Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś czuję że przed prenatalnymi będziemy musieli dojść do kompromisu, że jak dziewczynka to Blanka a jak chłopczyk do Alexander, choć Tymon mi się tak podoba. Straszne jest to że zwłaszcza w takich kwestiach bardzo ciężko się dogadać.
Blanka podoba się też bardzo babciom, więc mam poparcieImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Stelaż na szczęście nie ma ostatnio nowych typów, wiec mam nadzieje ze bede miała w domu małego Mikołajka
Jejku dzis pól dnia układaliśmy meble w pokoju, skracaliśmy biurko o 10 cm, żeby szafy zmieściły sie na jednej ścianie, poprzestawialiśmy wszystkie dosłownie meble, jutro rano przyjeżdża szafa dla dziedzica, jestem troche załamana tym ze nie mamy kompletnie na nic miejsca i musimy walczyć o dosłownie każdy cm. Z tego tez powodu łóżeczko na razie idzie do piwnicy a młody będzie sie musial rozgościć w koszu Mojżesza, mysle ze okolo sierpnia złożymy mu łóżeczko, a kosza sie wtedy pozbędę, nie ma szans na to żeby w domu było czynne i łóżeczko i kosz. Jakoś to poukładamy, nie ma wyjścia, i żałujemy ze wcześniej nie skróciliśmy biurka bo zyskaliśmy dzieki temu mnóstwo miejsca jak we wnękę weszła nasz szafa która stała w innym kącie pokoju. -
U mnie jest postęp. Stelarz w garderobie robi wylewkę. Może do wiosny zdąży, bo trzeba wyeksmitować szafę z w sypialni i zrobić miejsce na łóżeczko.
Ja dziś znowu zaliczyłam IP. Młody od 2 dni słabo ruchliwy ale wszystko ok przepływy ok. We wtorek był głową w dół a dziś jest pośladkowo. Akrobata stelarz skwitował ,,też bym nie chciał 3 miesiące dyndać głową w dół,, ...Impresja, pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Wynik ujemny.
Czekalam mocno na Twój test. Lipa
Ja wcześniej miałam bezowulacyjny a teraz mąż nie dał rady jeszcze 15 dni tego cyklu bez żadnych szans
Tule mocno -
madziulla ehhh przytulam mocno!!! Jeszcze przed Toba 2 cykle z clo... musi sie udac!!!
Peps spoznione ale szczere STO LAT i spelnienia marzen!!!
Widze ze temat imion. U nas Stelaz ma wybrac pomiedzy Janina (jasia) a Anielka i o ile od dawna byla opcja Janiny to widze ze teraz sklania sie ku An
ielce bardziej, a pomysl na Anielke pojawil sie w styczniu gdy uslyszal w rafiu ze sa imieniny Anieli no i sie zaczelo Dla ciekawostki wspomne ze wczesniej proponowalam to imie ale jemu sie nie podobalo.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:StyczniowaNadzieja z tego co zrozumiałam gina to będzie ostatni cykl z Clo bo miał w planie 2 cykle chyba że zle go zrozumiałam
-
nick nieaktualny
-
Grunt ze jest plan! Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnyMadzia, trzymaj się. Ja tylko Cię zapewnię, ze Cię to nie ominie, wzięliście sprawy w swoje ręce, nie czekacie na cud, klinika ma jakiś plan, którego rezultatem będzie ciaża i tego się trzymamy
kate88:), Impresja, bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość