Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż zaczyna odczówać stres. Codziennie dopytuje czy mam dobre cukry i czy z ruchami w porządku. Jeszcze jak mu powiedziałam, że zaczęłam 30tc to w jego oczach zobaczyłam strach. Dziśsię przynał, że boi się powtórki, a jak ja świrowałam to mnie stawiał do pionu. Role się odwróciły
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Będzie pięknie, będzie
Wróciliśmy niedawno od gina. Ściągnął szew, porozmawialismy trochę. Dał namiar na panią psycholog, podobno niesamowita, każdy czołg pancerny zmusi do płaczu i postawi do pionu.
Na koniec oczywiście wyściskaliśmy.
Dziękuję Wam za ciepłe słowa.Corcula, Impresja, marzusiax, emaj, kate88:), Demsik, Karolczyk, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Marzusiax im blizej bedzie rozwiazania,tym stres u meza bedzie wiekszy.to naturalne.boi sie.ale jestescie dla siebie wsparciem i to najwazniejsze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Marzu strach na pewno jest ogromny, ale mam nadzieję, że za jakiś czas, jak już urodzisz zdrowego dzieciaczka, to wszystkie złe emocje miną :*
Ciekawe jak tam u Impry?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Spakowana,jutro kierunek Pl,w czwartek odwiedze jakies labo a w piatek usg...juz w piatek, ide pod znakiem wielka niewiadoma.
Impra no co zrobisz pij ile mozesz,bo musisz.Impresja, emaj, kate88:), odrobinacheci, bita_smietana lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Spakowana,jutro kierunek Pl,w czwartek odwiedze jakies labo a w piatek usg...juz w piatek, ide pod znakiem wielka niewiadoma.
Impra no co zrobisz pij ile mozesz,bo musisz.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję się z AFI 8,5 !!
Emaj mówi, że picie w cionszy jest wskazane, to to chlip! Tak naprawdę rzygam ta woda juz, ale lekarz na wizycie jak mu o 4l powiedziałam, to powiedział że przesadziłam, bo za dużo to tez niedobrze i zaraz jakieś obrzęki będa, mam pić 2,5l, a tyle to ja z palcem w tyłku wypiję
Impra, idę do Ciebie z napojem Bogów
Jagah, Impresja, Ania-nowa, pepsunieczka, Arwi, kate88:), Demsik, bita_smietana, odrobinacheci, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas po wizycie też okej Wód mamy pod dostatkiem, szyjka jakoś się trzyma, a Kubusiek okupuje maminy pęcherz
No i ważymy już kilogramImpresja, Ania-nowa, pepsunieczka, kate88:), Demsik, Karolczyk, bita_smietana, odrobinacheci, Corcula, emaj lubią tę wiadomość
-
Jakie dobre wiadomosci.peps kciukasy za ciebie;)
Witam sie w 7miesiacu i 100-dniowke czas zaczac;)Ania-nowa, Karolczyk, odrobinacheci, marzusiax, kate55, ojejku, Arwi, pepsunieczka, emaj, bita_smietana, kate88:), Impresja, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyOjejku pij na zdrowie Impra Ty też
Qasha kilogram to już byk!
Demsik to co impreza? mmoże zaszalejmy i napijmy się kefiru
Ja dziś zaczynam 13tcWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:38
marzusiax, kate55, ojejku, Demsik, pepsunieczka, emaj, kate88:), Impresja lubią tę wiadomość