Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepsa!!!!!!! Wiedziałam nie mogło być inaczej!
Aaa ja melduje się po wizycie.
Dzidzior nadgonił z 12+2 na 12+6 Łożysko jest wysoko i na przedniej ścianie dlatego obraz był niewyraźny i nie do się określić płci. Ryzyko z Papa trisomi 21 wyszło 1:19 000 trisomi 18 < 1: 20 000 trisomi 13 < 1: 20 000. Serduszko bije 156 uderzenia/min. Przezierność karkowa 1,7 mm. Wymiar dwuciemiwniowy 21,2 mm. Jest kość nosowa, kręgosłup, żołądek, pęcherz, rączki, stópki.Impresja, emaj, Ania-nowa, kate88:), Arwi, pepsunieczka, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Pepsa!!!!!!! Wiedziałam nie mogło być inaczej!
Aaa ja melduje się po wizycie.
Dzidzior nadgonił z 12+2 na 12+6 Łożysko jest wysoko i na przedniej ścianie dlatego obraz był niewyraźny i nie do się określić płci. Ryzyko z Papa trisomi 21 wyszło 1:19 000 trisomi 18 < 1: 20 000 trisomi 13 < 1: 20 000. Serduszko bije 156 uderzenia/min. Przezierność karkowa 1,7 mm. Wymiar dwuciemiwniowy 21,2 mm. Jest kość nosowa, kręgosłup, żołądek, pęcherz, rączki, stópki.odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepsi, mamy prawie komplet, brakuje nam właściwie Ciebie do zamknięcia. Jesteśmy tam wszystkie, szalejemy ze szczęścia z Twojego 2,5cm człowieka w brzuchu, Corcula nie pokaże nam cyckow do póki Ty nie dołączysz. .. a i zaglądamy tutaj pewnie juz tylko do Ciebie, jest naprawdę fajnie, jeszcze raz zapraszam :*
Morwa, Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Odro i Styczniowa suuper!!!
Miałam szalony dzień mąż mi sie ze wzruszenia posypał,ja w pl jak zwykle w biegu,mam nev fon ktorego nie ogarniam jeszcze, wiec fote wstawie juz z domu.
Niech juz wam bedzie z tym fb,namowiłyście mnie a co tam...
Dawać namiar na grupeojejku, Morwa, Ania-nowa, Impresja lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Hej!
Gratulki dla Peps i reszty wizytujących
Madziulla dobrze się zapowiada, sama chętnie z blizniakami bym skończyła
A my postanowiliśmy uporządkować swoje sprawy i..... w końcu bierzemy ślub nie wiem kiedy, na razie pomysł jest. Czujcie się zaproszoneojejku, emaj, Karolczyk, kate88:), odrobinacheci, Paolala, Arwi, Morwa, Ania-nowa, Impresja, StyczniowaNadzieja, Blondik, marzusiax, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Hej!
Gratulki dla Peps i reszty wizytujących
Madziulla dobrze się zapowiada, sama chętnie z blizniakami bym skończyła
A my postanowiliśmy uporządkować swoje sprawy i..... w końcu bierzemy ślub nie wiem kiedy, na razie pomysł jest. Czujcie się zaproszone
Wydaje mi się że to świetny pomysł bo ja przygotowywałam się do ślubu po poronieniu wiadomo że na o wiele wcześniejszym etapie ale odciągnelo to bardzo moje myśli i dało się skupić na tyłu fajnych sprawach z ślubem związanych. -
Mitonia czy dołączysz do naszej zajebistej grupy na fb?
EMaju nie wiem czemu ale byłam pewna że jesteście po ślubie;) haha to wiesz wbijamy wszystkie na Twoje weselicho;) haha tak jak do Mitoni;)emaj, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ooo super dawno nie tanczylam na weselichu
-
Ależ pewnie że dołączę. Wysyłać mi namiary
My zaręczeni ponad 2 lata, zawsze chcieliśmy najpierw uwić gniazdo. Teraz inną drogę obieramyPaolala, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Skoro wszyscy to może i my ślub byśmy wzięli? Cholera 3w1 byśmy zorganizowali. Ja sie zajmę żarciem i załatwieniem spraw urzędowych, do reszty nie mam talentu
ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...