Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie sprawa imienia sie skomplikowala i jestem wsciekla. Przy Corce zasada byla, ze jak dziewczynka to ja wybieram pierwsze imie a Maz drugie a jak chlopiec to odwrotnie. Urodzila sie Corka wiec ja wybralam pierwsze zgodnie z ustalona zasada. Teraz chcialam zeby ta zasada znow obowiazywala i Maz postawil veto. Powiedzial, ze skoro wiecej niz dwojki nie bedziemy miec to On chce wybrac pierwsze imie zarowno dla ewentualnej dziewczynki jak i chlopca bo przeciez ja juz swoje imie pierwsze wybralam (dla Corki). No i sie zaczelo. Bo ja chce JUZ wiedziec, juz ustalic. Zasada byla tez taka, ze wybieramy imiona z konotacja rodzinna. Moja Corka ma pierwsze po mojej prababci a drugie po prababci Meza. Okazalo sie ladne imiona kobiecie rodzinne wykorzystalismy na Corke No i zostala nam tylko Karolina (po ciotecznej babce Meza o ile dobrze pamietam). No i cala afera jest ze hej Bo teraz jakby wziac Karolina to jak na drugie i co pasuje do Karoliny a z rodzinnych imion nic nie pasuje. Ech...
-
Impresja wrote:Marzu, mam nadzieję, że już nie będzie więcej takich straszaków i porodówka Cię już tylko czeka. Czujesz te obroty o 180 stopni? Mnie co trochę serie ruchów nawiedzają, pewnie sławna czkawka, ale zawsze w dole. Chyba tylko raz czy dwa poczułam kopniaki pod żebrami. Za to plecy czy pupa nieźle się wypinają i pod same żebra podjeżdżają. Czasem muszę poczekać aż się mała dama nieco przesunie, żeby móc się podnieść rano z łóżka ..
Madziula a dlaczego lekarze ustalili tylko 2 cykle z clo? Mało kiedy udaje się w 1 cyklu przecież. Zwłaszcza, że ładnie zareagowałaś na stymulacje. Co innego jak by reakcja była marna, to wtedy wprowadzają inny preparat. Mi ginka zaleciła 4 cykle z clo i spróbować z odstawienia. W 2 cyklu miałam biochemiczną, a 3 trwa nadal.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:U mnie sprawa imienia sie skomplikowala i jestem wsciekla. Przy Corce zasada byla, ze jak dziewczynka to ja wybieram pierwsze imie a Maz drugie a jak chlopiec to odwrotnie. Urodzila sie Corka wiec ja wybralam pierwsze zgodnie z ustalona zasada. Teraz chcialam zeby ta zasada znow obowiazywala i Maz postawil veto. Powiedzial, ze skoro wiecej niz dwojki nie bedziemy miec to On chce wybrac pierwsze imie zarowno dla ewentualnej dziewczynki jak i chlopca bo przeciez ja juz swoje imie pierwsze wybralam (dla Corki). No i sie zaczelo. Bo ja chce JUZ wiedziec, juz ustalic. Zasada byla tez taka, ze wybieramy imiona z konotacja rodzinna. Moja Corka ma pierwsze po mojej prababci a drugie po prababci Meza. Okazalo sie ladne imiona kobiecie rodzinne wykorzystalismy na Corke No i zostala nam tylko Karolina (po ciotecznej babce Meza o ile dobrze pamietam). No i cala afera jest ze hej Bo teraz jakby wziac Karolina to jak na drugie i co pasuje do Karoliny a z rodzinnych imion nic nie pasuje. Ech...
Ja jestem Karolina Marta i polecam w szkole miałam też Karolinę Judytę No i jak np. nie chcecie to nie musicie dawać drugiego imienia
Na korzyść Karoliny przemawia fakt, że bardzo ciężko jest wymyślić jakieś brzydkie przezwisko
Polecam imię, 10/10odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Piękny znak, że wszystko idzie w dobrym kierunku
Ja stwierdzam, że mdłości pierwszego trymestru mogą się schować, wobec rosnącego na końcówce bęca. Żołądek mam pod gardłem. Pojechałam do sklepu, raz się schyliłam i zielona wyszłam. Myślałam, że bełtnę w ciągu sekundy
Jutro mam pierwsza wizytę, zobaczymy co pani doktor tam wypatrzy:) -
nick nieaktualny
-
Madziulla nie poddawaj się! Głowa do góry!
Marzu, koniec z wizytą mi na IP! I wiesz. Pamiętam w modlitwie o Krzysiu. Byłaś jedna z tych osób dzięki którym tutaj na forum podnioslam się po stracie.
Wszystkiego dobrego dziewczyny. Za wszystkie trzymam kciuki! -
nick nieaktualnyWitam oficjalnie w 1 dniu ciazy
3 lutego mam wizytę w klinice. będziemy podglądać co tam uroslo po clokate88:), Demsik, Blondik, Arwi, ojejku, Impresja, Corcula, odrobinacheci, bita_smietana, marzusiax, Ania-nowa, ktosiowa, Karolczyk, She86 lubią tę wiadomość