Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
PPEEEEPSAAA!!!! JARAM SIE JARAM:D tzn wiedzialam ze tak bedzie:D cudnie:D:D:D 2,5cm wielki człowiek:D
edit: Hopelles przytulam:*
edit1: PEPSA, IMPRA, ODRO chodzce do nas na fb:D CHOCIAŻ NA OKRES PRÓBNY:D JAK WAM SIE NIE SPODOBA TAM TO ZREZYGNUJECIE, ALE na PEWNO WAM SIE SPODOBA:D
wszystkie dziewczyny tam za Wami tęsknią, o Was pytają i na Was czekająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:37
Morwa, ojejku, Ania-nowa, Impresja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyMamy 3 pecherzyki. 2 na lewym i 1 na prawym jajniku. Kazdy wielkosci 23 mm. Dostalam pregnyl. Teraz 3 dni dzialamy i 19 test.
Taaak czekamy tam na Was!!!Morwa, Paolala, ojejku, bita_smietana, kate88:), marzusiax, Ania-nowa, Impresja, Blondik, pepsunieczka, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Jestem w ZAJEBISTEJ zdrowej cionrzuni !!!!!!Mam w sobie 2,5 cm ludzia wyniki ksiazkowe.Jeeeeee
Pepsiku nasz kochany dawaj do nas na fejsa plisss, plisss, plisss
Edit: Impra , Odra zgadzam się z tym co pisała Paolala, czekamy również na was :*:* będziemy mieć cały komplet LWD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:43
ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Mamy 3 pecherzyki. 2 na lewym i 1 na prawym jajniku. Kazdy wielkosci 23 mm. Dostalam pregnyl. Teraz 3 dni dzialamy i 19 test.
Taaak czekamy tam na Was!!!
Ja powtarzam się, bo każdą z Dziewczyn już namawiam na rózne sposoby do dołączenia do grupy. Wydaje mi się, ze najbliżej mam do zmuszenia Odro, ale za punkt honoru stawiamy sobie KOMPLET Impra i Pepsa, bez ociągania się -
Świetne wieści Pepsa musiało być dobrze!!! Madziula na hodowałaś tych jajek Uparłaś się na trojaczki?
Abby przykro mi, że znowu się nie udało. Uda się w najmniej spodziewanym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 17:17
Madziulla, ojejku, bita_smietana, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Ja czekam na cioteczke dżili
emaj lubi tę wiadomość