X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha,no ja w tsh miałam ok ale w anty tp i anty tg miałam mały bałagan i tez dostałam od endo euthyrox a no i u mnie prolaktyna zawsze w górnych granicach.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 16:04

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha śliczna jesteś :)

Arwi lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Qasha w takim wydaniu wyglądasz bardzo kobieco,niestety twój Marcin jak nastolatek,chłopczyk./bez urazy oczywiście/
    Mam takie samo odczucie.moze gdyby zmienil fryz to wygladalby a starszego?a z druggiej strony lepiej wygladac bardzo mlodo niz za staro;)

Arwi lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha to po prostu Diwa! Malo ktory facet bedzie wyglądal przy niej wystarczajaco dobrze ;D.

Arwi, ojejku lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Zakręcona, powodzenia na Clo! U nas się udało w drugim cyklu, oby u Ciebie też szybko zaskoczyło!

Qasha, pięknie wyglądasz, i widzę, że brzuszek już wyskoczył!

U nas jutro miną dwa tygodnie od śmierci synka i nic nie jest lepiej :( W sercu mam ogromną dziurę, a smutek jest tak niewyobrażalnie wielki.. Do tęsknoty dochodzi strach o to, czy w ogóle kiedyś zostaniemy rodzicami żyjącego dziecka i rozpacz, że jeszcze niedawno byliśmy tacy szczęśliwi, a w ułamku sekundy to wszystko runęło :(

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate mi serce pęka jak to czytam. Mam nadzieję, że za jakiś czas będzie Wam trochę łatwiej. Wierzę w to, że za jakiś czas będziecie mogli podzielić się z nami Wasza dobrą nowiną <3 Kate już dość nieszczęść, teraz będzie tylko dobrze. Wierzę w to z całego serca <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, u mnie 1cs z clo i ovitrelle był udany. I tak też mam nadzieje ze będzie u was :*

Kate, mi też serce pęka jak to czytam. Czy jakakolwiek diagnoza jest? Czy standardowo, "zdarza się"? Wiem że jest wcześnie, ale porozmawiaj lekarzami co mogło być tego przyczyną, ja niestety już nie wierzę w to, że się zdarza cokolwiek, za dużo razy ten tekst słyszałam, nawet cb ma swoje powody, a odklejenie łożyska w 28tc musi jakieś mieć. Dużo siły życzę nieustannie, mam nadzieję że z czasem będzie po troszkę lepiej, niestety nie wiem kiedy będzie dobrze :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 22:08

• Arwi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa :)

Kate, kiedyś znów zaświeci słońce. Nie zadręczajcie się tym, czy jeszcze kiedyś będzie dobrze. Będzie, będzie na pewno! Tylko musicie dość do siebie - na spokojnie, bez poganiania się.
    Warto spróbować poznać przyczynę, ale pewnie i tak nie mieliście na te wydarzenia żadnego wpływu :(
    Będzie dobrze, kochana, tylko musicie sobie dać trochę czasu <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate55 bardzo czesto mysle o Waszym Leosiu. Na zdjeciach wydawal sie taki duzy i silny. Jak pisalam na fb, po prostu doskonaly, jakby sie urodzil o czasie. Nie rozumiem czemu tak sie stalo, czemu w ogole takie rzeczy sie dzieja :(.
    Dobrze, ze bylas z nim, przy nim. Ze byl Wam dany ten czas, mimo, ze byl niesprawiedliwie krotki :(.

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katte,w tym wypadku potrzebujecie czasu dużo czasu choć i tak on nie uleczy a tylko zaleczy ranę,blizna niestety zostanie.
    Jesteśmy z wami.

Ojejku priv.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate nie wyobrażam sobie Twojego bólu, ale wierzę że kiedyś ten ból zostanie zastąpiony ponownie radością. Dziewczyny dobrze piszą może warto poszukać przyczyny za jakiś czas gdy już będziesz mieć na to siłę.

• Demsik Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate fajnie ze do nas zagladasz.dwa tygodnie to niestety malo czasu by zdazyc sie pozbierac.uplynie wiele wody zanim przestaniesz sie bac.ja wierze ze szczescie do was wroci i bedziecie szczesliwa rodzina.dobrze ze macie w sobie wielkie wsparcie.leonek czuwa nad wami.przytulam i sciskam mocno

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane za wsparcie :* Mam nadzieję, że czas uleczy trochę rany i zmniejszy ból. I mam nadzieję, że uda nam się zajść w zdrową, donoszoną ciążę i urodzić zdrowe dziecko.

Za Was też mocno trzymam kciuki!

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate55, dajcie sobie duzo czasu. Po takiej traumie to standardem jest rok dochodzenia do siebie. To nie jest zadna przesada. Ulozy sie na pewno. Musisz przejsc przez wszystkie stadia zaloby i odrodzic sie na nowo. Tego odrodzenia i spelnienia marzen zycze z calego serca. Trzymaj sie mocno!!! <3

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja radosc wczorajsza byla przedwczesna. Oczywisice "super" samopoczucie i mdlosci wrocily po poludniu ze zdwojona sila. Bozeeeee kiedy to minie!? :/

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate uda się Wam napewno! Bardzo mocno w to wierzę i życzę Ci z całego serca by twoje marzenie się spełniło <3 tulam mocno :*

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • emaj Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie nieobecnosci. mialam tak zalatany weekend ze nawet nie wiem kiedy on zlecial :)
    u mnie dzis 8 dpo :D objawow zadnych. czasem cos zakluje w jajnikach i cycki zabola ale to tyle :)

Kate <3 jestem myslami z wami caly czas!
    zFolwarku współczuje dolegliwosci

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Moja radosc wczorajsza byla przedwczesna. Oczywisice "super" samopoczucie i mdlosci wrocily po poludniu ze zdwojona sila. Bozeeeee kiedy to minie!? :/
    Na 100% po porodzie ;)
    Ja przestałam rzygać w 5 miesiacu a mdłości mi przeszły jak się poród zaczął :/ straszne to ale zawsze wiszac nad kiblem myślałam o nagrodzie w brzuchu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 12:48

Corcula lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ