2w1 Hensvik z Ikei, do tego regał, który wzięłam bez przewijaka (można z nastawką do przewijania, też fajna, tania i 2w1 opcja), a przewijak zorganizuję na komodzie, którą zabiorę z naszej sypialni, a jak córcia podrośnie, to tę komodę znowu gdzieś wykorzystam. To samo z fotelem do karmienia. Skłaniam się ku szaremu, klasycznemu, który później wstawię sobie do pokoju dziennego lub sypialni, jak przestanę karmić. Taki bujany, typowo do dziecięcych pokoików, później byłby bezużyteczny, a ja zbyt pragmatyczna jestem chyba
Impresja masz juz jakiś taki fotel bujany upatrzony? Bo właśnie też szukam obecnie.
Abby tez mam te pojemnki z Ikea. Rewelacja! Nie wyobrażam sobie bez nich.
Co do przewijakow to polecam najtańsze. To tylko na parę miesięcy jest naprawdę szkoda kasy. Potem już dziecko jest tak ruchliwe ze strach.
A łóżeczko tez uważam najtańsze. To pierwsze 120x60 używałam rok. Potem Córka się kręcila i ewidentnie miała za mało miejsca i poszla na 100x200 do swojego pokoju. Naprawdę wiele rzeczy dla maluszka nie trzeba. To samo z ubrankami. Mialam ich chyba tone. Były rzeczy ktorych nawet nie zdążyłam założyć bo wyrosła. Czasami wystarczy 2 tyg i juz zmiana rozmiaru. Wiele rzeczy z list w necie to zwykłe naciąganie niestety.
-
odrobinacheci wrote:Farmaceutka każda praca z klientem/ ludźmi niestety nie jest łatwa bo różni się trafiają. Zawsze współczuję kasjerka w marketach bo tam chyba najwięcej buraków. Ja pracowałam kilka lat w obsłudze jako kelnerka i też czasami takie typy się trafiały, a jeszcze pracuj z pijanymi. Teraz w przedszkolu z rodzicami niestety też nie jest łatwo. Polacy chyba mają jakąś głupia mentalność że im się należy. A wydaje mi się że kultura osobista to podstawa i nawet jak jesteśmy z czegoś niezadowoleni to powinismy o niej pamiętać.
Myshka jesteś My z myshka razem rodzimy i będziemy się wirtualnie trzymać za rączki bo ja termin na 16.08 a ona 17.08.
Pierogi ruskie mogłabym jeść cały czas, to moja miłość.
Kto cwanszy ten lepszy, masakra co się z tym narodem powyrbialo... zero szacunku do drugiego czlowieka... -
Impresja wrote:Równe 102!
Kto się ze mną dzieli nagrodą?
Edek: Właśnie wsunęłam pierogi ruskie. Dajcie mi chwilę i zaraz będzie 103
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Wiem o czym mówicie. Z moim teściem wstyd wyjść na miasto bo wszedzie się kłuci. A jak go naciągneli na niekorzystny abonament komórkowy i mu mówiłam, żeby to odkręcił bo przepłaca to siedzi cicho. A tak ''wszystko mu się należy''. I jeszcze strzela hasłami, że my też powinniśmy ''domagać się swojego''. Nie ma takiej obcji... kiedy mam prawo to korzystam, ale bez przesady...
Edit a najlepsze hasło ''jak nie będziecie walczyć o swoje to do niczego w życiu nie dojdziecie"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 08:48
zFolwarku wrote:Impresja masz juz jakiś taki fotel bujany upatrzony? Bo właśnie też szukam obecnie.
Abby tez mam te pojemnki z Ikea. Rewelacja! Nie wyobrażam sobie bez nich.
Co do przewijakow to polecam najtańsze. To tylko na parę miesięcy jest naprawdę szkoda kasy. Potem już dziecko jest tak ruchliwe ze strach.
A łóżeczko tez uważam najtańsze. To pierwsze 120x60 używałam rok. Potem Córka się kręcila i ewidentnie miała za mało miejsca i poszla na 100x200 do swojego pokoju. Naprawdę wiele rzeczy dla maluszka nie trzeba. To samo z ubrankami. Mialam ich chyba tone. Były rzeczy ktorych nawet nie zdążyłam założyć bo wyrosła. Czasami wystarczy 2 tyg i juz zmiana rozmiaru. Wiele rzeczy z list w necie to zwykłe naciąganie niestety.
A ciuszki miałam swoje ulubione. Głównie z tesco i ciągle je pralam i zakladalam a cała reszta leżała. I najlepsze na początek są takie które się łatwo zakłada bo jednak trochę człowiek się boi taka kruszyne tarmosicWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:15
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fb17903a2a2.jpg
Wrzucam obiecany brzuchol! Zdjecie zrobione 2 dni temu wiec 18t2d
W brzuszko 100cm!!! (dwa dni temu było 97!!!) Zastraszające tempo! Kochane pojedynak na brzuchy WYGRYWAM...jaka nagroda?zFolwarku, kate88:), farmaceutka77, Karolczyk, odrobinacheci, emaj, pepsunieczka, Arwi, Demsik, Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fb17903a2a2.jpg
Wrzucam obiecany brzuchol! Zdjecie zrobione 2 dni temu wiec 18t2d
W brzuszko 100cm!!! (dwa dni temu było 97!!!) Zastraszające tempo! Kochane pojedynak na brzuchy WYGRYWAM...jaka nagroda? -
Impresja wrote:Mitonia, jak Cię rodzić uczyli? Tak na raty?
Ale zostaję, bo na weekend jest jakiś lekarz gbur który za sztukę tylko robi i nikogo nie puszcza haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:No, dopóki mi nie odpisał, to było ok. Miałam polubowne nastawienie. Ale jak on do mnie z paszczą, to bez jaj... Jak wózka nie dostanę do końca stycznia, to się rozglądam za czymś tutaj, kupuję, a tego nie odbieram i wnoszę o zwrot kasy przez eBay.
Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impra jak mówią dziewczyny, odstąpiłabym od umowy. Nie jesteś upierdliwym klijentem tylko klijentem zrobionym w h#ja. Jak taki koleś mądry to niech sobie ten wózek zje, a tobie odda pieniądze. Ja pewnie na twoim miejscu szukałabym inny, zamówiła na adres w polsce i poprosiła rodzinę o wysłanie do siebie. Miałabyś wgląd gdzie twoja przesyłka. A po polsce kurierskie paczki idą expresem 2-3dni
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Impra jak mówią dziewczyny, odstąpiłabym od umowy. Nie jesteś upierdliwym klijentem tylko klijentem zrobionym w h#ja. Jak taki koleś mądry to niech sobie ten wózek zje, a tobie odda pieniądze. Ja pewnie na twoim miejscu szukałabym inny, zamówiła na adres w polsce i poprosiła rodzinę o wysłanie do siebie. Miałabyś wgląd gdzie twoja przesyłka. A po polsce kurierskie paczki idą expresem 2-3dni
-
nick nieaktualny