Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Haha mój mąż zawsze kwituje to tym że i tak on będzie szedł do urzędu
Taaa, mój tata też tak mówił :p Bardzo chciał mi dać na imię Marta Mama mu powiedziała, jak szedł do urzędu, magiczne "Rób co chcesz". No... to Marta mam na drugie
Peps najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 14:24
pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Hej dziewczyny my nadal 2w1 Gocha bojkotuje, co to będzie później
W domu codziennie sprzątanie a ona nic, uparte dziewczę
Ściskam każdą z osobna
Madziula trzymam kciukory
Zakrecona ja staralam sie szesc lat i jeden drozny jajowod i sie udalo.ostatnio jakos przegladalam swoje papiery i jak u stareg gina mialam badane tsh to wynosilo 2,6 i nic nie kazal mi z tym robic.kto wie czy to nie byl główny winowajca nie zachodzenia w ciaze.dobrze ze zmieniłam gina..Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDemsik sama już nie wiem w czym może być problem, pewnie w głowie. Jak się za bardzo chce...na razie jem grzecznie wszystkie leki zgodnie z zaleceniami lekarza.
Na razie to jestem przerażona co się dzieje z moim ciałem bo w przeciągu miesiąca to tak chyba mam z 4 kg na plusie. Zaczęło się tycie od liścia sałaty. Niedługo jak słoń będę wyglądać. Mam dziś dramat w 3 aktach
Madzia trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie! -
ZakreconaŻona wrote:Demsik sama już nie wiem w czym może być problem, pewnie w głowie. Jak się za bardzo chce...na razie jem grzecznie wszystkie leki zgodnie z zaleceniami lekarza.
Na razie to jestem przerażona co się dzieje z moim ciałem bo w przeciągu miesiąca to tak chyba mam z 4 kg na plusie. Zaczęło się tycie od liścia sałaty. Niedługo jak słoń będę wyglądać. Mam dziś dramat w 3 aktach
Madzia trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeps samych dobrych chwil
Mój mąż chce Aleksander to mu mówię że ja nie bo nienawidzę jak wołają "Olek" no to on że damy Alexander, co mnie dalej mało przekonuje.
Zgodni jesteśmy co do Jana, ale ja chce Tymona.
A dziewczynka to nie wiem co to będzie bo ja tylko Blankę widzę i muszę mu to jakoś zaszczepić.
Impra pięknie brzmi taki zastaw imionWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 19:56
Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny