Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Impresja wrote:Przewijak - odhaczony! (mój wydaje się długaśny strasznie...)
Rożek już sobie uszyłam - odhaczony!
Termometru nie mam jeszcze Elektroniczny czy bezdotykowy???
Taki na podczerwień mamy Normalnie 100zł kosztuje w Smyku, a ja na ich stronie za 5 dyszek wyczaiłam Rożek 2 dyszki i przewijak 4 dyszki Przewijak ma 50x70cm No same rozumiecie, że MUSIAŁAM kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 19:22
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpra domyślam się. Na razie na mojej dream/wish list jest wózek stokke trailz i takie tam gadżety w absurdalnych cenach. Na razie to sponsoruje dalsze działanie kliniki. We wtorek mam wizytę i podgląd co dało mi w tym cyklu clo. Na świeżo jestem po książce "Niepłodność. Pomoc medyczna i psychologiczna - Bogda Pawelec, Wojciech Pabian". Dobrze było,przekonać się o tym, że ja i moje wariactwo nie jesteśmy sami i w razie co jest dla nas ratunek. Czas skupić się na życiu poza staraniami a może życie nas kiedyś miło zaskoczy. Ciekawe jak wyjdzie mi to w praktyce.
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpra no cóż u nas aż albo tylko 1,5 roku. Będąc w ciągu tego czasu dwa razy w ciąży i ani razu szczęśliwie. I zaczęłam już tracić nadzieję, z jednym sprawnym jajowodem na wstępie mam o połowę mnieksze szansę a nie ma pewności, że ciąża pozamaciczna się nie powtórzy. Myślami muszę przyciągać zdrową szczesliwą ciążę to może się w końcu uda.
Impresja lubi tę wiadomość
-
Żona ja też się starałam 1,5 roku z jednym aktywnym jajnikiem i clo pomogło. Trzymam kciuki za takie same efekty u ciebie, bez żadnych pozamacicznych
ZakreconaŻona, Arwi lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny my nadal 2w1 Gocha bojkotuje, co to będzie później
W domu codziennie sprzątanie a ona nic, uparte dziewczę
Ściskam każdą z osobnaCorcula, Karolczyk, ojejku, Madziulla, pepsunieczka, odrobinacheci, kate88:), emaj, bita_smietana, Demsik, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Madziulla kciuki mocno zacisniete, pompony już przygotowane
Edit ojejkowa nie masz w stopce Jacka czyżby imię się zmieniło?odrobinacheci, emaj, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny