Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra Impra chcesz brzuchy łap mój, kupiłam w niedzielę w hm gacie ciążowe są mega wygodne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:15
bita_smietana, kate88:), ojejku, emaj, Impresja, marzusiax, pepsunieczka, Demsik, Karolczyk, Ania-nowa, Corcula, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że imprezy beze mnie
Gratuluję wyników i wizyt
U nas powoli do przodu. Blizna cieniutka i trochę ciągnie. Gorzej z laktacją, biorę 9 8 dzień bromergon a kilka razy dziennie poleci. Głowa też boli co jakiś czas.
No ale powoli do przodu -
nick nieaktualny
-
Może w usa jest baby shower przed bo nie są przesądni. Polska to jest jednak strasznie staroświecka, jeżeli chodzi o przesądy. Niby nikt nie wierzy, ale pod drabiną nikt nie przejdzie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Mitonia, mi do tej pory raz na jakiś czas poleci parę kropel. Najgorsze było to że przez jeden dzień ściągałam mleko dla synka. Pozniej przez ponad tydzień miałam bardzo nabrzmiałe i bolesne piersi, aż spać w nocy nie mogłam.
Odrobina, dla mnie te spodnie też były wybawieniemPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efbf18005a83.jpg
Jedziemy z tym koksem;D ZA WSZYSTKIE DOBRE WIESCI, KTORE JUZ BYLY, SĄ I BĘDĄbita_smietana, Demsik, Ania-nowa, pepsunieczka, kate88:), Impresja, odrobinacheci, Blondik, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyExtra!
Impra czy ktoś potwierdza ze grudniowa akcja to jednak byl wyciek wód? Wszystko na to wskazuje, nie ogarniam tego tematu i nie wiem dlaczego skoro już prawdopodobnie miałaś ich normalna ilość, po wycieku organizm nie dąży do tego samego stanu tylko utrzymuje je na tym minimalnym wciąż poziomie... U mnie natomiast wycieku nie było a fizjologicznie nie produkuje tyle co powinien... Mam nadzieje ze to tylko nasza posrana fizjologia i narządy naszych dziedziców działają tak jak trzeba. Gratuluje wzrostu afi, ja mam kolejną wizytę w walentynki, tez mam sie oszczędzać, jakbym tego nie robiła generalnie wszystko bylo zajebiscie dopóki pracowałam, od kiedy siedzę w domu zaczęły sie jakies dziwne dolegliwości i akcje, ale to juz chyba ten trzeci trymestr ma taki urok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 06:47
-
Witam się w 28. tygodniu, 7. miesiącu i 3. trymestrze ciąży.
A to efekty naszego dzisiejszego buszowania w Lidlu:
Bodziaki, spodenki i skarpetki super, piżamek i pajaców nie polecam, średnie w dotyku i dużo poliestru mają (25-30%).
A i te spodnie dresowe ciążowe jak coś to wychodzą bardzo duże, ja z moim dupskiem utonęłam w eMce
Kupiliśmy też podkład na łóżko.
Te śpiworki do fotelika wydawały mi się strasznie duże i też takie sobie w dotyku, w tej cenie widziałam fajniejsze w sklepach, więc na razie się wytrzymałam, chociaż kolorki bardzo mi się podobały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:21
Demsik, Ania-nowa, emaj, kate88:), Impresja lubią tę wiadomość
-
Impra ja chetnie bym sie napila dobrego winka albo fajnego drinka,ale poczekam jeszcze troche;);)chyba ze dorwe wino bezalkoholowe,pila ktoras?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik ja pilam bezalkoholowe wino. I smakuje dziwnie . Aaaale w ikea jest taki gazowany napoj gruszkowy w szklanej butli, bez alko a smakuje jak cydr
Mitonia fajnie, ze blizna dobrze sie zachowuje. Z ta laktacja tak juz jest... czasami walczy sie o kazda krople a czasami leci chodz bysmy tego nie chcialyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 14:03
-
Mitonia, Kate mimo że rzadko wchodzę na wątek to wirtualnie bardzo mocno Was wspieram, będzie pięknie u Was jeszcze szybciej niż myślicie na pewno!
Impra super wieści:)
no i bardzo mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wizytowanie Pepsy!!! będzie cudny dziedzic z pięknie bijącym serduchem!!!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny