Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepsa!!!!!!! Wiedziałam nie mogło być inaczej!
Aaa ja melduje się po wizycie.
Dzidzior nadgonił z 12+2 na 12+6Łożysko jest wysoko i na przedniej ścianie dlatego obraz był niewyraźny i nie do się określić płci. Ryzyko z Papa trisomi 21 wyszło 1:19 000 trisomi 18 < 1: 20 000 trisomi 13 < 1: 20 000. Serduszko bije 156 uderzenia/min. Przezierność karkowa 1,7 mm. Wymiar dwuciemiwniowy 21,2 mm. Jest kość nosowa, kręgosłup, żołądek, pęcherz, rączki, stópki.
Impresja, emaj, Ania-nowa, kate88:), Arwi, pepsunieczka, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Pepsa!!!!!!! Wiedziałam nie mogło być inaczej!
Aaa ja melduje się po wizycie.
Dzidzior nadgonił z 12+2 na 12+6Łożysko jest wysoko i na przedniej ścianie dlatego obraz był niewyraźny i nie do się określić płci. Ryzyko z Papa trisomi 21 wyszło 1:19 000 trisomi 18 < 1: 20 000 trisomi 13 < 1: 20 000. Serduszko bije 156 uderzenia/min. Przezierność karkowa 1,7 mm. Wymiar dwuciemiwniowy 21,2 mm. Jest kość nosowa, kręgosłup, żołądek, pęcherz, rączki, stópki.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPepsi, mamy prawie komplet, brakuje nam właściwie Ciebie do zamknięcia. Jesteśmy tam wszystkie, szalejemy ze szczęścia z Twojego 2,5cm człowieka w brzuchu, Corcula nie pokaże nam cyckow do póki Ty nie dołączysz. .. a i zaglądamy tutaj pewnie juz tylko do Ciebie, jest naprawdę fajnie, jeszcze raz zapraszam :*
Morwa, Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Odro i Styczniowa suuper!!!
Miałam szalony dzień mąż mi sie ze wzruszenia posypał,ja w pl jak zwykle w biegu,mam nev fon ktorego nie ogarniam jeszcze, wiec fote wstawie juz z domu.
Niech juz wam bedzie z tym fb,namowiłyście mnie a co tam...
Dawać namiar na grupeojejku, Morwa, Ania-nowa, Impresja lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Hej!
Gratulki dla Peps i reszty wizytujących
Madziulla dobrze się zapowiada, sama chętnie z blizniakami bym skończyła
A my postanowiliśmy uporządkować swoje sprawy i..... w końcu bierzemy ślubnie wiem kiedy, na razie pomysł jest. Czujcie się zaproszone
ojejku, emaj, Karolczyk, kate88:), odrobinacheci, Paolala, Arwi, Morwa, Ania-nowa, Impresja, StyczniowaNadzieja, Blondik, marzusiax, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Hej!
Gratulki dla Peps i reszty wizytujących
Madziulla dobrze się zapowiada, sama chętnie z blizniakami bym skończyła
A my postanowiliśmy uporządkować swoje sprawy i..... w końcu bierzemy ślubnie wiem kiedy, na razie pomysł jest. Czujcie się zaproszone
Wydaje mi się że to świetny pomysł bo ja przygotowywałam się do ślubu po poronieniu wiadomo że na o wiele wcześniejszym etapie ale odciągnelo to bardzo moje myśli i dało się skupić na tyłu fajnych sprawach z ślubem związanych. -
Mitonia czy dołączysz do naszej zajebistej grupy na fb?
EMaju nie wiem czemu ale byłam pewna że jesteście po ślubie;) haha to wiesz wbijamy wszystkie na Twoje weselicho;) haha tak jak do Mitoni;)emaj, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ooo super
dawno nie tanczylam na weselichu
-
Ależ pewnie że dołączę. Wysyłać mi namiary
My zaręczeni ponad 2 lata, zawsze chcieliśmy najpierw uwić gniazdo. Teraz inną drogę obieramyPaolala, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Skoro wszyscy to może i my ślub byśmy wzięli? Cholera 3w1 byśmy zorganizowali. Ja sie zajmę żarciem i załatwieniem spraw urzędowych, do reszty nie mam talentu
ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...