Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:11 dpo a 12 po zastrzyku. jest mi tak nedobrze od rana ze masakra...na objawy ewentualnej ciazy za szybko...pewnie stres
bita_smietana, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Madziulla wrzuć na luz!!
Moze jakies ploteczki z kolezankami?
Może dawno nie byłaś na zakupach co?
ja jestem wyjatkowo spokojna ale jednak pewnie w srodku tam siedzi ukryty stres
mam duzo LWD wiec luz
a jak maz teraz nie pracuje nie mam serca chodzic na ploty. ploty z Wami mi wystarcza.
Mam zalegle 2 spotkania z dziewczynami z owu ale to jak moj do roboty wrociCorcula lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:a tam za szybko, nic nie jest za szybko, znam przypadek, ze przed testem dziewczyna rzygała już i tak do końca 1 trymestru
Mówisz o mnie? Rzygałam i było mi niedobrze od 9 dpo, dlatego siknęłam wcześniej na test, a miałam wytrzymać do terminu @
No i mnie jeszcze swędziały sutkifarmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Ja jestem w 10 dc, przed ovu i już rzygam
A poważnie przywlekłam jakieś straszne ku.estwo, chyba gratis do paznokci... zaczęłam się źle czuć wczoraj ok. 17, a dziś już jest totalny armagiedon! Rzygam, boli mnie skóra, kości, oczy, gardło, zawalone zatoki i drgawki. Nie życzę tego najgorszemu wrogowi! -
Emaj współczuję bardzo bardzo Oby szybko Ci przeszlo
Madzia przyzwyczajaj się bo może Cię mdlic jeszcze ze trzy miesiące
A ja melduję ze byłam wczoraj u ginka (12dc) i wszystko pięknie cacy J.L pecherzyk 15mm czyli ovu pewnie jak zazwyczaj będzie 17dc wiec pracowity weekend przede mną
Co prawda powiedział mi żebym poczekała jeszcze ze 2 cykle a jak zapytałam dlaczego skoro 3 różnych lekarzy w szpitalu mówilo mi ze mogę zacząć od nowa po pierwszej @ to powiedział ze jest tyle teorii ile na parzenie herbaty ;/ No i troche osłabił mój staraniowy zapał ale zrobiłam dzisiaj dla pewności badania (morfologia, TSH, toxo itd.) i chyba go nie posłucham w tym wypadku i będę działać
ZakreconaŻona, farmaceutka77, odrobinacheci, pepsunieczka, ktosiowa, Demsik, Arwi, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate jak organizm jest gotowy na dzidzi to zaskoczysz od razu, a jak nie to sam ci robi tą 3miesięczną przerwę. Ja bym nie czekała
kate88:), ojejku, Impresja lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Corcula wrote:Kate88 a przypomnij mi, mialas zabieg czy obylo sie bez?
Poronienie było samoistne całkowite bez lyzeczkowania bez zakładania tabletek itd. Na Usg juz po 2 dniach było prawie czysto wiec dlatego mogłam wcześniej wyjść do domu. I dlatego w szpitalu powiedzieli żeby poczekać do 1 @ zrobić kontrolne usg i działać -
Madziulla wrote:Emaj zdrówka!!!
Kate jak czujesz się na silach to Działajcie tym bardziej ze 3 lekarzy dało wam zielone światło!
No właśnie dlatego będę działać czuje się na siłach wierze ze się uda a jeśli nie teraz to jak pisze Marzu za jakiś czas -
nick nieaktualnykate88:) wrote:No właśnie dlatego będę działać czuje się na siłach wierze ze się uda a jeśli nie teraz to jak pisze Marzu za jakiś czas
Arwi, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny utwierdzilyscie mnie w moim postanowieniu także bierzemy się ze stelażem do roboty
farmaceutka77, Karolczyk, Arwi, pepsunieczka, Madziulla, Corcula, zFolwarku, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Patrzcie, co mi właśnie pan kurier przyniósł
W środku przewijak, rożek i termometr, ale otworzę jak Marcin przyjedzie, bo sama tego nie przeniosę Dobrze, że kurier był miły i mi to do przedpokoju wstawiłArwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny