X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Odrzucone ,samotne mamusie
Odpowiedz

Odrzucone ,samotne mamusie

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie rozumiem czytam Waszą dyskusję i zastanawiam się o co Wam tak naprawdę chodzi... Czy ktoś nie ma prawa czuć się źle na którymś forum??? Czy nie ma prawa założyć osobnego wątku?? Kurcze przecież po to jest forum że zakłada się wątki takie jakie chcemy i które nam pasują. Nie rozumiem Waszego oburzenia i obrażania się wzajemnie przecież nikt Wam nie kazał tu pisać i zaglądać robicie to dobrowolnie!!!
    Ja tak naprawdę wchodząc na ten wątek myślałam że jest on dla samotnych mam czyli bez partnerów itd... ale nie spodobał mi się bezpodstawny atak...

betina89, alka89, alka89, lula.91 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ